Gå til innhold

a-o

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av a-o

  1. Det er mange som har hatt problemer med disse.  Sørg for at du har siste fimware og sjekk forumet på netgear.com.

    9498144[/snapback]

     

    Takker for svar.

    Igår fikk jeg oppgradert både router og firmware, men har fremdeles samme forstyrrelsene.....utrolig irriterende....Hvis det er noen som har noe tips på hva jeg kan gjøre for å bli kvitt dette problemet setter jeg utrolig pris på det! :hmm:

    på forhånd takk :)

  2. Jeg har nettopp kjøpt meg trådløst nettverkskort (Netgear RangeMax Wireless PC card WPN511) til min laptop. Men når jeg er på nett kommer det av og til avbrytelser (nettet blir borte en liten periode), men kobler seg opp igjen etter ca 15 sekunder (skjer spessielt ofte når jeg spiller diverse spill live på nettet). Dette skjer både når jeg bruker windows sitt oppkoblingssytem og Netgear sitt... Jeg vet at det ikke har noe med nettverkskortet å gjøre, og tilkoblingen til nettverket er alltid veldig god.I tillegg slo jeg av "wireless zero configuration" men fremdeles mister jeg kontakten med internet en kort periode ca hvert 50. minutt...Er det noen som vet hva det kan være og ikke minst, er det noen som kan forklare meg hvordan jeg kan bli kvitt disse små avbrytelsene :hmm:

    På forhånd Tusen Takk :D

  3. Du kan jo prøve å slå av wireless zero configuration og se om det blir bedre da.

     

    start->kjør->services.msc

     

    Har også dette problemet når jeg skal spille men det forsvinner når jeg slår av  wireless zero configuration

    9484239[/snapback]

     

    Takk for svar. Men når jeg går på start og tykker på kjør, hva skal jeg gjøre etter det? hvordan kommer jeg til `services.msc` og `wireless zero cofiguration`. Kan noen forklare litt detaljert, er ikke så veldig dataflink :hmm:

    På forhånd takk :D

  4. Jeg har nettopp kjøpt meg trådløst nettverkskort (Netgear RangeMax Wireless PC card WPN511) til min laptop. Men når jeg er på nett kommer det av og til avbrytelser (nettet blir borte en liten periode), men kobler seg opp igjen etter ca 15 sekunder (skjer spessielt ofte når jeg spiller diverse spill live på nettet). Dette skjer både når jeg bruker windows sitt oppkoblingssytem og Netgear sitt... Jeg vet at det ikke har noe med nettverkskortet å gjøre, og tilkoblingen til nettverket er alltid veldig god.Er det noen som vet hva det kan være og ikke minst, er det noen som kan forklare meg hvordan jeg kan bli kvitt disse små avbrytelsene :hmm:

    På forhånd Tusen Takk :)

  5. Nå er det ikke meninga å være vanskelig, men hjelp-fila til Adobe-programmer pleier å ha et tonn med forklaringer av termer. Søk og finn.

    6726887[/snapback]

     

     

    Klar over det, men bruksanvisninger kan som kjent være litt vanskelige å forstå også. Itillegg står alt på engelsk, mange fremmede ord/utrykk osv. :hmm:

  6. Har nettopp skaffet meg adobe audition 2 , og har noen spørsmål, håper noen kan hjelpe meg litt :)

     

    -På audacity var det mange effekter (chorus echo osv) men på adobe audition finner jeg ikke like mange, finner f.eks ikke wahwah og backwards effektene. Er det noe jeg må laste ned utenom eller har jeg rett og slett ikke lett godt nok?

     

    -Mixebordet er ganske komplisert, kan noen fortelle hva de ulike funksjonene er til. Hva er f.eks `Read`, `Send` og `send 1 power`-knappen til osv

     

    Altså, setter stor pris på viktige og nyttige tips for å forstå AA2 bedre

     

    På forhånd TAKK!! :D

  7. jeg lurte på om det er noen her som vet om noen bra (og rimelige) musikkinnspillingsprogram/hjemmestudio til PC. Jeg har audacity, men kunne tenkt meg noe mer "proft" ....Noen som har noe forslag? :) btw:har kun integrert lydkort, må jeg ha bra lydkort utenom, eller kommer dette med i noen programmer, har hørt at lydkort er ganske dyre. PÅ FORHÅND TAKK :!:

×
×
  • Opprett ny...