Gå til innhold

MrPancake

Medlemmer
  • Innlegg

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrPancake

  1. EEr chess såpass bedre enn den gratis jeg linket?

     

    Edit: er såklart reklamefri versjon. Teite meg.

    Reklame er fyfy på min mobiltelefon. Prøver å unngå det så best jeg kan. Noen som vet hvordan jeg kan fjerne reklamen på Angry Birds? Finner ingen reklamefri versjon av det spillet.

     

    Dersom du slår av all datatrafikk, slipper du reklame i angry birds :)

    • Liker 1
  2. W7 er IKKE ferdig. Jeg har hele tiden ment at den var MEGET bra til å ikke være ferdig. Den har mange gode funksjoner, og for de som bryr seg om det, så ser den veldig fin ut også. (Men er det desktop-designet man bryr seg mest om, så har man mulighet til å installere akkurat den designen man ønsker i Ubuntu. Både noe som ligner påfallende mye på W7 og SnowLeopard.)

     

    Men når det gjelder stabiliteten, så må mange leve med å få bluescreen annen hver dag. Det gjelder jo ikke alle uansett..

    VET du faktisk om noen som får bluescreen annen hver dag? Jeg har fulgt med i Win7 tråden på forumet her ei stund, og jeg har ikke hørt om noen som har hatt dette problemet med Win7 ;)

     

    Er enig i at dette forekommer på Windowsmaskiner, men at dette er et utbredt problem for Win7 brukere tvileg jeg på... :p

  3. Tror MSDNAA via ACM skolen er den billigste måten nå.

     

    Er dette en helt "safe" måte å gjøre det på? 100% sikkert att man kan skaffe seg win 7 på denne måten?

    MSDNAA er vel gratis for elevene som får tilbudet om det? Der jeg går er det værtfall slik at skolen betaler en ubetydelig sum til Microsoft slik at 2 IT-klasser får tilgang til det meste de måtte ønske av Microsoft sin programmvare gratis.

     

    Du kan vel ikke skaffe deg MSDNAA uten å være elev ved en skole som tilbyr dette?

     

    I såfall må du vel gå for MSDN som er betydelig dyrere og lite lønnsomt dersom du bare ønsker Win7.

     

    Edit: Så "på kanten" løsningen over, så det svarer vel egentlig på spørsmålet mit :)

  4. Så dette var de siste tilbudene som ble lagt ut? :p

     

    Noen fra netshop eller lignende som kan bekrefte at dette er siste timen med tilbud ?

     

    Hei

     

    Ja dette er "siste rest". Beklager litt problemer med priser etc - vi retter det opp manuelt for de som har fått feil priser. Har hatt litt tull med web og systemer dessverre.

     

    Vi lover også å komme sterkere tilbake med en oppfølger om ikke så lenge, med litt mer fokus på PC-komponenter etc. - litt for lite av det i dag dessverre.

     

    Svenn Aage, Netshop

     

    Høres veldig bra ut :)

     

    Kansje jeg også kan få kjøpt meg noe da :D

  5. Installerte nettopp Win 7 Professional fra MSDNAA, og er så langt veldig fornøyd med det. Fikk min 2 år gamle bærbare maskin til å gå som en drøm.

     

    Så at jeg hadde 1.0 på scoren :ohmy: Hvordan er denne scoren i forhold til hvordan den måles i vista? Vet jeg hadde en del høyere der. (Kan godt være det er manglende/mangelfull driver som fororsaker den lave scoren da jeg ikke har gjort noe med dette etter at jeg har installert). :)

×
×
  • Opprett ny...