Gå til innhold

Talin

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Talin

  1. Skjermkortet som står i maskinen min nå er et Asus 7900GT. Viften på dette skjermkortet har ikke muligheten for å bli styrt, så den bråker hele tiden. Jeg ønsker en noe mer stille løsning. Så valget mitt er å bytte ut kortet eller viften. Hvis jeg gjør det siste har forumet anbefalinger på hva jeg bør velge, andre vifter eller mer stille løsninger er å fåretrekke.

     

    Hvis jeg velger å gjøre det første altså bytte ut hele kortet er dette et gunstig tidspunkt å gjøre det på? Eller har Nvidia og Ati nye produkter like rundt hjørnet?

  2. Tenker på å kjøpe dette oppsettet. Hva synest hardware guruene om dette oppsettet?

     

    AMD Athlon 64 X2 3800+

    Asus A8N-E, nForce4 Ultra

    Cooler Master Stacker Kabinett

    Crucial PC3200 DDR-DIMM 2048MB CL3 KIT

    Gainward GeForce 7800GT 512MB

    Microsoft Windows XP Prof. X64 Eng OEM

    NorthQ 4775-400, ATX 400W Silent

    PAPST Vifte 120x120x25mm x3

    Samsung DVD-brenner SH-W163A SATA Black OEM

    Western Digital Caviar SE16 320GB SATA2 x2

    Zalman CNPS9500LED Ultra Quiet CPU Kjøler

  3. Har du koblet til de samme komponentene når du tester hk utenfor som inne i kabinettet? Kan det være at noen av festeskruene kortslutter noe på hk? Bruk ev skruer med smalere hode. Du bør også teste med færrest mulig andre komponenter tilkoblet (ta vekk disk, CD spiller osv).

     

    Hvis eneste forskjellen er at du flytter hovedkortet, og alt det samme er tilkoblet, må det ha noe med skruene å gjøre.

     

    Eg har brukt de samme komponenten i maskinen og utenfor. Eg har brukt minimal oppsettning, aka cpu, skjermkort og RAM. De eneste som gjennstår er skruene og kabinett festepluggene.

  4. Etter att eg kjøpte nye vifter og runde IDE kabler til maskinen, har maskinen bar laget problemer. Den starter opp og vifter og alt annet utstyr begynner å surre å gå, men skjermen nekter å vise noe.

     

    Eg har tatt ut hoved kortet og kjørt de sammen med resten av utstyret utenfor kabinettet, da fungerte systemet med bilde og alt, men da eg satte hoved kortet tilbake i kabinettet og bootet nektet forsatt skjermen å vise noe. Forslag?

×
×
  • Opprett ny...