Gå til innhold

skinnybones

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skinnybones

  1. Hei

     

    Jeg har lagt inn win 7 på både stasjonær og laptop. Og på begge har jeg det samme problemet. Jeg bruker f.eks meida player classic til å se filmer med, og vil ha dette som standarprogram. så jeg går på kontrollpanel og tildeler de programmene jeg vil skal starte i MPC. Og rett etter jeg har endret, så funker dette veldig bra. men over tid, eller hvis jeg starter maskinen på nytt, så endres det gang på gang tilbake til å starte winamp. dermed må jeg høyreklikke og trykke "åpne med" hver gang jeg skal se noe. irriterende i lengden.

    en anen ting er at jeg liker å ha ikonene på rekke nederst på skjermbildet. men her skjer det samme når det har gått noen minutter eller restart; ikonene endrer plass. også veldig irriterende.

     

    noen som vet noe om dette?

  2. Jeg har nettopp kjøpt nye komponenter til min stasjonære PC. En ny harddisk, og et skjermkort (Radeon HD 5750), men etter å ha satt inn det nye skjermkortet så reagerer ikke skjermen. Prøvde å sette inn d forrige (som er et saphire ettellerannet)...og da funker det. Hovedkortet mitt har en PCI-Express (x16) inngang, og rimelig sikker på at det er denne jeg skal bruke. Samme slot som det andre skjermkortet brukte. Når kortet (HD) er koblet til, så går vifta, ergo så kommer det jo strøm til kortet. Men bildet kommer altså ikke på skjermen.

     

    Noen som vet hva problemet kan være?

     

    Takk

  3. Jeg har kjøpt Amilo'n nå. Må si jeg er veldig fornøyd. Det er litt kjipt at det ligger masse dritt på hardisken når du starter den. Får litt lyst til å formatere den igjen med en gang. Den er ganske fin og se på, du har talltaszter til høyre på keybordet. Du kan kombinere skjermkortene enkelt ved en liten knapp. Du kan også ved et tastetrykk gjøre PCn mer stillegående. Har ikke testa blu ray spillern enda. Men har lasta ned noen 720p filmer og det re ganske pent å se på. Men VLC er ikke så stabil som det har vært før. Jeg vet ikke om dette har med PCn og gjøre eller bare softwaren. Men jeg velger ofte å kjøre filmer i Windows media player isteden nå, siden det ofte blir fuck up med VLC (lag osv). HDMI kontakt og en liten fjernkontroll for å styre media player følger med.

    Så alt i alt så syns jeg at jeg fikk jævli mye for pengene.

  4. Hei

     

    Jeg har nettopp flyttet inn til et kollektiv med masse ukjente folk. Jeg tror det er et ganske bra nett her, men jeg får ikke til å logge inn på routeren, så alt er ikke så raskt som jeg gjerne skulle hatt det. Etter å ha rota litt rundt i huset fant jeg routeren. Det er en Linksys G-wireless WRT54GL. Jeg er veldig frista til å resette routeren, siden da er det vel sånn at passordet blir satt til standard igjen, dvs. brukernavn: admin passord: admin eller noe lignende. Dette stemmer, ikke sant? Men jeg vet ikke om jeg gidder å fortelle andre i huset at jeg gjør dette? Kan det skje noe dritt med nettet, sånn at de andre plutselig ikke klarer å koble seg opp eller noe sånn? Er det eventueltt noen andre triks jeg kan gjøre for å åpne noen porter? Husk da at jeg ikke har brukernavn og passord til routeren.

     

    Takk

  5. Jeg er på utkikk etter min første bærbare, og har sett på denne: Acer Aspire 6920G 16" bærbar PC

    Det jeg liker med den er at den har et ganske stilig design og blu-ray spiller. Det jeg er skeptisk på er skjermkortet (pga at jeg ikke vet noe om det. men det skal sies at jeg ikke er den største gamer'n), og oppløsningen på 1366x768. Jeg er ikke så kjent med denne oppløsningen. Vil det merkes godt hvis jeg f.eks skal se film via HDMI kabel på en LCD TV, eller blir bilde ganske likt i forhold til andre oppløsninger?

    På forhånd takk for alle tips!

  6. Hei

     

    Har begynnt på høyskolen nå og trenger en bærbar til skolebruk, men også privat. Ser en god del filmer og tv, så HDMI inngang er viktig samt at jeg også sikter mot blu-ray spiller. Og litt god lagringsplass skader ikke. Jeg er ikke den største gamer'n, så det er ikke så viktig at den ikke kan kjøre crysis på høy kval. osv. men er jo greit at den ikke er heelt håpløs heller.

    Høyskolen har et tilbud på en ganske robust hp maskin til 7200 elns, men føler at den ikke er helt tilberegnet mine behov. denne: http://www.fag.hiof.no/lu/au/studentpc/

     

    noen som har noen god tips?

     

    f.eks denne?

     

    evt denne?

     

     

    eller holder denne for kravene mine? uten blu-ray, dog en god del billigere

     

    altså, hdmi, lagringsplass og blu-ray er prioriteringer? samt at pris er en viktig faktor. hva ville dere gjort?

     

     

    på forhånd takk

  7. Hei.

    Jeg har en laptop med adi redeon 3470 skjermkort og conexant smart audio lydkort. Jeg har også en LG 42" LCD tv. Når jeg prøver å se filmer på TVn via laptopen gjennom HDMI kabel, får jeg bilde men ikke lyd.

    Jeg vet at lyden fugerer, siden når jeg tester det gjennom kontrollpanelet får jeg lyd, men ikke når jeg skal se en film med VLC.

     

    Er det noen innstillinger som kan være feil eller noe annet jeg gjør galt?

  8. Hei.

    Har problem med å få koble til på en ny pc(laptop) på routern min. Har adsl fra telenor med routermodemet SpeedTouch 546T2 som har fire nettverkskontakter. Jeg har koblet en nettverkskontakt fra routern til PCn og kjørt innstaleringsprogrammet på laptopen, uten at jeg har kommet noe vei med det. Prøvd og koble fra strøm, sett på igjen osv. Det er heller ikke noe problem med brannmur. Noen som har noe peil på dette?

     

    takk

    mvh gard

  9. Skal om 2 dager holde foredrag i nyere historie, hvor jeg har fått temaet: Det Norske Arbeiderparti 1890-1939.

     

    Har da valgt problemstillingen: Hvorfor ble AP dannet, hva var deres ideolgi, og hvilke saker sto sentralt for partiet i denne perioden?

     

    Så hvis det er noen som har noen punkter dere syns er viktige, så gjerne list dem opp her.

     

    Klarer nok oppgaven uten hjelp også, men det skader jo ikke hvis dere har noe å komme med :)

×
×
  • Opprett ny...