Gå til innhold

arvid1993

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arvid1993

  1. heisann... jeg har en famlilie pc her... det som er problemet er at når jeg trykker på "på" knappen så starter den og kommer forbi enter bios og inn til en blå bakrunn som det kjøres en system test i og den kan jeg avbryte eller la gå... den har jeg latt gå noen ganger, men det sjer ikke noe endring i hovedproblemet... hovedproblemet er at når jeg har slått inn passor på brukeren og trykker enter så kommer bakrunnen på skrivebordet en stund og så hvis jeg er heldig så kommer oppgavelinjen opp ellers så stopper maskinen og slår seg på igjen... hva skal jeg gjøre?

     

    takker på forhond

  2. heisann! jeg har en liten zodiac som jeg er ute og "råner" med: :) det som er greia er at når jeg svinger en brå sving eller drar noen i ring så er det akkuratt som motoren går i frigir... hva er dette fornoe?? spinner den på overflaten ellle hopper den ut av gir en stund?

  3. heisann... jeg har to søstre som skal ha seg en skole pc... disse skal kun brukes til litt nedlastning og word og exel... papsen har sett på en acer til syv tusen med en celeron processor i... jeg vet ikke om det er lurt men jeg er ikke akkuratt verdens mester i pc da... er det noen som kan si noe? (dette skal være en laptop)

×
×
  • Opprett ny...