Gå til innhold

BeggeDeler

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BeggeDeler

  1. Noe jeg har lurt på..

     

    De som importerer varer som f.eks Deli de luca selger eller vinmonopolet selger.. hvordan kan de tjene penger lenge?

    Hvis jeg f.eks importerte martini asti til vinmonopolet så ville jo polet til slutt kontakte produsenten av champangen selv for å unngå fordyrende mellomledd (importøren).

    Eller er det vanlig at importøren inngår en avtale med produsenten om at bare han får importere til det området/landet?

    Eller inngår importøren avtale med f.eks polet eller butikken om at de bare kan selge martini asti som importøren har importert..

     

    Håper dere forstod..

  2. Ja til dyresex. Heterofili er lov, homofili er lov, å knulle trær er lov(?) så hvorfor skal ikke dyresex være lov? Når katten maler og ikke logrer med halen er den fornøyd. Hunden er menneskets beste venn så hvorfor kan den ikke være menneskets beste kjæreste?

     

    Prostituerte vil ikke ha sex, men de gjør det pga penger, damer med lav selvtillit lar seg bli pult hvis gutten overtaler de. Dyr som ikke vil ha sex kan nok få sagt ifra.. har du noen gang slost med en katt? De klorer noe forferdelig og vaskerdu ikke såret etterpå blir det infisert.

    Ja til valgfrihet ja til dyresex

  3. Når jeg leser slikt som dette er jeg glad det er på ett internett fora og ikke i ett seriøst rådgivnings/beslutningsorgan.

     

    Har du blitt tatt, fått dom og så sonet så har du gjort opp for deg. Diskriminering pga tidligere lovbrudd skal ikke være lov. Unntaket er en begrenset bruk av vandelsattest fra politiet til enkelte jobber.

  4. Håper d funker å poste dette her.

     

    Lurte på.. har de sim-kort i usa? Kan jeg kjøpe en skikkelig mobil i norge og bruke i usa med amerikansk tlf abonnement(kontantkort)?

    Eller er det slik som i Japan der du kjøper mobil med mobilabonnement. Har ikke lyst til å kjøpe ny mobil no i jul og så gå til usa med ett telenor abonnement og sløse penger ut vinduet på å betale både telenor og tjenesteleverandøren i usa.

     

    Takk

  5. Heisann.

    Lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg med noe..

    Jeg trenger å finne billige tur-retur billetter til japan. Samme hvilken by i Norge flyet går fra. Det kan gå fra københavn eller stockholm og. Avreise tidpunktet må være før oktober 2007 og retur alt fra 1-4 uker etterpå.

     

    Noen som vet om noen geniale steder jeg kan få ett bra tilbud?

     

    Takk

  6. bli kompis med hun smil og tjå og hei. samtidig som du begynner å søke andre jobber. Så når du har fått jobbtilbud så sier du opp. De 1-2 månedene oppsigelsestid overlever du.

     

    Si at du slutter pga personlige grunner eller at du har blitt headhuntet eller noe bullshit. Kanskje de vil prøve å by litt ekstra for å holde på deg da. Uansett får du en bra referanse fra gamle arb.giver om du bare smiler og holder kjeft en liten stund til du finner ny jobb.

     

    Uansett prøv å få noe bedre istedet for å bare syte... Du har ingenting å tape

×
×
  • Opprett ny...