Gå til innhold

roadrunner41

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roadrunner41

  1. Endelig s-on. Kjørte inn en RUU (RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.12.405.7_Radio_20.2804.30.085AU_3805.04.03.22_M_release_187295_signed). Den begynte installasjonen, men stoppet etter en stund og jeg fikk feilmelding. Når jeg da startet opp igjen var tlf i s-on, og med riktig h-boot versjon. Avslutter denne tråden.

  2. Regner med at du nå må laste en orginal RUU som overskriver HBOOT og gjør den orginal igjen.

    Nå er det sånn at HTC fjerna sine roms fra hjemmesiden for en stund siden, så det er det lite hjelp å få.

     

    Hvilken rom brukte du for å komme på rett kjøl igjen?Var vel kanskje en zip via recovery?

     

     

    Den jeg til slutt fikk tak i og lasta inn med norsk oppsett er RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.30.405.1_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_199308_signed (1) . Den ser ut som den jeg hadde opprinnelig. Det eneste jeg lurer på er at jeg får tilbud om en OTA oppdatering som vil gi meg sense 3.0. Har prøvd den to ganger, men da går telefonen i stå. Den installerer, rebooter og blir bare stående utrolig lenge med hvit skjerm og htc logo. Måtte kjøre RUU begge gangene for å få den igang igjen.

     

    Den første jeg kjørte, etter cyanogenmod var denne RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTCCN_CHS_2.21.1400.8_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_197273_signed . Den var bare med taiwansk og engelsk...

     

    Telefonen fungerer som vanlig utenom mikrofon som er så lav at ingen hører meg. Den fungerer bra med blåtann i bil. Ønsker bare å få den inn på verksted å fikse mikrofonen. Må være hardware siden det er samme feil på cyanogenmod, MSIU (eller hva den heter..) samt to - tre forskjellige HTC RUU rom.

  3. Har du prøvd deg på Gold Card? Jeg måtte ty til den løsningen når min HTC Hero slo seg vrang. Fungerte utmerket, men var litt stress. Har du ikke prøvd det så er det verdt er forsøk. Med goldcard i telefonen kan du instalere RUU rett fra HTC sine hjemmesider, eller andre kilder.

     

    Har null erfaring med goldcard. Må ærlig innrømme at jeg ikke har lest noe om det.

  4. Hmm, det nærmer seg. Fikk kjørt vivo_downgrade fila, men fortsatt i s-off. Det som forandret seg var at øverst, hvor det tidligere sto revolutionary, står det nå alpharev unlock.... Men skal prøve noen ganger til, fikk ikke åpnet den rom.zip fila det vises til.

     

    Det er rom fila jeg ikke får åpnet. Har nok feil RUU fil. Den som det vises til i oppskriften kan ikke lastes ned...

  5.  

    Prøvde den, men kan være jeg ikke gjorde det riktig. Den er litt uklar i forhold til hva jeg eksakt skal skrive i cmd vinduet. Den vil ikke ta fastboot som en kommando.

     

    Når jeg satte tlf i s-off hadde den en hboot version som het 1.13.osv, nå har den hboot version 6.13.1002, så jeg må vel få ordnet noe der.

     

    Nå kan det også tyde på at det er en hardware feil i forhold til mikrofonen siden jeg har hatt samme problemet med fire fem forskjellige ROM, blant annet cyanogenmod.

     

    Spørsmålet er om verkstedet vil reparere den så lenge den står s-off, og hva det eventuelt vil koste.

  6. Tror jeg er i ferd med å gi opp.

    Saken har kokt ned til følgende:

     

    Får ikke gjort noe med fastboot, den finnes ikke i settings.

    Får ikke startet i clockwork recovery mode, og får heller kjørt exe fila i revolutionary. Har bare installert feil ROM med taiwansk og engelsk språk. Hadde jeg kunne kjørt inn en ny ROM så hadde saken vært grei, men det ser ut som om denne ROM'en blokkerer alt. Installerer ROM manager, både via HTC sync, via nett, men den vil ikke roote, og den mangler superuser sier den.

     

    Tlf er egentlig ubrukelig, med htc ROM og sense... Kanskje man skal gå tilbake til apple..

  7. Har ikke linux installert nå, men skal se om jeg får prøvd det.

     

    Men, det virker som om jeg kan få installert riktig ROM hvis jeg bare finner den. Er det noen her som vet hvor jeg kan finne en stock ROM for HTC, til Incredible S. Jeg kan gå inn på settings og software for å finne ut at jeg kan laste ned en update, men den vil ikke installeres. Så det kan være jeg klarer det med riktig ROM.

  8. Last ned ES File Explorer herfra: http://www.estrongs.com/ via telefon. Installer fra varsellinje.

     

    Gå så inn på download og se om du har .apk`en til Rom Manager liggende der.

     

    Rom Manager: http://www.koushikdutta.com/2010/02/clockwork-recovery-image.html

     

     

    Hei. Har nå installert rom manager via browseren, men den fungerer ikke da det mangler noe superuser rettigheter eller noe. Det virker som om hele tlf er låst? Jeg får startet hboot, men ikke gjort noe derfra. Jeg har også lastet ned to ROM's, og ingen av de vil installere. Den ene sier det er noe feil med overføringen/porten, og den andre sier det er feil ROM. Finnes det ikke en "normal" europeisk ROM for incredible s jeg kan laste ned og prøve å installere fra pc?

     

    Når jeg sjekker tlf i HTC sync står det at jeg har gjeldende systemfastvare 2.21.1400.8 CL56762 release keys

  9. Titta her?

    Tipper du må ha en WWE rom.

     

    Noe som dette

    RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.30.405.1_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_199308_sign ed

     

     

    Hei, takk. Skal laste ned og prøve nå.

     

    Det funket dårlig. Fikk feilmelding på tilkoblingen...

     

    Nå skal det legges til at det ikke går å sette tlf i hboot (volumknapp nede mens man slår på). Jeg finner heller ikke power og fastboot under settings....Merkelig ROM jeg har fått lastet inn. Noen som kan hjelpe til?

     

     

    Last ned denne http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1261721

     

    Last så ned Rom Manager fra Market. Flash recovery, start i recovery, ta en full wipe (dalvik cash, cash, format og tilslutt factory reset).

    Installer så RcMix3d Runny v.4.0.

     

    Er en veldig flott Rom. Bruker den selv på en HTC Desire HD.

     

     

    Hei. Får ikke tilgang til android market. Det ligger bare HTC market der, og uten Rom Manager. Prøver å installere Rom manager via browseren, men finner den ikke igjen på tlf. Har fått lasted ned den ROM'en du anbefalte, men den må åpnes via ROM manager..

  10. Titta her?

    Tipper du må ha en WWE rom.

     

    Noe som dette

    RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.30.405.1_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_199308_sign ed

     

     

    Hei, takk. Skal laste ned og prøve nå.

     

    Det funket dårlig. Fikk feilmelding på tilkoblingen...

     

    Nå skal det legges til at det ikke går å sette tlf i hboot (volumknapp nede mens man slår på). Jeg finner heller ikke power og fastboot under settings....Merkelig ROM jeg har fått lastet inn. Noen som kan hjelpe til?

  11. Hei.

     

    Har en HTC Incredible S, som jeg for en stund siden rootet med Cyanogenmod 7. Tlf ble bedre, men for et par dager siden ble lyden på mikrofonen under samtaler veldig lav. De jeg prater med klager over at de ikke hører meg. Prøvde å få tak i original HTC ROM for å teste om dette var cyanogenmod (testet også MIUI med samme lave mikrofon). Hadde vært så smart at jeg ikke tok backup av min tidligere HTC ROM... Fant omsider en på nettet, og installerte. Installasjonen var på norsk. Det var en RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTCCN_CHS_2.21.1400.8_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_197273_signed som jeg installerte. Nå er den på engelsk eller kinesisk. Det er ikke android market der, ei heller mulighet til å få norsk språkpakke. Den finner ikke SD kortet og lyden ved samtaler er like lav som før. Kan noen hjelpe meg med å få tak i original ROM så jeg får sendt den inn?

  12. Jeg har en HTC Incredible S, en telefon jeg har hatt i et par uker og som jeg er fornøyd med så langt.. Men, har aldri vært en stor tilhenger av sense, og ønsker også å ha litt mer kontroll på hvor jeg kan installere apps (minnekort).

     

    Er det noen her som har erfaring med å roote en HTC Incredible S, og i så tilfelle, fordeler og ulemper?

  13. Hei.

    Har lett i forumer, men ikke funnet noe svar, så jeg prøver her.

     

    Jeg har en HTC Desire og er sånn noenlunde fornøyd med den (etter å ha hatt en iPhone..)

     

    Jeg har installert Spotify Premium, og spørsmålet om den lagrer musikken på minnekortet eller på telefonminnet.

     

    Jeg har ikke installert mye på tlf, men har exchange konto satt opp på den, og der ligger det jo litt mail.

     

    Jeg har hele tiden problemer med lite lagringsplass. Nå er det 34 MB ledig, og jeg har få apps installert.

     

    Er det Spotify, eller er det exchange som tar så mye plass? Og finnes det ikke muligheter for å legge ting over på minnekort uten å roote tlf?

     

    Takker for gode innspill.

  14. Hvor lenge har den vært ustabil, siden du fikk den igjen fra forrige reparasjon?

     

    EDIT: Med ustabil mener jeg skru seg av i tide og utide.

     

    EDIT2: Ble den kjøpt inn for å primært brukes som jobbtelefon?

     

     

    Ja, ustabil som at den kan slå seg av.

     

    Nei, ikke primært som jobbtlf, men jeg ville ha en tlf som jeg kunne bruke til epost, kalender etc. Skjønner ikke at det skal ha noe å si? Den skal jo uansett ikke slå seg av i tide og utide, noe som gjorde at jeg hadde den på verksted to ganger på kort tid.

  15. Du får oppdatere software på den først, og se om det bedrer seg :).

     

    Uansett, er usikker på om du kan få kjøpet hevet. Har noen spørsmål. Hvorfor sluttet du å bruke telefonen? Skrudde den fortsatt seg av og slikt når du sluttet å bruke den aktivt?

     

     

    Oppdatere software?

     

    Sluttet ikke å bruke tlf, men den fungerer som en reservetlf. Den ble kjøpt inn i sin tid for å dekke behovet for exchange, trådløst, mulighet til å brukes som jobbtlf. Jeg har etter aktivt bruk, hatt den på med jevne mellomrom, så den har heller ikke bare ligget i en skuff hele tiden.

     

    Ønsker fortsatt å ha den som en reservetlf, og da bør den kunne dekke de behovene den ble kjøpt inn for. Det er derfor jeg lurer på rettigheter i forhold til å heve kjøpet. En annen ting er også at den kort tid etter innkjøp hadde nevnte mangler.

     

    Men som svar på ditt siste spørsmål. Ja, den er ustabil, og den har i tillegg problemer med trådløst nett.

  16. Hei.

     

    Jeg kjøpte i desember 2007 en Nokia E65. Den var i løpet av et par mnd inne til reperasjon to ganger da den slo seg av i tide og utide.

     

    Den har etter det vært brukt sporadisk, mest som en reservetlf. Bruker den daglig nå, og den tuller både med at den ikke lenger finner noe trådløst nettverk, og at den også slår seg av inne i mellom.

     

    Kan jeg kreve å heve kjøpet/få ny tlf siden dette vil bli tredje gangen den leveres inn, eller er tlf for gammel?

     

    Takke for innspill

  17. Hei.

     

    Har fått meg en ny telefon, en w715. Den kom operatørlåst, men jeg har fått låst opp telefonen. Jeg får ikke brukt full funksjonalitet på motivene, og det skyldes at Telenor har lagt inn "sine greier" på telefonen. Noen som vet om det går an a flashe denne telefonen selv, slik at jeg får fabrikkoppsett, eller må den sendes inn?

  18. Har fått ny telefon, så heving av kjøpet utgår.

     

    Men for et styr for å få ny tlf. Måtte laaangt opp i SonyEricsson systemet for å få ut en tlf som tilsvarte den jeg leverte inn.

     

    Til opplysning hvis andre opplever noe av det samme.

     

    Det er en VESENTLIG forskjell på en w595 og en w910. SonyEricsson mener en w595 er etterfølgeren til w910, men den mangler mulighet for videokonferanse, og den har mindre skjerm. Den ligger også i en helt annen prisklasse.

×
×
  • Opprett ny...