Gå til innhold

DonalD_

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DonalD_

  1. Var en gang vi stengte tidligere enn vanlig (ICA) så gitteret var nesten helt nede og vi hadde en ansatt foran som fortalte at butikken var stengt. Jeg satt i kassa og spiste en hamburger da det plutselig kom en kunde rullende under gitteret og løp inn i butikken for å få kjøpe en melon. Noe av det morsomste jeg har sett på lenge, han fikk selvsagt ikke kjøpt og eskortert ut. Stil a nice try.

    • Liker 6
  2. Å gjeva ut nye tentamenar er ganske vanleg i situasjonar der heile klasser har (potensielt) drivi med juks. Å gjera det for einskilde elevar er litt meir spesielt, men det skjedde faktisk med meg ein gong då eg fekk hjerneteppe og måtte levera blankt på ein tentamen i engelsk. Eg tviler difor sterkt på at det ho gjer er utafor det som er rett og rimeleg.

     

    Du skjøner, å få ein ny tentamen skader ikkje dei ærlege elevane, ettersom dei vil prestera like bra eller endå betre. For elevane som derimot har juksa, er det verre, og det er ikkje ein dårleg ting.

     

    Jeg ser den, men det kan det ikke være lov å gi meg en ny tentamen og nekte meg de samme hjelpemidlene som de andre har hatt? det virker jo helt feil.

  3. Jeg fikk tilbake tentamens resultatene mine i dag, og ble tatt ut av klassen. Læreren var veldig i tvil til om jeg at jeg hadde skrevet teksten ettersom at teksten jeg skrev for hånd manglet de grunnleggende bøyningene ( dette er spansk) mens delen jeg skrev på PC var "alt for bra", med andre ord beskyldte hun meg for juks og sa at hun ville jeg skulle sette meg ned og skrive den på nytt uten hjelpemidler. Det endte med at hun annullerte hele shiten og det dårlige jeg hadde gjort telte istedet. Jeg kan si så mye at det var en grunn til at jeg skrev det bedre på pc. Men det jeg lurer på er om hun har rett til det? Var ikke noe plagiat, og hun kan ikke bevise det med mindre hun fratar meg pc og andre hjelpemidler som er lov.. føler jeg blir småforbanna

  4. Hei, jeg fikk denne helgen delene til en pc jeg hadde bestilt, hvor kabinettet er Lian Li PC-X500FX, hovedkortet er Fatal1ty P67 og ramen er 12 gb med Corsair Vengeance. Da jeg satt inn H70 kjølern fant jeg ut at den var for bred og høy for kabinettet og må nå finne en annen kjøler.

    Så mitt spørsmål er; hvilke kjølere passer med corsair vengeance ram og det nevnte kabinettet?

×
×
  • Opprett ny...