Gå til innhold

St1gar

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av St1gar

  1. Det herjer ingen "ødeleggende SJW-kultur"

     

     

    Dette er det føkkings morsomste jeg har lest i hele dag.

     

    Ytringsfrihet er ikke det samme som frihet fra konsekvenser.

     

     

    Herregud, for en skremmende ting å si. Aner du hva du selv sitter og lirer av deg?

     

    Men, ja-ja. Deres type mennesker får bare sitte der og bli mere og mere irrelevante ettersom resten av verden snur ryggen til dere. Liksom ikke så mye vits i å argumentere logisk mot en ideolog som primært "argumenterer" ut ifra følelser.

     

    (Det gledet meg svært mye da GamerGate sparket de små rumpene deres, forøvrig.)

  2. Jeg syntes personlig historien var vesentlig mer ræv en selve gameplay'et. Det er i hvert fall et par timers vag underholdning i å skyte uinteressante fiender som spretter frem fra hjørner hvis du virkelig skrur av hjernen og tvinger deg selv til å ikke tenke på alle de veldig, veldig mye bedre og mer intelligente spillene (og underholdning forøvrig) du kunne ha konsumert på denne tiden.

    Men fy faen, for en historie. Det er noe av det mest umodne, melodramatiske og nesten provoserende talentløse jeg har vært borti. Ikke det at andre CoD-spill har vært bedre. Men dette spillet så virkelig ikke ut til å skjønne det selv. Bare det at filmsekvensene varte i flere minutter uten å kunne skip'es, burde være et tegn på dette.

    Den var elendig skrevet. Et høydepunkt på dette, var da hovedpersonen holder en klisjéfylt samtale med det klisjéfylte befalet sitt angående en klisjéfylt robot. Hovedpersonen ser befalet intenst og overdramatisk inn i øynene, og med beveget stemme påpeker at roboten "has always had great respect for the Marines". Denne roboten har hovedpersonen kjent i toppen et par timer, og den har ikke sagt en dritt om Marinekorpset på hele den tiden. Skammelig.

    Figurene var så direkte barnslig skrevet at det ofte grenset til det smått provoserende. Ofte endte jeg opp med å ikke like de figurene som utviklerne ville jeg skulle like, og omvendt. Høydepunktet her, må være den bisart platoniske token female-kompisen til hovedpersonen. Hun var en så fullstendig perfekt Mary Sue som jeg aldri tror jeg har sett maken til. Total blottet for feil og mangler. Reddet livet til den mannlige hovedpersonen flere ganger, men måtte aldri bli reddet, selv. Gjorde alltid de riktige valgene, og var den eneste som overlevde til slutt. Noen var tydeligvis veldig, veldig redde for at Internettfeminister skulle bli sinna på dem. Det var direkte kvalmt.

    Andre plass, er skurken. Jeg føler nesten jeg ikke burde beære det tøyset der med nærmere beskrivelse. Bare tenk "skurk som ikke liker Amerika UNSA", så kan jeg garantere deg at hvert eneste bilde du får i hodet ditt, koker ned til ham. (Han har riktig nok ikke noen obligatorisk "skummel" aksent, men det har til gjengjeld en haug av håndheverne hans.)

    Tredjeplass må gå til overnevnte robot-kompis. Hans hele personlighet kan oppsummeres som "han er 'lojal robot'-stereotypen, og derfor skal du like ham!"

    Hver eneste vending historien tok, var fullstendig forutsigbar. Det var flere ganger jeg satt og mimet med til dialogen før noe faktisk ble sagt. Jeg var i utgangspunktet usikker på om jeg burde sette en "Spoiler Warning" på dette innlegget, men kom fram til at det var fullstendig meningsløst. Bare ta mitt ord for det - alt dere tror kommer til å skje, vil skje. Intet mer, intet mindre. Figurene du regner med at kommer til å dø, dør, Figurene som du regner med at kommer til å ofre seg, ofrer seg. Figurene du regner med at vil dramatisk endre holdningene sine, gjør akkurat dette. Det hadde nesten vært morsomt, hadde et ikke vært så uendelig deprimerende.

    Og dersom noen av dere prøver dere med det idiotiske "Det er ment for å være dum underholdning, da! Bare skru av hjernen, og le av all skytingen, eksplosjonene og romskipene, lissom!"-argumentet, så kan dere liksågodt ta hele den stokk dumme attitude'en og stappe det så langt ned i svelget at dere slutter å puste, først som sist.

     

    Dette argumentet har vært fullstendig stupid fra første gang det ble rallet ut av den tannløse kjeften på en eller annen smakløs kjøttpøkk. Det er fullstendig mulig å lage underholdning med action, eksplosjoner, skyting og romskip, som samtidig er intelligent, moden og frivillig morsom i stedet for ufrivillig morsom. Jeg foreslår at dere bruker pengene deres på underholdning som det går an å like uten å måtte skru av hvert eneste intelligente og kritisk tenkende fiber i hjernene deres for å kunne komme seg gjennom. Med mindre dere vil ha Modern Warfare: Remastered, da. Men selv det blir forhåpentligvis mulig å kjøpe selvstendig på et eller annet tidspunkt.

    • Liker 2
  3. Flere år siden jeg har kjøpt cod spill, og vurderte seriøst å kjøpe det denne gangen. Kun for å brenne iw og kose meg med mwr.

     

    Veldig glad for at jeg ventet. Denne remake søpla er jo fornærmende mot pc spillere. Jeg hadde følt meg rundlurt med ett b-produkt som er teknisk underlegen til originalen. Eneste bedre er grafikken til tider, men så jævla mørkt det skal være da.... Det er greit å se fienden i skytespill... Lite gjennomtenkt og dårlig gjennomført remake. Sparte jeg de penga.

     

    Tror ikke det er lenge til denne serien blir pensjonert. Trenger ett lite tiår pause før de bør prøve seg igjen tror jeg.

     

    Har Modern Warfare: Remastered til PC, og kan med fullt alvor si at jeg ikke kjenner igjen et fnugg av hva du sier, her.

     

    Jeg foreslår at du selv kjøper spillet på STEAM, faktisk prøver det, også kan du simpelthen refundere det etter to timer dersom du ikke liker det.

  4. Det har svært nylig oppstått et problem med enten PC'en eller monitoren min som jeg aldri har vært borti, før.

     

    For et par dager siden skrudde jeg på PC'en etter at den hadde stått avslått over natten, bare for å oppdage at monitoren ikke ville fungere. Skjermen var blank, og viste kun bildet i små "glimt" med flere sekunders mellomrom. Det var som at signalet kom og gikk hele tiden. Å skru skjermen av og på hadde ingen effekt, men alt fungerte etter en omstart.

     

    Det skjedde på nytt denne morgenen. Forskjellen var at nå lot det seg ikke en gang fikse ved omstart - første gang jeg forsøkte å slå den på, fikk jeg bare en feilmelding som jeg ikke klarte å lese da skjermen viste bildet i for korte glimt av gangen.

     

    PC'en slo seg på vellykket etter andre omstart, men bildeproblemene vedvarte - helt til de spontant sluttet av seg selv. Plutselig kom simpelthen bildet normalt. Jeg gjorde ikke noe spesielt, og vet ikke hva som skyldes dette; skjermen bestemte seg tilsynelatende spontant for å fungere.

    Jeg har forsøkt å omstarte maskinen, og sette den i "Sleep Mode" for å se om problemet gjenoppstår. Så langt ikke. Det kan late til at problemet kun skjer når maskinen har stått avslått over en periode. Jeg er nå redd for å slå av maskinen da jeg ikke vet om problemene vil starte opp igjen, og man får ikke akkurat tak i så mange PC-reparatører på en søndag.

     

    PC'n min later så langt til å ellers fungere normalt, og jeg kan ikke komme på noen nylige hendelser med maskinen som kunne forklare noe av dette.
     

     

     

    Systemet mitt.
     

     

    ASUS X99-PRO.

     
    Intel Core i7-5820K.
     
    Nvidia GTX 1080.
     
    32GB RAM.

     

    Silver Power SP-S850M 850W PSU.

    Jeg bruker Windows 10, som startes fra en rask SSD.

     

    Husker ikke hva selve PC-monitoren heter, men på et klistremerke på baksiden står det oppført "FLATRON IPS324V - PN", av merket "LG". Det er en ordinær skjerm som ikke er 4K, som også hittil har fungert normalt. Jeg har dessverre for øyeblikket ingen andre skjermer i huset jeg kan koble til for å se om de fungerer.

  5. Jeg har en ganske sterk spill-PC, og pleide å være oppsatt med to TITAN Z'er i SLI. Jeg har imidlertid lenge ønsket å "oppgradere" til å ha ét enkelt skjermkort i stedet for to, for å slippe alt herket med SLI. Tidligere har det så vidt meg er bekjent ikke eksistert noe skjermkort som alene er like sterkt som to TITAN Z'er, men nå kommer jo 1080 ut, så jeg slipper nødvendigvis å aktivt gå ned i ytelse.

    Jeg er egentlig ikke spesielt PC-kyndig selv om jeg har en relativt sterk maskin, så jeg tenker å spørre dere faktisk PC-kyndige mennesker om det burde være noe i veien for at maskinen min skulle være kompatibel med 1080.

    Hovedkortet mitt er en "ASUS X99-PRO, Socket 2011-3"; CPU'en min er en " Intel Core i7-5820K, Socket-LGA2011-3", og jeg har 32 GB med RAM av typen "Crucial DDR4 2133". Husker ikke helt hva strømforsyningen min het, men den var jo sterk nok til å dra to TITANs.

    Dersom dere kan hjelpe meg, er jeg intenst takknemlig.

  6. Jeg vil bare si at jeg elsker absolutt alle her som mener StarCraft 2 sin historie var elendig skrevet. Spesielt elsker jeg alt som har blitt sagt om "Jim Raynor"-figuren.

    Vidunderlig å få høre andre mennesker si det jeg selv har ment siden Wings of Liberty.

    Når det er sagt; tror jeg at jeg nå kommer til å måtte gjøre noe så kontroversielt som å innrømme at jeg faktisk syntes Legacy of the Void hadde minst irriterende historie, hittil. Muligens fordi at hovedpersonene her er en gjeng munk/samurai/ridder-klisjeer, og derfor kun snakker stoisk om ære og offer, og derfor har mindre mulighet til å oppføre seg som en gjeng hormonelle drittunger.

  7. Kort sagt; jeg re-installerte Windows 7 Ultimate 64-bit, bare for å oppdage at maskinen ikke gjenkjenner enkelte ting som er koblet til maskinen via USB - mus; internettkabel, minnepinne.

     

    Jeg vet virkelig ikke helt hva jeg skal gjøre, her.

     

    2X NVIDIA GeForce TITANs i SLI.
    32GB RAM.
    Intel Core i7-3960X.
    64-BIT Windows 7 Ultimate.
    Windows er installert på en SSD-disk.
    Vennligst hjelp.
  8. Tok en titt på SpaceSniffer, og fant ut et par ting om plass-situasjonen min.

    De største mappene mine på C-disken, er "Winsxs" under "Windows", (14.7GB).

     

    "DriverStore" under "System32", (11.8GB).

     

    "Installer2" under "NVIDIA Corporation", (8.1GB).

     

    "AppData" under "Users", (5.6GB.)

    Selve Pagefile.sys er på en til sammenlikning beskjeden 4GB.

    Er det noen av dere som har nok peiling på dette til å vite hvilke mapper - om noen - det er trygt å slette ting fra?

  9. Takk for alle svar, og takk for hvor raskt de dukket opp.

    Reduser, flytt eller ikke bruk pagefile.sys.

    Kontrollpanel->System&Security->System->Advanced system settings->Advanced og velger settings under Performance->Advanced->Virtual Memory.

     

     

     

    Med "Ikke bruk"; mener du å velge "Ingen sidevekslingsfil"-alternativet? Og hvis jeg gjør det, kan jeg raskt velge å bruke den, igjen?

    Beklager at jeg stiller et dumt spørsmål, men jeg vil ikke helt trykke på noen knapper før jeg har forsikret meg. :blush:

    Hvis du benytter deg av hvilemodus/dvalemodus så tar disse punktene masse plass på disken din.

     

     

    Vet ikke helt om jeg misforsto grovt, men sier du at å fjerne dvalemodus vil frigjøre plass?

  10. Jeg har en veldig sterk spill-PC, og har tre harddisker - to 111GB SSD'er, hvor av en av dem er "C:"-disken som Windows er installert på - og en 2TB harddisk.

     

    Saken er at C-disken konstant fylles opp. Hver gang jeg installerer et spill på en av de andre harddiskene, vil enkelte filer automatisk settes på "C:". I tillegg vil automatiske oppdateringer fra Windows og diverse Adobe-programmer gjøre sitt for å sakte men sikkert stappe den full.

     

    Jeg har i det siste prøvd å begrense skaden så godt jeg kan ved å hyppig bruke CCleaner og Avast for å fjerne den verste dritten og søppelet - men det er begrenset i omfang. En vakker dag hadde jeg plutselig under 10GB igjen, og da jeg tittet på C:-disken akkurat nå, så jeg at den hadde 3GB, igjen!

    Så jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å raskt gjenkjenne- og slette tull som fyller opp maskinen - kanskje med et eller annet program? Har dere noen tips for meg? Vennligst hjelp. Jeg vil helst slippe å reformatere.

×
×
  • Opprett ny...