Gå til innhold

eNR

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eNR

  1. Jeg har et problem smile.gif

     

    har akkurat fiksa meg xbox live gold. skulle til og spille litt forza med broren min, kobla opp og det funka fint og prate sammen i micen.. men når jeg skulle invite to game, så funker det ikke trykke på den knappen ? det samme gjelder for han.. håper noen vet hva dette er smile.gif

     

    takk på forhånd.

  2. Jeg har et problem :)

     

    har akkurat fiksa meg xbox live gold. skulle til og spille litt forza med broren min, kobla opp og det funka fint og prate sammen i micen.. men når jeg skulle invite to game, så funker det ikke trykke på den knappen ? det samme gjelder for han.. håper noen vet hva dette er :)

     

    takk på forhånd.

  3. heisann. har akkurat formatert PC-en om til vista så hadde lagt musikken min på dvd-r CD-er for jeg tengte jeg skulle legge den inn igjen etter jeg hadde formatert.

     

    men når jeg skulle legge inn musikk virker det som at PC-en ikke klarer og lese cden elno, og når jeg prøver og trykke på DVD RW drive (E:) så popper dvd romen bare cden ut igjen. så står det at jeg skal sette i en cd der.

     

    så jeg prøvde og putte inn en tom dvd-r cd og da fant den cden min med en gang!

     

    så det jeg lurer på er om noen har vert borti noe likt før med vista, og kansje vet hva jeg kan gjøre for og få fikset det?

     

    takk på forhånd :)

  4. Først, grattis med å ha klart bragden ;)

     

    Om diskanten er trykket inn eller sprengt kan du ikke fikse det selv nei,da bør de byttes ut. Søkte på Sonab d50 men kom ikke opp særlig, så om du vil noen skal finne ut prisen på diskanten bør du gi litt mer informasjon.

    8549070[/snapback]

     

    skrev feil.. det er B50 =) og ossen bragd :p ?

  5. jeg skulle til og modde skin så jeg fikk volvo 240 på san andreas nå! men med en gang jeg spawna den bilen jeg hadde fikset om på så stoppet spillet, men radio og lyder forsatte.. noen som har opplevd det samme før ?

     

    EDIT: eller noen som har noe tips om hva jeg kan gjøre ? er ganske sikker på at jeg gjorde alt riktigt

     

    EDIT2: hadde glemt og rebuilde archive :p

×
×
  • Opprett ny...