Gå til innhold

ponduz

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ponduz

  1. Det er noe lignende du starter med. Conkyen på høyresiden er noe som er der fra starten, men det ser ut til at Ponduz har endret hans litt.

     

    Stemmer, modda conkyen litt, det er veldig lett, og så finnes det endel fine som folk har laget også. Bare sett opp en liste over ting du vil at den skal vise, så er det simpelt å implementere det. Tenkte jeg skulle fikse meg en sånn wbar også, men crunchbang er digg, kan bare trykke "home"+w for web og "home"+f for filemanager. Hittil er det ingenting annet jeg trenger av acern min :)

  2. Bruker du lite eller eee versjonen av crunchbang da?

     

    Desktop-versjonen faktisk.. Samme oppsett som lite. Når distroen er så "naken" når den er "lite", så føler jeg det er bedre å bruke desktop-versjonen og fjerne det jeg ikke trenger istedet for å legge til ting jeg ikke kjenner til.. :)

    prøving og feiling.

    Men hadde lite-versjonen inne først.. ikke merkbare forskjeller på hastigheten på de to.. Det er bare standard-programpakken som følger med som er større. Du kan installere lite, og deretter legge inn desktop-versjonen fra package managern.. (samme repo som ubuntu.. )

     

    Edit: tillegg; overbevisste en kompis som har 150-aa1, han var solgt med en gang, og jeg har holdt han oppdatert på nesten hver distro jeg har installert.

  3. Har ikke noen problemer med min EasyPeasy. Når jeg installerte det, så valgte jeg bare manual install. Valgte ext2 som filsystem og at hele disken skulle være root ( / ).

    Så er det bare å tute og kjøre.

     

    Veit at de jobber med å få EP til å støtte flere forskjellige maskiner, sånn med tanke på driverpakker som støtter enhetene fullt ut, men har ikke noe forklaring på hvorfor det går treigt hos deg. Har du disabla disk-cacha i firefox? Den ETER utrolig mye ressurser. Spesielt om du bare har 512 med ram..

    Den største flaskehalsen for meg er at SSD-en er dritt-treig. Tenker meg at det blir en CF-kort-ZIF-adapter-modd når jeg får mer penger på bordet. Kanskje jeg til og med kjøper touchscreen og reverserer skjermen.. Lager en liten tablet..

    Med denne "overlayen" til den nette sum av 387,83 norske kroner, gratis tilsendt. Lodde på fra det kortet til usb inni. Montere denne (som jeg allerede har kjøpt og funker som bare det til den nette sum av 62,33 kroner, gratis tilsendt.. :love: dealextreme)..

     

    Her er ToDo-lista over hva som gjøres og skal gjøres med EasyPeasy. Utvikling pågår!

     

    Jeg følger også en kis (fra Norge), som har med Easypeasy-twitter-kanalen. Verd å følge med på..

  4. ENDELIG!

    Nå har jeg hatt aa1 i nesten 3 måneder, jeg har vært innom alle mulige distroer, men nå er jeg endelig fornøyd. Svaret er EasyPeasy.

    ALT fungerer OTB på min lille SSD-drevne 110.. Det er rett og slett utrolig.

     

    Alle timene med Arch, Linux4one, Linpus, Intrepid, Hardy, Puppy, gOS, Mint, Fedoraer, OSX, Windows-tull, samt ymse nettverksdrivere, fikling for å få rett kjerne til å støtte usb-bluetooth og nettverkskort, lydkort-leiting og alt. NÅ er det over!

     

    EasyPeasy er basert på Ubuntu Intrepid.

    Har ff3, openoffice3, skype +++

    Støtter begge ekspansjonsplassene for SD. Eneste er at lyset ved bryteren til wlan ikke lyser. Men det er en bagatell!

    LYKKE!

  5. Jeg er midt i RAM-bytte etter denne guiden: http://www.lassedahl.com/b/mer_ram_i_en_acer_aspire_one

     

    Det har selvsagt oppstått et problm.. lokket sitter som støpt fast ved henglsene.. jeg er ikke kar om å få den opp, og har allerede laget noen stygge merker.. :( Hva gjør jeg galt? alle skruene er løse.. Tips?

     

    Du må ta løs gummiknottene som maskinen hviler på.. Bare riv dem løs og lim dem på på nytt igjen når du er ferdig. To skruer under der som er skjulte. Om du ikke får det til, ta et plastkort og før det rundt kanten (start foran) og jobb deg rundt. Så vil den løsne sakte men sikkert. Satte nettopp inn 1 gig DDR2 667MHz ram. Linpus kjører som ville helv*te! ;)

  6. En rask googling tilsa at i 2005 hadde sjefen for telenor (et selskap som forøvrig er 54% statlig eid), ei inntekt på over 6 millioner kroner. Nå er jeg ikke helt informert om pengefordeling her i landet, men vi ligger et stykke bak svenskene når det gjelder mobil teknologibruk, og om staten kunne dra hodet ut av rumpene til toppsjefene som hever millionlønn og fallskjermer og istedet begynner å tenke på forbrukerne og å bygge ut nettet, så hadde dette ikke vært en sak engang.. Det er jo ikke en hemmelighet at det skjer teknologiske framskritt..

  7. Det var i en artikkel jeg så fra digg hvor de regna ut en prosentvis forskjell på datatrafikken på en sms kontra pris. Og jeg begynte med en gang å fundere hvordan det lå an i hjemlandet Norge.

     

    Med åpent sinn og godt mot, tok jeg for meg Fri60-abonnementet til Telenor, med en datatrafikk-pris på 20 kroner per megabyte og 69 øre per SMS. Andre operatører/tilbydere ligger jevnt rundt samme prisnivå.

     

    Med utgangspunkt i samme datamengde per sms i sitert artikkel (7 bit per symbol i en tekstmelding på 160 tegn), ble det 1120 bit per sms om man skriver til siste tegn.

     

    Med litt rusten gammel regning kom undertegnede fram til at ei tekstmelding kommer på 0,00257 kroner i datatrafikk, kontra 0,69 kroner per dyrebar utdatert enveis SMS-trafikk.

     

    Konklusjonen var (og kontrollregn gjerne med rettelser!) en prosentvis forskjell på

     

    26848 %

     

    Velkommen til 2007 folkens!

  8. Skal hive meg med i erfaringsgruppen som skryter av produktet her. Kjøpte det faktisk for to uker siden på Clas til under femtilappen. Målet var i det hele og store å få fjerna primært ripene på den nederste trykksensitive skjermen på nintendo ds'en min, som etter litt for mye repetiv "medisinering" i et spill (Trauma Center), gjorde at det kom matte og litt "grove" områder på skjermen, uten at dem direkte fortona seg som riper (selv om de var det, bare veldig små).

     

    Her lurer jeg litt på hvordan amobil.no har testa, siden jeg da fikk med denne tuben i en pakke der det også lå med en litt mer "detaljert" beskrivelse av hvordan man skal gå fram for å polere vekk riper, i alle fall litt mer detaljert enn akkurat det som sto bak på den LILLE tuben.

     

    Resultatet var at skjermen blei klarere og glattere. Kjente det med en gang med stylusen at den glei bedre, dette tok bare en 10 minutter med polering.

    Deretter fikk min SE K750i liknende behandling, med maskering av tape, og også her blei den småripete og litt matte mobilskjermen mye bedre enn den var i utgangspunktet, dog ikke så perfekt som jeg ønska.

     

    Den skal få seg en runde i dag tror jeg. Hadde det ikke vært for at jeg nettopp var og fikk ny iPod Nano som jeg pella ut av plasten i går (etter at jeg hadde levert inn nummer to til reparasjon), så skulle den også fått seg en liten lett omgang med polish, siden de gamle hadde fått noen skjønnhetsriper i front.

  9. det virker da merkelig ? har du kontaktet hw ang. saken ?  :hmm:

    ikke ved å lage tråd, men mail / pm etc. ?

     

    det er vel ikke vanlig å betale frakt på premie man vinner vel :S

    5744102[/snapback]

     

    Prøvde å sende Håvard en mail her for et par dager siden. Kom til Norge like før helga, og jeg forstår det slik at han dekker CeBit, men det er jo ikke bare å "ringe hardware brukerstøtte".

     

    Fora er jo greit, så får jeg jo belyst saken..

  10. Hei og hopp og fallerallera. Her vant jeg et hovedkort på hardware.no's julekalender..

    Det var jo positivt i og for seg, men her popper det opp ei regning i posten vettu. Og da tårner det seg opp. Jeg liker ikke å skryte på meg all verdens økonomiske styring, men klarer da å betale regningene mine i tide. Når jeg attpåtil ikke har postgangen i orden til Afghanistan, så kom det som en herlig overraskelse at Linddorf inkasso nå har saken, noe som er forståelig i og for seg.

     

    Skal jeg betale de opprinnelige 312 kronene på premien min (som nå er 370,40) fra HW som staten skulle ha fordi den var sendt fra utlandet?

     

    I så fall kan de få hovedkortet tilbake, for det var ikke SÅ bra!

  11. Alle nyere mobiler støtter jo såvidt jeg veit muligheten til å sende e-post.. Om man oppretter seg en enkel pop3 eller imap-mailkonto en eller annen plass (de fleste støtter vel pop3), så kan man enkelt sende mail med vedlegg til en forhåndsinnstilt adresse som oppdaterer bloggen (i mitt tilfelle MSN-spacet mitt). Gratis er det også.

     

    Mange tilbyr denne muligheten, så man trenger ikke betale i dyre mms-dommer for dette.

     

    Edit: orddeling

  12. Noe har klikket.

    Telefonen vil ikke indikere at linsedekselet åpnes selv om det er åpent. (bryterfeil eller liknende?)

     

    Jeg går inn på kameramodus, men det er bare sort, og det viser seg at selv om kameradekselet er åpent, vil ikke mobilen starte kameraet...

     

    Dessuten har jeg det gode problemet som andre folk har hatt med at det låser seg noen ganger (ikke så veldig ofte)

×
×
  • Opprett ny...