Gå til innhold

Benga

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benga

  1. LIGG UNNA DETTE KORTET.

     

    Jeg har samme problem. Og dette er ikke første gang. Jeg er rimelig lei av hele kortet. Det er rett og slett noe møkk.

     

    Og grunnen til at jeg kjøpte det var fordi det var anbefalt av HW.no under video-redigereren.

     

    Dette er siste som har skjedd: I natt stod PC'en (Vista) og kopierte noen gigabyte med filer fra en NAS til en annen. En eller annen gang forsvant NAS og kopieringen sluttet. Jeg forsøkte å få kontakt denne morgen, men connection var svært dårlig og jeg oppnådde bare noen kb/s i overføring. Siden andre PCer fikk grei connection, var det bare å restarte PC'en for å "fikse" problem (i god gammel restart-ånd). Dermed ville PC'en ikke starte opp igjen. Akkurat somme symptomer som beskrives i det initielle innlegget. Starter opp, lysene lyser, og hele greie stenger ned igjen etter ca. 3 sekunder. Ingen skjermbilde rekker engang å komme opp. Samme skjer om man kobler ut skjermkort, HD'er, DVD og annet.

     

    Det kan jo selvfølgelig være PSU, men neppe, siden den kjørte greit før jeg bootet... Dog, jeg antar at PSU'en er noe mer belastet akkurat i starten, men likevel, jeg har en 750W PSU, så det bør være ok.

     

    Tidligere har jeg hatt store problemer og har måttet installere PC'en på nytt. Den gangen fant jeg ut at det var en Velociraptor som hadde skylda, siden den stadig vekk ble borte for systemet (noe som ikke var bra da OS'et var på den). Nå tenker jeg at det nok er HK som er skylden i at HDen "ble borte".

     

    Jeg har også forsøkt å flashe biosen med noe @BIOS eller noe sånt drit. Det førte til at jeg fikk BIOS error (checksum stuff). Jeg brukte dager på å fikse dette. Det skulle jo vise seg at endel folk hadde hatt problemer med dette. DUAL BIOS MY ASS. Fiksen var å koble fra alle HDer og deretter resette BIOS.

     

    Jeg kan jo nå returnere det til Amentio, men jeg trenger PC nå, så om jeg returnerer og da kanskje får reprodusert problemene i sitt environment, så vil det jo ta år og dag før jeg får et nytt + at jeg må betale porto.

     

    Nei, nå må jeg kjøpe noe jeg kan få på dagen (Digital Impuls i Oslo eller noe), og regne pengene tapt tror jeg.

     

    Men da lurer jeg jo på hva slags kort jeg skal kjøpe denne gang da... ut å researche... oh joy.

     

    (BTW: Jeg har en Intel-Quad-45nm, 8GB RAM, nVidia 9800, 3 HD.)

×
×
  • Opprett ny...