Gå til innhold

Hadoken

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hadoken

  1. Jeg fyller 18 år i desember og da har jeg planer om enten å kjøpe meg bil eller mellomtung motorsykkel. Jeg vet at grensa går på 600CC når en er under 21 år. Det store problemet er at de også plomberer hester, fra 115HK til 34HK, så vidt jeg vet. Da får den like mange hester som de kraftigste 125CCene, noe som ikke blir bra nok i det hele tatt. Grunnen til at jeg vil ha en motorsykkel er at jeg vil ha noe som går, uten å betale 1 mill for en slik jeg har i avataren.

     

    9_660267646.jpg

     

    Så da lurer jeg på trimming/plombering. Den første muligheten er å betale dyre dommer for at et verksted skal plombere ned sykkelen til 34 hester, noe som egentlig er uaktuelt. Mulighet nr to er å først få den plombert, for så å fjerne plomberingene. Det siste alternativet er å satse på at den ikke blir kalt inn til noe kontroll ved omregistrering, og derfor kjøre den som den er.

     

    Uansett, greia er at jeg lurer på hvor risikabelt dette er. Det største problemet er vel forsikring, hvis uhellet skulle være ute og en evt. må punge ut fra egen lomme hvis en krasjer i en annen bil...

    Jeg har også hørt rykter om at å fjerne plomberingene på denne måten regnes som trim, og boten er på 1000 kr hesten?!?! Finnes det noen smuthull, løsninger? Finnes det turtallssperre på motorsykler på samme måte som det gjør på moped, slik at jeg kan evt. ha en sperre som "jeg bare tar av på bane"? Håper virkelig noen har en løsning.

     

    Og ja, en liten ting til, bør jeg gå for GSXR, har ikke peiling på motorsykkel. Bare en billig sykkel med mye krefter og akseptabelt utseende.

×
×
  • Opprett ny...