Gå til innhold

SpxinXeh

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpxinXeh

  1. Hei

     

    Har kjøpt meg nye specs.

     

    ABIT IN9 32X-MAX WiFi

    Intel Q6600 2.4 ghz

    Corsair Dominator 4 gig

    Evga nvidia geforce 8800 GTX

    North Q 1000w

     

    Installerte alt sammen helt fint.. så skulle jeg flashe bios pga av jeg lest så mye rart om at det ikke var så stabilt med den gamle, flasha og skulle rr dataen..

     

    Men nå kommer det bare opp cmoschecksum error, reading floppy A: eller noe..Men jeg har jo ikke noe floppy.

     

    Har prøvd å resetta cmos, men funker ikke. kommer ikke lenger enn til svart bootscreen som det står bios rom checksum error. kommer ikke inn i bios engang

     

    Tenkte jeg sku prøve å flashe bios igjen med floppy senere idag.

     

    Noen som har en clue?? Ville vært takknemlig for hjelp!!

     

    Kommer med mere etterhvert some jeg driver på med det !

  2. Greit nok at du ikke er noe CS-NERD!! men den stolpe driten der kom først etter at jeg installerte SLI på maskinen.

     

    Har ikke hatt det før!

     

    Så kan du ikke hjelpe IKKE gidd å svar.. Lei folk som bare skriver får å ha sagt noe

  3. Hei..

     

    Har et lite problem jeg, installerte mine to grafikkort, funker helt bra i alle spill..

    Men jeg har en slags stolpe på venste side av skjermen med en grønn bit som blir større og mindre ut ifra hvor mye kortene jobber, sikkert veldig fint det.

     

    Men jeg syntes det er største grad ganske så irriterende!!

     

    Noen som veit hvordan jeg blir kvitt det?

     

    542w8r5.jpg

     

    Takker på forhand for alle svar

  4. Jeg har adsl fra Start.no som igjen leier linje fra telenor, modem er av typen Speedtouch 546i. Linja er 9600/704 brutto... Har fått tilsendt 2 nye modem uten at dette har hjulpet..Og når jeg ringer så sier de bare at linja er ok den, kan ikke se noe feil!

     

    What to do?!

    Derfor er det vel heller modem det står på? hvis jeg forstår dette riktig

  5. Hei igjen, jo jeg har fått modem fra min isp men dette detter ut til tider, derfor vil jeg også gå for nytt, helst noe fra D-link det også..

     

    Men jeg har nok forstått litt mere enn det jeg gjorde. takker for hjelpen...men det modem jeg da evt. kjøper burde det også være noe som støtter super G greia?

     

    Og alt dette må støtte Annex B ikke sant?

  6. Ja så mye har jeg fått med meg også men jeg må jo ha ett modem foran denne i tillegg, for deretter koble disse i bridge modus har jeg rett? Og hva slags modem bør jeg da kjøpe? Burde vel være noe fra D-link alt sammen ?noe som også utnytter full båndbredde innad i routern...Eller er dette her helt borte i natta! :hmm:

  7. Hehe hakke aning så da er vi like kjukke i huet begge to....(tjukke)

     

    lykke til

     

    QoS gir mulighet for å prioritere pakketrafikk, noe som er spesielt fint å ha ved bruk av IP-telefoni. Har man datamaskiner forskjellige steder som er vanskelig å få kablet, har ruteren også WDS som gir en trådløs forbindelse mellom 2 trådløse baser. Merk at det ikke er noen garanti for at WDS mellom to forskjellige merker vil fungere da dette ikke er standardisert ennå.

  8. Hei etter mye om og men lurte jeg på om dere kunne komme med noen bra tips til valg av nytt router med modem, valget faller også på trådløst siden jeg ikke gidder mer ledninger.. hehe

    Pris har ikke så mye å si men noe særlig over 2 lapper gidder jeg ikke å gå..Og da er trådløst nettverskort innad den prisen..

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=331483

     

    Kontra

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=314878

     

    eller

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=324977

     

    Eller hva syntes dere den beste gaming-routeren er? D-Link DGL-4300 GamerLounge Wireless 108G Gaming Router er noe jeg fant her.. noen som har bekjentskap med denne?

     

    Ok jeg lurer på en ting, sånn som det er nå så har jeg speedtouch 546i med innebygd mmodem tror jeg fra Start.no gjennom telenor.. Det jeg lurer på da er om det bare er å plugge inn kabelen inn D-linken 4300 eller må jeg kjøpe modem i tillegg? Da jeg ikke gidder bruke det jeg har fordi det detter ut til tider. Og det har ikke noe å si om det er trådløst eller ikke? Mulig det virker som et jævlig dumt spørsmål men som sagt jeg er helt blank når det kommer til nettverk.

  9. Og når du sier alt annet crap? hva mener du da?

    Bruker forresten nettverskporten som sitter på HK, kan dette ha noe å si..

     

    Rutern er av typen 546 i tror jeg.

    Men jeg har begynt å få litt problemer med at Internettet detter ur noen ganger, kan dette være rutern, isåfall noen gode rutere til anbefaling, ikke trådløst.

    Takker for hjelp så langt

  10. Hei

     

    Jeg lurer på om det er noen andre som har problemer med høy ping på nett fra start.no? Dog de leier jo igjen linjer fra Telenor, men syntes det er rart at jeg nå skal ha ping på alt ifra 65 til 105 på cs, da jeg før spilte stabilt med 35-40 ping. Og det fra eidsiva nett. 6mb linje ett eller annet, og nå har jeg 8mb ell brutto 9600/704 :dribble::dribble:

     

    Og det er ikke annet som kjører på nettet samtidig som jeg spiller..

     

    Takker for alle svar

  11. Vel personlig ville jeg gått for Razer Copperhead mus, siden denne har hele 2000 dpi og rett å slett er en drøm å spille med!! Ihvertfall hvis du spiller mye FPS spill, helt klart den store vinnern for min del, og dernest for tastaturet ville jeg gått for G15 fra logitech, også fordi dette er en gamers keyboard, simple as that!!

    Greit nok det er litt kjinky med engelsk layout men dette er noe du venner det sinnsykt fort til...Kan bare ikke klage, rett og slett. Har bare lovord om disse 2 !!

     

     

    Klarer du ikke å eie med dette så er det iallefall ikke mus og tastaturet det står på!! =/

     

    Lykke til med dine valg

×
×
  • Opprett ny...