Gå til innhold

CivicIrene-

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CivicIrene-

  1. Gunners,13/09-2006 : 20:35]Når man bestiller fra utlandet, er det ikke noe selger kan gjøre for at du slipper og betale toll/moms? Hørte om dette engang, at de setter noe annet på eksen enn det som egentlig er der..

    6858336[/snapback]

     

    Joda. Be dem om å minske "the invoice" når de sender pakken. Dette gjør de hele tiden, og er vant til at folk spør. Da blir ikke avgiftene som skal til Stoltenberg & co. så veldig høye :tease:

     

    Jeg har foresten handlet styling hos http://www.showoffimports.nl

    Veldig god service og stooort utvalg.

  2. PS: Må ikke forveksles med Biltema Mega Blue pærer :D Prisen på Xenon kit er nok en litt annen...

    7236056[/snapback]

     

    Noen som har prøvd disse pærene, nysjerrig på hvordan de tar seg ut. Så de var utsolgt på Biltema Sandnes i helga

    7248242[/snapback]

     

    Har prøvd disse ja.. De virker OK, meeen det er veeeldig forskjellig fra skikkelig xenon-kit. Dessuten holder skikkelige xenon-pærer mye lenger enn Biltema-pærene.. Jeg har bi-xenon på min bil (xenon i både nær- og fjernlys) Å bytte fra vanlige halogen-lys til xenon var som natt og dag... :)

    Nei desverre er det ikke godkjent, men dersom noen tenker på å skaffe xenon-lys, så er det ikke dumt å ta en tur innom et verksted e.l. å få justert lyset litt :cool:

  3. Har en svoger som importerer ombyggingskit til xenon.... Ta en titt på http://www.krappe.no så kan du finne litt info... :) PS! Tror du må innom på mannens hule, for nettbutikken er egentlig min søsters som selger klær og diverse ;)

     

    Han er billigere enn mange andre når det gjelder dette...

     

    Skal gjøre dette selv også på min honda civic... Blir så sinnsykt bedre lys!

  4. Hvorfor gjøre så mye med bilen? Honda Civic er fine biler fra før... Utrolig bra bilvalg du har der! BodyKit er konge! Senk bilen... trenger ikke så mye da Honda er ganske lave originalt, men ca 30mm? Få på noen fine 17" evt 18" om du får plass... (Jeg hadde ikke sjans til mer enn 17" på min...) Hvite blinklys er et must.... Spoileren var "litt stor" men for all del... Når bodykitet kommer på blir den nok sikkert bra! Uansett... Lykke til med prosjektet!! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...