Gå til innhold

sovelars

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sovelars

  1. Jeg har problemer med bestilling fra koolance.com. Jeg får feilmld når jeg skal betale med visa, så da prøvde jeg å betale på en annen måte. Det sto da at de skulle sende meg deres kontopplysninger så jeg kunne betale. De ville da sende pakken. Jeg har sendt mange mailer til dem, men uten svar. Det står bare awaiting funds på ordrestatusen, altså, avventer betaling.

     

    Noen som har bestilt derfra før?

     

    Takker for all hjelp.

     

    Espen

    Hei!

    Hadde problemer jeg også. Endte opp med å lage en paypal konto, for så å overføre penger til paypals konto i norge som igjen blir overført til paypal konton din i $. Det tar litt tid samt et valutapåslag (grådige folk), men det er letteste måten å gjøre det på. Pass på at når pengene er overført fra paypal konton din til koolance, må du kanskje mase på dem for å få shippet ordren din. Det måtte hvertfall jeg. Ikke verdens beste kundeservice de har, men bra produkter...

    En annen ting; hvis frakten blir høy burde du vurdere å bruke jetcarrier.com

    lykke til!

  2. Jeg har bestemt meg for å blåse alle feriepengene mine på spill pc, gjerne med overklokkingspotensial, og har bestillt en gamer pc på netshop som består av følgende:

    • antec p182 (vet det bare er et midi selv om jeg burde ha maxi, men det eneste alternativet var egentlig antec nine hundred som har altfor mye leds pluss at ikke er direkte pent å se på)
    • mist 1000watt
    • q9450
    • xfx 790i
    • 2x9800gx2
    • 4x1gb mushkin ddr3 @1800
    • 2xraptor 150gb raid 0
    • dvd rw
    • vista premium 64

    Har mus, tastatur og skjerm (24" benq)

     

    Har bygget litt pc selv, men har kommet til at jeg har altfor mange tommeltotter (har ødelagt et par skjermkort & noe minne ved bygging) så jeg overlater byggingen til nettbutikken.

    Har tenkt å bruke mellom 20 og 25000.

    Jeg har som sagt en 24" skjerm, så spill blir kjørt i 1900x1200. Trenger derfor mye gpu kraft.

    Har sett på bl.a. alienware og falcon-nw, evt. skulltrail, men de blir alle litt i overkant av hva budsjettet mitt tåler.

    Det jeg egentlig lurer på er om det er helt bortkastet å kjøpe 2x gx2 kort, siden 280gtx nå er tilgjengelig. Burde jeg evt. vente og kjøpe tri sli med 280 når det blir tilgjengelig?

     

    Alle forslag mottas med takk!

     

    Sovelars

     

    ps. unnskyld til alle antec nine hundred eiere som ble fornærmet av min kommentar ang. dets uteseende!

     

    Red: Da har jeg droppet gx2 og kjører 9800gtx i sli. Byttet xfx kortet med asus striker extreme II. Var det dumt?

  3. LGA775 Intel® 45nm Processor Ready

    This motherboard supports the latest Intel 45nm CPU which introduces new micro-architecture features for greater performance at a given frequency, up to 50% larger L2 caches, and expanded power management capabilities for new levels of energy efficiency.

    http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&amp...amp;modelmenu=1

     

    Edit: ser at kortet har mange nye BIOS-oppdateringer.

    http://support.asus.com/download/download....riker%20Extreme

     

    Siterer fra evga sin support side ( http://www.evga.com/support/knowledgebase/ ):

    The EVGA 680i SLI, 680i LT SLI, and 650i Ultra motherboards will support 45nm Wolfsdale (dual core) CPU's with an upcoming BIOS update. 45nm Yorkfield (quad core) CPU's will be supported on nForce 700-series SLI motherboards.

     

    Håper dette gir noe klarhet i saken!

  4. Takk for alle svar. Beklager sen tilbakemelding.

    Er fortsatt i tvil, men tror jeg beholder mitt 680 kort. Tyskland er riktignok litt nærnere, hvis det stemmer at det er dit jeg evt. må sende kortet, men tanken på 2 uker med bare xbox 360 er altfor hard. Godt poeng det der med cross shipping.

    På den andre siden skjønner jeg dem også, Hadde vær veldig lett å putte et slitent 945 kort e.l i pakka istedenfor...

    Venter heldigvis et koolace 1036 kabinett medio januar. Skal da knalle til med 2*8800gtx i SLI og vannkjøling på alt unntatt hdd. 3 veis sli hadde vært moro, men det koster jammen meg å være mann/nerd. Greit at gtxene er blitt billigere, men jeg må jo oppgradere ram, samt kjøpe ny psu. Forresten noen alternativer til toughpower 1200? like greit å gå for el punto grande når jeg først skal ha ny psu. Andre forslag?

    i tillegg til en rimelig stiv pris på kabinettet, kommer frakt+moms tilsammen på rundt 9 g's (oh gosh :blush: ) så sparegrisen min saksøker meg vel snart for voldekt hvis dette pengesluket ikke stanses.

    Igjen takk for innspill!

     

    sovelars a.k.a. Sh33p Sh4gg3r the 3rd

  5. Har lest flere steder at f.o.m. mandag 17.12.07 og 60 dager frem i tid kan man sende sitt evga 680i HK til usa og få et nytt 780i kort for $90. Er det noe poeng i dette eller er det bedre å kjøre 680i kortet et år til og pensjonere det da? Er det noen som vurderer å sende inn kortet sitt?

    Jeg er klar over de viktigste oppgraderingene (3*pcie 16x + 45nm intel cpu kompabilitet) men er dette virkelig verdt pengene? tviler på at jeg kommer til å kjøpe en qx9770 med det første...

  6. Jeg har 2 gig med dominator6400 ram, har tenkt til å oppgradere, men vet ikke om jeg skal gå for 4*1024mb kingston hyperX 9600 på 1200mhz eller 4*2048 ocz vista upgrade på 800 mhz (eller lignende).

    Har nettopp lagt inn vista home premium 64 bit, og vil ha mer minne. Driver og overklokker en e6600, samt at jeg har bestillt et koolance 1036 kabinett med vannkjøling "all over" som jeg får i midten av januar (se link), så jeg vil etterhvert overklokke ram hvis jeg kan.

    Maskinen brukes stort sett til gaming.

    Noen forslag til hvilken ram jeg skal gå for. Evt andre alternativer og forslag settes stor pris på!

     

    evga 680i SLI

    e6600

    8800 gtx

    dominator6400

    asus PhysX

    raptor 150g

     

    kommende kabinett:

    http://www.koolance.com/water-cooling/prod...products_id=276

×
×
  • Opprett ny...