Gå til innhold

Fremlin

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fremlin

  1. Hei!

     

    Jeg instalerte nettop Oblivion igjen :) følte for å spille det litt.

    Jeg har kjøpt meg ny pc siden sist.

    Har nå et NVIDIA GeForce 8800 GT kort. og har problemer med: Hakking, og at bakken jeg går på er lilla. Sliter også med å finne modsa jeg brukte før, men blar litt rundt og finner dem. Men noen som kan hjelpe med hakkinga og det som er lilla?

     

    Fant svarene i faq.

  2. Har posta denne i gamer.no sitt forum også. Men passer nok best her.

     

    Hei.

     

    Jeg har nettop kjøpt meg ny skjerm. En LG flatron 22 tommer widescreen. Jeg har også skaffet meg en ny maskin. Men hadde samme problemet med den gammle maskinen. Noen ganger kommer det grønne skyger bak folkene i spill. Dette er som oftest i huler eller lignende. Spesielt i mørke plasser. Noen som har noen tips?

     

    Prøvde å ta screen shot i COD 4, men når jeg klipte det inn i paint så såg det normalt ut.

     

    Har to ledninger ut fra skjermen. Skal jeg bruke begge?

     

    Når jeg trykker på "auto/set" på skjermen kommer "Digital video input No access"

  3. Hei.

     

    Jeg har flere problemer med det trådløse netterket jeg sitter på. Vis jeg kjører Utrorrent detter jeg ut av nettet. og sånn dann og vann detter jeg bare ut av nettet, og må ofte ta usb pluggen ut og inn for å koble på igjen. har somrelel very good conection til ruteren. Noen som har noen forslag? eller trenger mer informasjon om noe?

  4. Hei

     

    Kjøpte nettop quake wars. Noen fler som spiller? Egentlig et helt ok spill, dårligere en BF serien, men alikevel et morsomt avbrekk fra BF. Det jeg lurer litt på er hvar gradene noe å si? får man oppgraderinger som er permanente? Får opgraderinger etter å ha spillt en stund mer sprint og noen få våpen. Men disse må du jo jobbe for hver gang. Noen som har noen hint og tips å komme med her?

  5. Hei, jeg har en shuttle pc. Pentium 4, 2,80 ghz. 1.000 ram et ATI 800 gto skjermkort. Jeg bruker maskinen hovedsaklig til å spille på. Men, skjermkortet mitt støtter ikke de nye spillene med noe shader greier. Som F.eks stranglehold, medal of honour eller bioshock. Så, jeg må da få meg noe nytt. Det jeg lurer på er om jeg skal kjøpe meg ny pc eller om jeg skal kjøpe meg nytt skjermkort. Det er da mer økonomisk å bare kjøpe kortet. Men er ikke nødvendig å kjøpe nytt kort om resten av maskinen er utdatert om en liten stund. Hva sier dere? noen gode råd?

  6. Hei, prøvde å poste denne i modifikasjons delen av forumet. Men den kom ikke opp.

     

    Jeg lurer på om noen har mods til warhammer dark crusade, jeg kjøpte det gjennom steam og så får jeg ikke modsa til å virke. Noen som har gjort det samme som kan hjelpe?

     

    Og, noen som vet om bra single player mods til Warhammer?

     

    Edit: Jeg måtte legge de under spillet i steam mappa selvfølgelig :blush:

    Ny rase i spillet: Inquisition daemonhunt mod

  7. Om du bare hadde giddet å kopiert emnetittelen din, så limt den inn i søkefeltet på Google.com så hadde du i løpet av få minutter kommet fram til det samme som jeg.

     

    Medal of Honor: Airborne system requirments for PC

    9442185[/snapback]

     

    Problemet. er det, jeg vet ikke om kortet mitt er bedre eller dårligere en det som står der. og, emnetitelen kom fra google :) Er noe med noe shader greier, som ikke er på mitt kort.

×
×
  • Opprett ny...