Gå til innhold

pictureperfect

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pictureperfect

  1. Jeg har en bildeserie som jeg kunne tenke meg å få gjort om til svart/hvitt.

    Bildene ble tatt før jeg rakk å stille inn kameraet skikkelig så de ble ikke så veldig bra. Kan noen hjelpe meg med hva jeg kan gjøre for å få dem bedre? Hadde vært veldig takknemmelig :thumbup: Må også fherne personene som sitter i bakgrunnen, dette er vel enklest med kloneverktøyet...?

    Jeg har photoshop cs, kan endel, men er ingen racer... Tusen takk!

  2. Støtter deg i din undring pictureperfect:). Hvor den tilbakemel kom fra eller hva hensikten var er litt vansklig å si. Kan noen har pirka og pest fælt på modin idag, og han fant ut han måtte sende det videre. Da er det isåfall greit å gjøre det fra en PC:)......eller kanskje han bare er wesserbisser....

     

    ....faen, sikkert ingen som kommer til å tro uttrykksfeilen er en felle i ettertid, så får vel røpe meg, pleier å funke bra ihvertfall:).

    6737366[/snapback]

     

    He he, det kan være ja. Lar meg sjelden provosere av slike svar, men Modin sitt fikk jeg ikke helt taket på.... :hmm:

    ...tok uttrykksfeilen din forresten :thumbup:

  3. Helt amatør? Enten er du amatør eller så er du profesjonell eller semiprofesjonell (henoldvis at du lever av å være fotograf (proff) eller tar noen fotoppdrag for å spe på inntekten (semipro). Om man er amatør eller proff har altså lite med ferdigheter eller utstyret (generelt har selvsagt proffer bedre utstyr og ferdigheter), men de fleste her altså 100% amatører uansett hvor flinke fotografer vi måtte være da det å være proff eller amatør ikke har noe med dette å gjøre.

    6737089[/snapback]

     

    Hva menes med dette? Hadde dette noe med spørsmålet jeg stilte å gjøre?

    Skjønner ikke helt poenget med slike svar.......

  4. Takk for svar alle sammen. Jeg mente selvfølgelig 18-50mm.

    Jeg er klar over at canon lanserte 400D i dag, men dette vil bli en god del dyrere, og i og med at jeg foreløpig er helt amatør, vil jeg tro at 350 er helt helt godt nok kamera for meg.

    Ut i fra det de fleste skriver her regner jeg med at den dealen han fikk var helt grei. Verre var det at det var ripe på lcd-skjermen.... :thumbdown:

    Skal byttes i morgen....

  5. Samboeren min har vært på Fotovideo i møllergata og kjøpt EOS 350D. Men i stedet for å kjøpe kit'et kjøpte han med en Sigma linse 15-50mm f 3.5-5.6.

    Dette betalte han 6500 for. Han i butikken sa denne linsa var et lite hakk bedre en den dårlige kit-linsa.

    Hva tror dere som kan litt om dette? Er det en ok deal, eller kunne han like gjerne kjøpt standard kit??

    Takker for svar! :blush:

×
×
  • Opprett ny...