Gå til innhold

KNurven

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KNurven

  1. hei jeg har en Samsung galaxy tab som jeg aldri har oppdatert. Jeg bruker Samsung Kies 2.0 med windows 7 64bit.

     

    Jeg kobler til tab`en til pcn og velger og koble den opp med samsung kies. Starter så kies på pc. først så dukker det opp en melding som sier at enheten ikke støttes. men etter vert så dukker den opp i kies og melding om ny firmware dukker opp. jeg velger da og kjøre oppgradering uten backup (har også prøvd med). Det som skjer da er at enten dukker meldingen om at enheten ikke støttes eller så lukker programmet. Dette skjer uten at han i det hele tatt prøver på og oppgradere.

     

    Noen som har tipps om dette?

  2. Hei trenger litt hjelp her.

    Jeg tenker å innvestere i et kompaktkamera. Jeg har fra før av et olympus speilreflex, så dette vil uansett bli et nr2 kamera.

    1 pri er god videofunksjon (da jeg ikke har dette på mitt speilrefleks) samt grei zoom og at det er relativt kompakt å lett utformet (bør gå greit i jakkelommen)

     

    Ellers så er vidvikel og værtetting ikke et must, men kan være kurrant å trekke inn.

     

    Hadde ikke sett for meg å gå over 2000kr. Har dere noen tipps å komme med?

  3. Må si meg enig med Corporal Clegg der. Sitter snart flere timer med photoshop og dreamweaver enn jeg gjør med min egen samboer, men jeg merket ikke noen ytelsesforskjell i photoshop/DW annet enn marginalt raskere oppstartstid av programmene etter jeg oppgraderte system disken min til en Corsair P64 SSD. Core i5 og minimum 6 GB ram er det du trenger (gjerne enda mer ram og hvis du ønsker det). Ang. viftekjøler bør du se på Noctua sin NH-U12P SE2. Knallkjøler! Som du ser er den oppgitt til 12dB(A) noe som vil si at den skal være omtrent umulig å høre fra innsiden av et lukket kabinett.

     

    Takk da dropper jeg ssd og går får vanlig sata-plate-disk... regner med jeg går for core-i5 med 8gb minne og windows 7-64bi.

  4. Hvor store filer jobber du med?

     

    nja det kan variere. mest RAW (orf.. er olympus bruker) og en del tiff. raw er rundt 10-15MB mens tiff kan være fra 40MB og oppover.

     

    Hvist jeg tar cpu og HK fra "The Conquerer" og resten fra "the silencer".. men hvilken cpu kjøler bør jeg velge til i5 cpuen. regner med at hovedkortet får plass i kabinettet fra silencer oppsettet.

  5. Da har jeg vært eier av en saab 9-5 1999modell 2,0T en liten uke. Og må si jeg er fornøyd.

    Eneste som er helt rææva er stereoen. Synes nesten den orginale stereoen i den gammle 2`er golfen er bedre.

    Stereoen som står i er den som jeg tror kalles for sa1 (den med kunn cdspiller, ikke kasett).

    Er det noen her som har et forslag på om det går ann og bytte ut cdspilleren med en vanlig cdspiller, men at man får tettet hullene som blir "til overs". Spilleren som står i nå er relativt stor, så vist jeg bytter ut denne, så må jeg ha deksler eller lignende for tetting.

     

    Finnes det eventuelle andre spillere som passer inn og dekkere tomrommet til den orginale spilleren?

  6. takk for nyttige info..

     

    Noen som har tipps om chipping og hvor det er best og kjøpe\gjøre dette?

    hvor mye skal bilen ha gått før dette ikke er å annbefale?

    Lurer også på om det er "vanskelig" og bytte ut cdspilleren i bilen. dette er vel såkalt innebygget og muligens litt vanskelig og erstatte? noen som har gjordt noen "modds" på dete?

  7. Kan anbefale iPod Shuffle 2 Gen. Den har 1 GB med minne og den har en klips sånn at du slipper å feste den til styret på sykkelen. Den veier ingenting så det er bare å ha den festet til klærne.

    Bare se på bildet så skjønner du hva det er jeg mener. Den koster ikke mer enn 699 kr også. Det er ganske billig. Knappene er lett tilgjengelig og det er ikke touch sompå de andre iPodene. Det er bare knapper.

     

    Håper du finner en MP3 spiller du liker og lykke til videre på jakten! ;) '

     

    Mvh Fat_Board

    8205446[/snapback]

     

    denne var ikke dummen. vet du noen butikker som har denne slik at jeg kan få testet den. er vel billigst å kjøpe den på nettet vil jeg tro.

  8. Vil anbefale Creative Muvo. Greie spillere som er enkle å håndtere, har bra lyd, og bra batteritid på et vanlig AAA-batteri. Små er de også, så de er enkle å ta med seg.

    8201462[/snapback]

    hum. dette er vel et slik "jog" hjul elr hva det kalles på disse. er ikke så intresert i dette. vil helst ha vanlige knapper for og spiole og skifte navn.

     

    en kompis av meg hadde denne med på interrail tur i sommer, og jeg syntes ikke denne ga så mye mer for pengene enn min treningsspiller til val 300kr

  9. Min gamle treningsmp3 spiller begynner å ta kvelden. så jeg trenger en ny.

    velger og benytte meg av de 100\1000-talls oraklene på dette forumet.

    her er min kravspec

     

    - billig. helst rundt 500kr.

    - min 512mb lagring

    - liten, men funksjonell. knappene skal være enkle å bruke og være kurrant plasert slik at jeg kan skifte sang og volum enkelt.

    - mulighet til og feste på arm elr sykkelstyret med en festestrop\reim.

    - trenger ingen fancy display elr radio

    - lydkvalitet er heller ingen stort must. men sånn midt på treet lyd er greit.

    - headsett jeg bruker er kos-porta pro elr sån vanlige øreplugger.

     

    denne skal som sagt kun brukes til trening. har en egen en til å bruke som lyttespiller. Det viktigste aspektet er at den er brukervennlig og enkel i bruk.

  10. Får litt problemer med og oppgradere disse. går inn via webben og bruker tftp. men når jeg velger uppgrade etter å ha tastet inn tftp server og fil, så kommer det et statusvindu opp som sier at "this window is polling the system for upgrade status. current status is: IDLE: Restarte completed."

     

    har en pc tilkoblet konsollporten, men der sjer jeg ingen aktivitet..

     

    Noen som har noen tips

×
×
  • Opprett ny...