Gå til innhold

audunhoel

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av audunhoel

  1. Om det er et godt PC-kjøp kan jeg ikke svare på. Jeg har nemlig aldri hatt berbar pc, kun stasjonær.

     

    Derimot kjøpte jeg meg en iBook 12" for et år siden og begynnte å bruke OS X. Etter et års mac-erfaring så vil jeg si at jeg er meget fornøyd. Ingen reinstallasjoner, operativsystemet går like raskt som for et år siden og alt fungerer alltid.

     

    Så til deg som vil kjøpe en pc som du skal bruke i studietiden vil jeg på det varmeste anbefale deg å kjøpe en mac. Gå for en macbook! Du finner dem på http://apple.no Der har de også en link med rabatter for studenter og lærere. Du finner den til høyre på STORE-siden.

     

    For demonstrasjon av kommende versjon av OS X, Panter så kan du se her. http://events.apple.com.edgesuite.net/aug_...vent/index.html

     

    Personlig tror jeg ikke vista kan måle seg med dette. Jeg tror ikke windows vista på noen måte er bedre enn OS X 10.4 som jeg til daglig bruker.

     

    Så til dere nye studenter! Lev ikke i fortiden med pc og windows! Ta ett steg inn i fremtiden med OS X og MAC. Du vil ikke angre på det!

     

    PC-world kåret også Macbook til å være det beste kjøptet for pc-mac til under 10.00 her er linken: http://mac1.no/files/PC%20World.pdf

     

     

    Igjen vil jeg si!

    Gå for Mac! It is good for you!

×
×
  • Opprett ny...