Gå til innhold

Teal_man

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Teal_man

  1. Vel du setter in cden inn i pcen og går inn i bios ved å trykke delte før du starter maskinen. Dvs du må trykke delete når Du ennå ser at pcen teller opp ram. Da må du sette in in biosen: 1 boot device Cd-rom istedenfor Floppy Disc. Tror du finner ut av det! Lykke til....

  2. Hvorfor klage og syte over komplett? Det finnes jo mange andre web-butikker der man kan kjøpe sikkert bedre og billigere varer enn komplett. Det er vel ikke komplett sin feil over at det er såååå mange som bestiller hos dem. Selv min erfaring hos komplett er bare postivt. Ok kundeservice og bra på levering...

     

     

    "Kankje komplett skulle ansatt nye folk" :yes:

  3. Hei...

    jeg har vart uheldig og bestillt meg en vare jeg absolutt ikke skulle ha på en dansk web side. Jeg va uhelidg med å trykke bekreft selv om jeg ikke skulle ha det Er det noen måte jeg kan avbestille dette på. Hat allerede send dem e-mail der jeg forklarte på hva som skjedde! Kommer de da til å sende meg varen allikevel? Noen som vet???

  4. Hei... Jeg har en cisco 677 router fra nextgentel... og jeg er mektig irritert over at den av og til, ikke kan sende bilder eller lyd-filer over msn! Har prøvd å åpne noen spesille porter, men nei da "får det ikke til". Har prøvd å ringe nextgentel, men de som skal kunne forklare meg det, kunne ikke gjøre det allikevel! noe som vet hvordan jeg kan åpne noen spesielle porter slik at den vil virke? Noen som vet hvilken port er for msn? Og hvordan får jeg åpnet den brannmure i routeren!!! Siden jeg alt har norton installert i maskinen!

     

    Takk for alle svar! :thumbup:

  5. Hei, har noen problemer med drivere til grefikkkortet mitt.

    Jeg installerer det rett og jeg håper at jeg gjøt alt rett, men nei når jeg skal se en dvd film eller en video tadt fra kamere er bildet grønnt!

    Hva forårskakker dette?

    Har forresten en Gerforce 4ti 4200DDR.

    Problemet startet etter at jeg byttet hovedkortet, siden den gammle tok kvelden.

    Takk for alle Svar! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...