Gå til innhold

ufin

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ufin

  1. Se også http://mathforum.org/kb/servlet/JiveServle...86755/att1.html

    Der står det oppført en formel som bankmannen anvender når han skal beregne sitt bud. Derimot er det ikke oppgitt noen forklaring på formelen. Er det noen som har en idé?

    7264035[/snapback]

     

    vet og gidder se formelen, men JEG ville forholdt meg til det øverste mulige beløpet,

    og delt det på antall kofferter igjen, og IKKE gjennomsnittet, siden man ikke kan vinne flere kofferter... (vis jeg var banken) men d selvfølgelig kun som et utgangspunkt, ikke fasit... tror de tenker rimelig likkens der også, sikkert slik formelen er designet, men med et forbehold mot mange småtall og ett stortall igjen, med lignende scenarioer... :w00t:

  2. Så vidt jeg vet er det mulig å reversere aldrings-prosessen. Men ingen har funnet ut hvordan man skal få det til i praksis.

     

    Men jeg tror ingen hadde ønsker å levd betydelig lengre enn alle andre, siden da alle man kjente ville ha død, og man hadde kanskje følt en slags ubeskrivelig håpløshet, ihvertfall om det skulle vare evig....

    6792758[/snapback]

     

    par siste linjan... word

  3. hehe, skal man gjøre seg fortjent til liv er det vel heller få som burde leve ;)

     

    Greit at folk dør fra deg, men du får jo hele tiden nye venner/kjæreste/barn. "Better to have loved and lost then never to have loved at all" opphøyd i n :D

    6792566[/snapback]

     

    ja ok, før den shiten trur vi på! nei evigheten er du ute av stand til å fatte... det man ikke forstår med det er at du alltid vil være der.. ALLTID... du kan ikke unslippe, ingen utvei, ny venner.. ja ok, for å leve blir man ikke lei av etter.. hm.. millioner år kanskje, nye venner eller ei?? det er jo ingenting, du skal fremdeles være her enda.. hm.. ja alltid. det som er med "alltid" er at du vil oppleve alt som er mulig å oppleve, ALT. er det en mulighet for å oppleve det, så vil det til slutt hende deg, siden du alltid er. ville du ikke bli lei når "alt" hendte på nytt for... hm... 136 "millionte" gang??, men stakkars deg, du skal fremdeles være der.. oppleve samme regla om igjen... og igjen... og om igjen.. og om igjen... og om igjen.... hoff jeg får frysninger når jeg skriver dette:-(

  4. Det optimale må jo være muligheten til å leve evig, men også kunne dø hvis man skulle bli lei.

    Fram til ganske nylig ble evig liv sett på som den ultimate oppnåelse. Det er kun de siste par hundre årene at man også har begynt å fremstille evig liv som en straff.

    6787622[/snapback]

     

    ja jeg er ikke i tvil om at evig liv, der man er bevisst om det, ville være et "helvete". man vill blitt psykotisk med en gang... hm... alltid..(!?)

  5. Jeg tror det er et resultat av den musikalske intelligenskvotienten og den sosiale intelligenskvotienten.

     

    Noen vil ha musikk som bare har mye bass, andre vil ha noe å danse til (danseband), noen vil ha musikk som baserer seg på å være overlegen andre mennesker, hence rap og drittslenging, andre basert på sin politiske overbevisning, der vi finner mange Rage Against the Machine-fans.

     

    Men de fleste jeg snakker med, som virkelig bryr seg, og intereserrer seg for musikk liker former for rock. Ihvertfall ikke bare pop, trance, R&B eller hva som måtte finne seg på VG-lista.

    1989631[/snapback]

     

    "virkelig bryr seg", "musikalske intelligenskvotienten" og "den sosiale intelligenskvotienten"? tror de som oftest er trangsynt er de som "intereserrer" seg for musikk. spørr f.eks. en rocke eller klassisk fan, om å bedømme et utvalg av 100 forskjellige sanger som faktisk er bra (ser bort fra macarena å sånne "sanger") som har vært innom vg-lista. 99% vil få stryk karakter, så fremst de ikke er nok "riktig i min omgangskrets aktig"! egenmekka definisjon på bra låt: rytme av lyder og/uten vokal som gir velbehag. JA en sang som er laget på 5min på laptopen KAN være bra.

     

    ps: mye av den "den sosiale intelligenskvotienten", handler om selvfornektelse og/eller posisjonering for egen senere vinning. ergo INGEN ting med musikknytelse og gjøre (så fremst du ikke hører på musikk, for UTELUKKENDE å bare høre teksten... les dikt istede)

  6. har omsider funnet meg en squad å joine, "sulfur fridge" som er en del av "tarakian" aliansen.

    vi trenger en del spillere da vi nå bare er 3.

    jeg er selv ikke inne i squaden før om ennå en uke på grunn av at jeg er "morskoj" og må vente før jeg kan bytte.

    kontakt meg på mail "[email protected]" eller på 360 live med å sende friend request til "ufin".

    du kan også gjøre dette direkte til han som startet klanen, som alerede er inne og er den som må akseptere deg, "spartan nr116" og å si at du så ufin`s annonse...

  7. hei jeg har startet en klan/squad, jeg håper at noen kunne tenke seg å joine, eller gi meg mulighet til å joine dere (uansett allianse dere tilhører, jeg/vi kan tilpasse oss). jeg er helt ny i spillet, men jeg lærer fort.

    Jeg bryr meg ikke om du/dere er dårlig eller god, bare man har det artig mens man spiller og er villig til å samarbeid.

    mitt nick er "ufin", og klan navnet er "back in black". fra 21 aug, blir jeg mye på, så bare ta kontakt, enten gjennom "xbox live" eller e-mail "[email protected]

×
×
  • Opprett ny...