Gå til innhold

Raste

Medlemmer
  • Innlegg

    14 138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raste

  1. Hei

     

    Tok med anledning til å å skrive her da jeg er en eier av en BMW 320i Automat 2010 modell som jeg egentlig er storfornøyd med, men den siste uken har jeg hatt uheldige hendelser med bilen. Den har gått nå 160.000km og fått fulgt opp på alt av servicer og er kun eid av en eldre mann tidligere.

     

    På mandag så parkerte jeg på en parkeringsplass da jeg skulle ta en telefonsamtale og skrudde av tenningen, så sånn ca 10 minutter senere så prøver jeg å skru på bilen og får kjørt nøyaktig 1-2 meter før bilen døde ut helt. Så prøvde jeg å putte inn nøkkelen og skru på start igjen og det eneste jeg hører er at bilen prøver å tenne, men lykkes ikke. Jeg prøver jo dette 7-10 ganger og ene gangen så starter den og så dør den ut igjen.  Så ringer min far og venter med å starte bilen på ca 10-15 minutter og så går plutselig bilen helt fint igjen.

     

    Så på torsdag så var jeg først innom verkstedet for å bytte xenonpære etter jobb og så drar jeg hjemover og så kjører jeg i tunnelen fra oslo og rett i rundkjøringen på Ryen i rushtiden, og gjett hva? Bilen dør selvfølgelig helt ut i rundkjøringen og skaper enda mer trafikk. Denne gangen prøvde jeg noen få ganger med å tenne bilen, men jeg hører kun tenninga og bilen vil ikke starte og da valgte jeg å ringe forsikringselskapet mitt som skaffet meg veihjelp. Så derimot så kom jeg tilbake til verkstedet med bilen og de jobbet jo på bilen på fredag og mente det kunne være batteriet og IBS-sensoren som gjør dette her? Jeg fikk byttet batteri på fredag, men andre delen kommer til uka. De hadde prøvekjørt bilen og ikke fremkalt feilen da, så jeg kunne hente bilen til de fikk den andre delen de skulle bytte. Så jeg kjørte hjem fra Oslo til Ski helt uten problemer, men når jeg skulle starte opp igjen en halvtime senere så døde den etter en meter igjen. Lot den stå i 10 minutter og så fikk jeg kjørt 5 meter og parkert den hjemme.

     

    Er det noen aning om hva dette og har erfart noe lignende selv? Det har skapt litt angst hos meg ved å kjøre bilen og jeg er i teorien superfornøyd med bilen til tross for at den sluker olje og drivstoff default_smile.png

     

    Fyr løs eller kom med kanskje tips til hva det kan være?

     

    Raste default_smile.png



     
  2.  

    Vil den fungere når du er på skitur eller på en gåtur i fjellet når det er under 10 grader og du ønsker å ta noen bilder (gitt at den ikke er splitter ny eller har 100% batteri)? Er mulig jeg bare har vært veldig uheldig, men mine to siste iPhone's er ekstremt upålitelig under alle utendørs aktiviteter ved høsttemperaturer og under. Designet er forøvrig fint.

    Da har du hatt feil på batteriet. Opplevde det samme med min iphone 6S. Fikk nytt batteri.

     

    Og som kommentar til artikkelen. Håper den blir slik, har allerede resvert den :)

     

     

    Hehe, det har du ikke gjort. Det er nemlig ikke lov å sette seg opp på noe reservasjonsliste eller venteliste på Apples iPhone og det har butikkene streng beskjed om fra Apple :)

    • Liker 1
  3.  

    Hei, god morgen folket.

     

    Jeg har sittet og grublet over en film jeg så av og til på TV3 i min tidligere barndom og tror jeg så den mellom 2002-2007 sikkert. Den handlet om en jente som var fotograf (?) tror jeg som var i Afrika-området der nesehorn ble drept av krypskyttere. Jeg husker ikke så mye mer enn det, men det handlet og var store deler med scener av krypskyttere og nesehorn. Noen som vet? :D

     

    Tusen takk på forhånd.

    Sett gjennom denne listen?

     

    Ja, fant ingenting der. Fortsatt ingen som vet? Hmm

  4. Hei, god morgen folket.

     

    Jeg har sittet og grublet over en film jeg så av og til på TV3 i min tidligere barndom og tror jeg så den mellom 2002-2007 sikkert. Den handlet om en jente som var fotograf (?) tror jeg som var i Afrika-området der nesehorn ble drept av krypskyttere. Jeg husker ikke så mye mer enn det, men det handlet og var store deler med scener av krypskyttere og nesehorn. Noen som vet? :D

     

    Tusen takk på forhånd.

  5. Hei

     

     

    Har tenkt tanken lenge, men er først nå jeg ønsker å kaste meg ut i det og jeg har lyst til å lære keyboard. Har sett inne på 4sound og lett etter noen rimelige keyboard, men vet ikke hva som fungerer best for en som skal lære dette fra bunnen av. Hvor mange tangeter er nødvendig? Jeg tenker prisklasse 1000-1500kr for et USB-MIDI keyboard, og så får jeg heller investere i noe dyrere om dette er noe jeg greier å mestre etterhvert.

     

    Noen tips til en som starter fra scratch her? :)

     

     

    Har f.eks sett på denne:

     

    http://www.4sound.no/tangenter/usb-and-midi-keyboards/m-audio-keystation-49-ii

     

    Anbefalinger?

  6. RvP var god i 12/13 sesongen fordi han rett og slett var ligaens og en av verdens beste spisser på den tiden, ikke på grunn av Carrick, må være noe av det latterligste jeg har hørt. Er vel ikke tilfeldig at årets kjedeligste kamp kommer straks han entrer midtbanen? Aldri likt spilleren noe særlig etter innsatsen hans i CL-finalene mot Barca og ikke minst den nervøse og puslete spillestilen han har. Var elendig i fjor, og folk lever enda på prestasjonene hans i Fergusons siste sesong. Nei, gi meg en midtbane bestående av Blind -Herrera - Di Maria slik som tidligere i sesongen.

    Du har nettopp prestert å skrive årets dummeste innlegg! Som Rio og Scholes har sagt, Carrick er kanskje den mest undervurderte spilleren i hele England og den beste defensive midtbanespilleren i PL de siste 10 årene.

     

    Tenk å si at Carrick har nervøs spillestil. Snakk om å skyte seg selv i foten :rofl:

  7. Fy faen som folk klager på enkeltspillere her og hvor faen er fotballkunnskapene?

    Jeg er ikke aktiv her lenger, men blir så irritert at jeg har lyst til å slå til noe og velger å skrive

    dette innlegget.

     

    Hvorfor ser jeg folk slakte Januzaj og Van Persie hver kamp? Hver fuckings kamp!

    Januzaj var vår store bidragsyter i fjor og var noe av fjorårets høydepunkt. Dessuten

    så har han levert gode kamper i år også, til tross for at han er ustabil. Har noen glemt

    at han er 19 år? Han vil fortsatt være ustabil i et par år til, og det må folk leve med.

    Jeg tør å påstå at han har vært bedre enn Di Maria de siste kampene, for sistnevnte

    gjør jo ikke noe kreativt om dagen og bare mister ballen.

     

    Så har vi Van Persie! Han er en av de få som greier å håndtere ballen i vanskelige

    situasjoner og få noe ut av det. Van Persie er en av de få som greier å lage

    sjanser ut av ingenting. Har folk sett kampene i det hele tatt? Van Persie er avhengig av at

    midtbanen er gode og kreative. Tror folk virkelig at Van Persie hadde vært så god i 12/13

    sesongen uten Carrick? Nei! Carrick er den som finner balansen på midtbanen og

    gjør noe kreativt med den hver gang.

    Van Persie har vært bedre enn Rooney så langt i denne sesongen.

     

     

    Klag heller på Rooney, Di Maria osv enn Van Persie/Januzaj hver bidige gang.

    Ta dere en jævla bolle og hold kjeft.

     

    Og til litt andre ting, vårt fotballag er like trist pdd. som det var under Moyes-perioden. Om vi ikke begynner

    å spille angrepsfotball, så kan vi like gjerne gi LVG sparken. Scholes har faktisk mye rett i det han sier. Jeg begynner å bli litt redd når folk er fornøyde med tap mot City osv.

    Bare å se realiteten, vi er like ustabile under LVG om ikke verre!

    Håper jeg tar feil og at vi vinner hver eneste kamp nå frem mot jul.

     

    Liker LVG, men så langt så har ikke det vært godt nok!

  8. Så var endelig Moyes sparket, og det var jo på tide. Fra første dag jeg fikk vite at det var han som skulle ta over etter Sir Alex hadde jeg mine tvil, og min tvil ble jo heller ikke noe bedre i løpet av de første mnd hans i klubben. Han gjorde ALT feil fra dag 1, og det er det som har kostet klubben dyrt i dag.

     

    Han burde ha beholdt enten Meulensteen eller Phelan, og kanskje begge. Spesielt førstnevnte har stått for mye de siste årene på treningsfeltet! Så gir han de sparken og ansetter ny ass. trener som ikke har bidratt med en dritt. Jeg har så og si aldri sett han ute på sidelinjen og når han sitter på benken under kampen så ser han veldig tafatt ut. Så har vi jo Neville som jeg har stor respekt for, men å la han bli førstelagstrener for verdens største klubb når han ikke har erfaring engang? Stor tabbe fra Moyes.

     

    Så har vi jo det første overgangsvinduet der Moyes bruker latterlig lang tid på å jakte på spillere som ikke er tilgjengelig? Give me a break! Trodde Moyes at han seriøst kunne overtale Fabregas?

    Ikke minst, så mener jeg at han brukte for mye tid på Rooney-sagaen. Greit nok at han har vært en av sesongens beste i år, men det skal ikke så mye til! Han brukte hele våren på å komme seg vekk fra klubben, og var latterlig dårlig hele fjorårets sesong! Om det var riktig å gi han ny kontrakt? Både ja og nei! Jeg elsker Rooney som spiller, men han har ønsket seg vekk to ganger på under 4 år!

     

    Så ender vi jo opp Fellaini på Deadline Day, en oppskrytt spiller under Everton og utrolig temposvak. Moyes må jo ha vært høy og hatt den panikken når han kjøpte Fellaini. Hva var det han tenkte på? Alle skjønte jo at han aldri kunne slå til i United. Håper han blir solgt, men vi får jo ingenting for han igjen!

     

    Moyes er sikkert en god trener, men han var aldri i verden god nok for Manchester United. Han har aldri vunnet noe som manager, og vet ikke hva som skal til. Filosofien hans passer heller ikke inn i United, og han har virket utrolig dum de 5 siste mnd med sine intervjuer, laguttak, og alt som har skjedd.

    Han skal få ros for to ting! Januzaj og Mata!

     

    La meg få en manager med ordentlig baller som kan få til skikkelig angrepsfotball!

     

    (Sikkert noe skriveleif der, men det skyldes nok at jeg skrev dette kjapt!)

    • Liker 4
  9. Hei

     

    har en iMac 27" som jeg kjøpte i april/mai 2010, og jeg har vært storfornøyd med den. Jeg har vurdert lenge tanken på å kjøpe nye versjonen av den, men tror jeg utsetter det til nyttårstider. Har planer om å oppgradere RAM'en på den, men vil jeg merke noe forskjell på en litt utdatert iMac? Fra 4GB til 8GB! Noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å få den litt raskere?

  10. Selvfølgelig er dette Moyes sin feil, om ingen andre ser det så må de jo være helt inkompetent. Her gir Sir Alex fra seg et vinnerlag som vant serien med hele 11 poeng, og en trenerteam av verdensklasse. Første dagen Moyes har sin første arbeidsdag så gir han samtlige sparken og tar sine egne fra Everton som for meg virker veldig dumme hittil. Ikke nok med det, så jakter Moyes på Fabregas i hele 2 mnd og så ender vi opp med Fellaini som er en klovn på banen og totalt talentløs.

     

    Dagens bytter og dagens kamp beviser nok en gang på at Moyes ikke er den rette for denne klubben. Vi har Kagawa, Chicharito, og ikke minst Zaha på benken, og nå råtner de fullstendig der. Jeg gråter litt på dem sine vegne.

     

    Spark Moyes, og gi meg noen som har litt baller!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...