Gå til innhold

Saviorself

Medlemmer
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saviorself

  1.  

    Hva går du, samaritanen? Vet at på EMIL fikk alle (?) for noen år siden, mens på data og informatikk er dekningen svært lav og 5. prioriteres.

    Går kyb  :) ser ut som jeg må ta kontakt med studierådgiver!

     

    Kyb har en lesesal på sentralbygget i 2.etg som er forbeholdt 4.klasse. KVT pleier å organisere hvordan reservasjon foregår når det nærmer seg skolestart igjen. Som alltid er det for få plasser i forhold til antallet som ønsker plass, og i år ble det i hvert fall løst med førstemann til mølla slik jeg har fått med meg. For 5.klasse har vi nå fått informasjon om å sende inn begrunnelse (helse, oppbevaring av utstyr, behov for maskin/regnekraft osv.) i samråd med veileder for å få tildelt en fast plass å sitte. 

    • Liker 1
  2.  

    Noen som kan si noe om arbeidsmengde i TTT4120 Digital signalbehandling? Usikker om jeg skal velge Lineære Metoder fremfor DigSig. 

     

    Save yourself... 

    Har ikke hatt LinMet selv men har utelukkende hørt dritt om det. Finnes sikkert noen som liker det, men det virker som DigSig er den enkle utveien. Selv tok jeg byggern, som er morsomt, men ikke en enkel vei det heller. 

     

    I utgangspunktet tenkte jeg å ta byggern og DigSig, siden jeg tok tekled i fjor, men det spørs om jeg ikke tar meg vann over hodet ved å gjøre det. 

  3. Den siste der tror jeg det er litt forskjellig med. I Matte2 f.eks var det nytt av året at 20% av karakteren ble bestemt av øvingene, så for dem som hadde godkjent øvingsopplegg fra tidligere år talte eksamen 100%.

     

     

    Forresten, noen som vet hvor strenge krav det er for å få utveksle? EDIT: Fant ut av det. på UCSB er det førstemann til mølla konsept. Karakterer spiller ingen rolle.

     

    Tenker å ta 3. klasse av Kybernetikk og Robotikk på UCSB.

     

     

    Er det ikke et minimumkrav på ish C i snitt?

     

    11.5.15

     

    " Til de av dere som planlegger utenlandsopphold ved University of California, Santa Barbara:

     
    UCSB har nå innskjerpet opptakskravene sine for utvekslingsstudenter. Man må nå ha C i snitt for å bli tatt opp.
     
    mvh
    Tommy Gravdahl "
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...