Gå til innhold

Grimstein

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grimstein

  1. Jeg skal kjøpe ny bærbar som skal brukest til spilling og lurte på hva det råeste som er å få på markedet for tiden. Pris er ingen hindring :dribble:

     

    Sitter nå på en Dell XPS M1710 men den begynner og slite med dei nyeste spillene derfor tenkte jeg og kjøpe en ny, har sett litt på Dell XPS M1730 men hører folk har leveringsproblemer med Dell og jeg gidder ikke vente 3 måneder på en ny.

  2. Prøvde nå me et anet skjermkort fx 5200 elns. det gamle var et nvidia 6800 GT og nå fønket den :thumbup:

     

    Det jeg lurer på nå er om, det gamle skjermkortet er ødelagt? eller om den nye PSUen ikke leverer det den skal, (nvidia kortet trenger eindel mer strøm en fx 5200 kortet)

  3. Gir hovedkortet fra seg ein lyd ?

    Vist hovedkortet ikkje gir frå seg feilsøkings biip er det som oftest hovedkortet som er gått eller ikkje fungerer slik det skal...

    6675851[/snapback]

     

    Når du never det kommer det et svakt pip når eg setter strømkabelen inn i PSUen, lurte litt på hva det konne vere men valgte og ikke bry meg så mye siden det var så svakt :hmm:

  4. Sadd og spelte WOW da PCen plutseligt hang seg, jeg trykket restart og da smalt det, fant ud det var PSUen og skiftet den ut med ein ny (hadde 300w før den nye er 400w) Når jeg nå trykker på start knappen skjer det ingenting, men LEDen på hovedkorte lyser...

     

     

    Noen som hvet hva som kan være feil? Kan hovedkorte vere skadd?

×
×
  • Opprett ny...