Gå til innhold

LionHead

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LionHead

  1. Kor kan eg skaffe ql 201-300 imps? Driver og styrer med med å lage par config som eg kunne ha tenkt meg for langel i framtiden når han når 220. Her ein config eg kunne ha blitt fornøgd med å ha (ikkje helt ferdig med config'en)  :)

    9578850[/snapback]

     

    Du finner også refined cluster i merc campen.

     

    Angående MA damage er det riktig som TheJackal sier. Gode shades GRISER MA, men ellers er det ingen proffs som ODer en MA.... muligens agent med mimic crat. Jeg har selv en 220MA så dette hersker det ingen tvil om. Og ja delutte TheJackal og jeg spiller naturlighvis på Rimor (finner det andre dimensions ?? :tease: )

  2. Trikset er nok å ta ut allt minus skjermkort og prøve og boote, evt teste skjermkortet i en annen maskin og prøve med et annet skjermkort i din. Hvis dette funker sett inn en og en komponent til shaiten kræsjer igjen. Da får du testet en og en del og finner feilen.

     

    Lykke til :w00t:

  3. Vel, det er en søkeside som kommer opp, og på den står det "about : blank" og det er definitivt en nettside. Pluss at det kommer opp 2 popups om virus ditt og datt. Jeg skal prøve den virus scannen så får vi se. Men da kan det se ut som at "Ingen nettside" er highjacket...lol..

     

    ok det er jo du som har det foran deg så du vet sikkert best :) Uansett det høres litt buggy ut ja. Det du kan gjøre, for meg virker dette som noe URL spoofing saker og det som kan være nyttig da er enten og bruke enten tcpdump eller netstat -a kommandoen idet du refresher siden, for å se hvilke hoster du har kommunikasjon med.

     

    tcpdump viser alle tcp pakkene dine mens netstat -a viser hvilke hoster sesjoner med.

     

    netstat -a må kjøres rett etter en refresh fordi http sesjonen din legges ned ikke lenge etter siden er hentet fram.

     

    Håper dette hjelper :yes:

  4. Det funker ikke nei, da må du ha en maskin stående som ruter og switch og loadbalance med den.... altså like mange nettverkskort som du har maskiner på LANet. For en ruter er det bare pakker pakker og atter pakker ikkeno sesjoner :tease:

     

    Netlimiter er det enkleste, kombiner det med en eller annen fjernstyringsklient så kan du logge på maskinene fra maskinen din og aktivere Netlimiter

  5. At siden er about:blank betyr bare at du ikke har noen startside. IE bare åpner seg og du kan skrive inn URL. i Tools->internet options-> homepage kan du velge start siden din.

     

    At PC'en din er sirup kan imidlertidig være et problem. Hvis du ikke får noen antivirus scannere til å fungere anbefaler jeg detteantivirus programmet. Fyr det inn og start maskinen i sikker modus

    og start programmet. Det er litt mer krøkkete enn de vanlige men det funker som bare det når de andre svikter.

  6. drit i de trusted sakene og åpne TCP port 137-138-139 på fw din. Som er henholdhvis:

     

    TCP 137 NETBIOS Name Service

    TCP 138 NETBIOS Datagram Service

    TCP 139 NETBIOS Session Service

     

     

    Ellers er det bare å åpne for subnettet hvis du heller ønsker det, selvom det ikke er å anbefale du vet jo ikke akkurat hva naboene dine driver med...

     

    man bør være forsiktig med å sette statiske ip adresser på et LAN der det er en DHCP. Det kan bli konflikter hvis man setter en IP som også er i DHCP sin pool. Husk å sjekke alt du ikke setter statiske IP'er som DHCP serveren kan komme til å gi til noen andre.

    DHCP servere har ingen problemer med å gi ut enkelte faste ip'er til MAC adresser. Om adressen er opptatt da velger den bare en annen. Men mindre du har verdens mest crappy DHCP da :p Kjør DHCP på allt og velg noen faste om du har behov for det

     

    Eller kan du installere en ftp server, pga bedre tilgangsstyring og mer effektiv filoverføring og resuming av filer.

     

    Lykke til :)

  7. Du kan som du sier ha 2 nettverkskort i en maskin og bruke denne som ruter, hvis du ønsker at de andre maskinene skal være på nett da selvsagt. Da må du bruke internet sharing saken og den lager oppsett for de andre maskinene også hvis jeg ikke husker helt feil. Skal du ha de andre maskinene på nett må du sette switchen din på det andre nettverkskortet og så koble de andre maskinene til denne. Når de ikke skal være på nett kan du jo bare disable det ene nettverkskortet i enhetsbehandling feks.

     

    Lykke til :w00t:

×
×
  • Opprett ny...