Gå til innhold

johanxt

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av johanxt

  1. Jeg har en Nexus 6P som har et problem: når jeg hører på nettradio (NRKs app eller en jeg har laget selv) stopper strømmen noen ganger når jeg er ute og går. Det er litt tilfeldig når og hvor (geografisk) det skjer. Når lyden fortsetter, er den bufret slik at jeg ikke går glipp av noe. Min forrige telefon var en Samsung Note 3 og den hadde ikke det samme problemet. Er det noen andre som har liknende erfaringer og eventelle tips?

  2. Johan..

    Helt riktig observert... samme feilen var også tilstede på SII'n ca 4.0.1 versjonen.

    Blir nok fiksa tilslutt, i mellomtiden er bare å slå av og på flymodus. Ingen grunn til restart altså.

    Håper dette hjelper deg.. du er ikke alene med dette problemet.

    God helg!

    Ok! Tusen takk.

    God helg sjøl!

  3. Jeg spurte her inne om råd angående oppdateringa til min Note 3. Jeg tok sjansen for en uke siden og jeg er svært fornøyd. Ser at folk har forskjellige erfaringer, men jeg brukte min aktivt i over to dager uten å lade og enda var det 14% igjen. Jeg oppholder meg i en by med god dekning - jeg merket i går at på landet blir alt annerledes. Men altså - etter oppdatering ble i hvertfal ikke min dårligere.

  4. Jeg kjøpte Note 3 denne uka, og den går så det suser. Før hadde jeg en Note 1 som ble ulidelig treg og batterislukende etter oppdatering til JB i fjor sommer. Da jeg hadde startet min nye Note 3 første gang lå det allerede en nedlastet oppdatering og den maser i tide og utide om å kjøres. Jeg ser i tråden her at folk har ymse erfaringer med Kitkat og jeg ønsker å beholde min telefon slik den er.

     

    Er det noen anbefalinger her ute? Hvordan kan jeg få telefonen til å mase om oppdatering? Har fjerna alle haker i menyen for oppdateringer.

  5. Funker fint som f..n på min GT-N7000...

    Jeg har også prøvd det, men sjøl om jeg følger instruksjonene stopper det opp. Grønn mann på skjermen og tekst som sier at downloading pågår, men intet skjer. Jeg er meget lite fornøyd med min Note etter programvareoppdateringa som kom i sommer. Den ble mye tregere og mer batterikrevende. Cyanogenmod høres forlokkende ut. Noen tips til hvordan jeg kan komme videre?

  6. Jeg mener "nullstill til fabrikkdata" og slett alle data på enheten. Du har fortsatt siste system installert.

     

    Akkurat. Da blir det noen timer med knoting før den blir "brukandes", men vi får se til helga. Akkurat i dag ser batteriet bedre ut - er jo på jobb - sjøl om det kan være en spuriøs sammenheng :-)

  7. Følte selv at den var litt tregere og brukte mer batteri. Resatte den helt og den ble mye, mye kjappere.

     

    Mer reset, mener du da at den blir helt tilbakestilt? Vil det fortsatt være Jelly Bean? Og installerte apper - blir de værende? Neppe?

     

    Og Grmps - du har nok mye rett i det du skriver. Om fikling :-)

  8. Alt gikk bra ser det ut til, men Market vil ikke helt. Står og venter med meldinga "Betingelser for Androidmarkedet" mens Godta-knappen ikke er aktiv. Noen tips her?

    Det ordna seg i løpet av kvelden, ukjent grunn. Men jeg lurer på to ting:

     

    1:Den widgeten som viser klokka og vær viser ikke samme temp som f.x. Yr. Yr (og mitt termometer) viser -14, mens widgeten viser -8. Begge sier Trondheim. Hvorfor er det slik?

     

    2: Det ser ut som om telefonen bruker nettet mye mer med den nye ROMen. Har kjørt over 5MB bare i dag, enda jeg har fjerna HTC sin klokke. Det blir å bruke APNDroid mer flittig nå.

     

    Har flere noen tips eller meninger her?

  9. Jeg oppdaget i dag at jeg ikke kan bruke min HTC Magic på jobben fordi der bruker de WPA og det støtter ikke Magic. Men så har jeg sett at den kan gjøre det hvis jeg rooter den. Jeg synes det ser fomlete ut med de lange beskrivelsene, men noen videoer på theunlockr.com (også Youtube) gir meg trua på at dette skal kunne gå an. Er dette et seriøst sted? Vil WPA virke da, eller må det gjøres noe mer?

     

    Og hvis jeg prøver å installere en ROM med Sense eller versjon 1.6 av Android, er det da lett å legge tilbake den opprinnelige ROMen?

  10. Jeg mener bestemt at skjermen er av glass. Min test er slik: kjenn på skjermen med en tann, du kjenner godt forskjellen på glass og plast. For såvidt også mellom metall og plast.

     

    En annen ting: batterideklselet mitt (baklokket) har fått en ubetydelig skade, kunne tenkt meg å kjøpe nytt, men er det mulig?

  11. Dette ligger i ordlisten til scandinavian keyboard. Er dessverre ikke kommet noen oppdatering som fikser det.

    Takk, men da skal jeg begynne å håpe på at det kommer noe. Litt iriterende at den ikke lærer heller, slik mine tidligere SE gjorde.

  12. Jeg er veldig fornøyd på alle måter, men det er irriterende at standard for i er at den blir stor I sjøl om jeg har valgt Norsk språk og Scandinavian keyb. Er det bare jeg - eller har noen et tips. Dette er jo noe som henger igjen fra engelsk det.

  13. Er det noen som vet om det finnes noen mulighet for å vise NRK TV på Magic? Noen form for streaming program som kan gjøre det?

     

    Jeg har installert StreamFurios fra Market. Deretter bruk nettleseren til å gå til

     

    http://www.nrk.no/informasjon/hjelp/oversi...ver_nrk_no/lyd/

     

    Hvis jeg velger å kjøre lyden i StreamFurious, funker det fint både på Wlan og gprs/3G. Har satt opp NRK Nyheter 16kps - mer lyd for penga, musikk er jo like greit å ha lokalt.

  14. Jeg har hatt min i et par uker nå, den første tida var jeg litt frustrert over skjermtastaturet, men Scandinavian keyboard samt kalibrering gjorde susen. Nå ser jeg at neste versjon av dette tastaturet skal gi mer vibb pr. trykk. Da er det bare øæå i mobiltastaturet som mangler.

     

    Jeg har installert 3G Whatchdog. Holder litt styr på datatrafikken og dermed penga. Du kan sette grenser pr dag, uke eller måned. Men ikke mindre enn 0,01GB.

     

    Et annet greit program er APNdroid. Det eneste det gjør er å endre navna på APN, men greit å slippe å gjøre det manuelt. Krever noen ganger omstart for å funke. Fint hvis du virkelig vil strupe nett-tilgang.

     

    Ellers: Jeg er kjempefornøyd. Savner FM-radio, finnes det ingen FM-radio på brikke tilsvarende minnebrikken der ute? Eller er det mulig skrive et program som bruker GPS-antenna? Sekundært; jeg har ikke fått til streaming av lyd fra NRK, har noen greid det?

  15. Hei

    Jeg har hatt min P1i i et år nå og den funker helt greit, også med mer enn 300 meldinger. Det eneste som iriterer er at skjermen skal blinke 3-5 ganger for å vise en sms. Jeg har aldri oppdatert programvare, hadde tenkt å gjøre det, men så var det noen meldinger her som ikke gjorde det særlig fristende. Så altså spørsmålet er: blir det noe bedre med å oppdatere? Jeg har nå R9J005, CDA 162024/92 R5A (hva nå dette betyr).

    Et sted i denne tråden er det tipset om at batteriet varer lenger hvis 3G koples ut. Det kan jeg underskrive, med 3G måtte jeg lade hver dag, nå går det 3-6 dager mellom hver lading.

×
×
  • Opprett ny...