Gå til innhold

GamlaSonn

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GamlaSonn

  1. Eller at virker veldig konkluderende? Siden han allerede har funnet ut at han ikke skal dra, fordi det er jo alt. :)

     

    Det vil uansett aldri bli mulig å tilfredstille alle ønsker som kommer, og det må vi leve med.

     

    Det er uansett ikke avgjort at dette er den endelige listen.

    9232483[/snapback]

     

    Hehe, dere tok dere god tid til å annonsere compos da. Convention var vell ute med lista for flere måneder siden... er helt naturlig å bli utålmodig / miste håpet på at det kommer flere spill nå, ettersom det bare er to måneder igjen til det braker løs.. neida :!: men uansett, forstår selvfølgelig at det er vanskelig å tilfredstille alle deltakerne, men en god mix med strategi (wc3/cc3 etc) /FPS (quake)/FPS lagspill (cs, bf) og kanskje noe racing er alltid en slager :)

  2. Er det så vanskelig å sette opp hvilke spill som skal spilles?

    9197424[/snapback]

    Vel, penger (eller hardware) som dere får i premier popper ikke akkurat opp på et magisk vis hos oss her. Avtaler må bli gjort, og slikt tar tid, med tanken på at det ikke er snakk om bare ett eller to spill heller, så tar det gjerne litt lenger tid.

    Vi jobber på spreng her, men det er mange ting som må bli gjort, og ting går derfor litt saktere framover enn det alle skulle ønske.

    Det positive er at det går framover! Så jeg regner med at det ikke er så fryktelig lenge til alt blir publisert når det kommer til compoene.

    9200373[/snapback]

     

    Hehe, høres bra ut :)

     

    stå på :thumbup:

  3. Ble mektig skuffet når jeg fant ut at fjorårets hw-lan ikke hadde WC3 i compolista.. er en grunn til at det brukes i samtlige store turneringer verden over sammen med CS: 1.6 og Quake 4.. det er helt klart det mest balanserte, seervennlige, brukervennlige og generelt det beste RTS spillet ute på markedet til dags dato (utviklet av Blizzard, SEFF er det kvalitet ;D). Det ble brukt på TG i år også, sammen med Quake 4 og cs 1.6, source og noen jalla spill (XD). Håper at The Experience er så rutinerte at de satser på KVALITET :thumbup:

  4. Stemmer på Warcraft 3: TFT. Utviklet av det velkjente firmaet Blizzard (også laget SC og D2) og disse folka LEKER ikke.

     

    Spillet scorer topscore i alle de essensielte delene av et RTS spill. Ingen over og ingen ved siden.

    Spillet innebærer raske fingre, erfaring og en strategisk hjerne. De som sier at det tar lang tid å bygge opp en hær og det er få enheter involvert, har selv bevisst deres uvitenhet om spillet og deres kommentarer burde ignoreres. I det spillet jeg snakker må man countre fiendens enheter, man må utnytte hver eneste ressurs man hamstrer og man må kontrollere hver enkelt individ med perfeksjon......

     

    Jøss, ble litt ivrig her. :roll:

  5. Nå vil jeg bare si at det fiiiiiiint går ann å kjøre igang en compo i enten SC eller WC3 uten at man trenger å streame den av den grunn. Ingen nevner streaming i første posten etter det jeg kan se... Og hvis det blir mulighet for premier, tror jeg det er mulig å samle noen spillere :)

     

    Det virker forresten som om det er mer aktivitet rundt WC3 enn SC her i norden (rett meg if I'm wrong). Derfor faller min stemme på WC3, selv om det hadde vært moro å høre "GG!! xD" fra artige kommentatorer á det de har i Korea :p

    6631968[/snapback]

     

    Hvem sier at de ikke sier "DJIII DJII" til WC3 også? :D

×
×
  • Opprett ny...