Gå til innhold

Mørtis

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mørtis

  1. Er sikker ingenting i veien for å trekke alle kablene fra fordeling i gangen.. Men om det er 30+ vi skal ha så er det kanskje greiere med eget skap. Vet ikke...

     

    har dere funnet ut noe rundt brukervennlig?

     

    Blir vel ikke mer brukervennlig enn wifi og veggkontakt? Og enkel reset av nettverket hvis det er nødvendig?

    • Liker 1
  2. Har tenkt 63 med samtidighetsfaktor 0,7 :) 16mm2

    Regner med foranliggende er større enn det, viss ikke kan ny fordeling bruke 50A tid nøds.

     

    Ellers forstår jeg det slik at det skal være 2 datauttak pr arbeidsstasjon? Det blir da 30 + evt annet utstyr. Høres saiko mye ut, men tror det er dette kravet de prøver å fiske frem, og da blir det å montere patcheskap i klasserom?

     

     

    Tenkte selv på C63 og 3 x PFXP på 16mm2. Samtidighetsfaktoren for 2-3 kurser i andre bygg er 0,9. De kan trekke ganske mye power ut av de kontaktene så lenge foranliggende vern holder ja.

     

    Siden de bygger om fra klasserom til verksted så skulle jeg tro at de går vekk i fra én arbeidsstasjon pr elev. Men det kommer kanskje noe info i morgen om evt. arbeidsstasjoner. Håper ikke det kommer noe avanserte greier som serverskap og drit på oppgaven...

  3. Tenker ca 5 uttak og resten trådløst, så har brukerne fortsatt muligheten til kablet-tilkobling. Vi vet jo ikke helt hvilket type verksted dette er, kan jo hende at noe utstyr krever konstant tilgang til nett. 

     

    Tenkte ca det samme. Får sikkert helt andre opplysninger i morgen.

     

    Hva slags utstyr til nettverket tenker dere? Switch i fordelerskap og en kabel til hvert uttak? Eller 1 kabel til verksted og fordeles fra en router der? Skal være brukervennlig også. Har svært lite greie på sånne spredenett...

  4. Er det nødvendig med så mange uttak? Hvor mye utstyr skal de ha i verkstedet som krever kablet tilgang?

     

    Det skal bygges om fra klasserom til verksted, så regner ikke med at det blir typiske skolepulter. Men det blir kanskje noen arbeidsstasjoner? Det brukes vel i tillegg svært lite stasjonære pcer i dagens skoler, så det bør kanskje være et bra trådløst aksesspunkt.

  5. Som tittelen røper, så trenger jeg hjelp til å finne en spesifikk episode i den populære serien "House M.D.". Har sett episoden selv, men husker ikke hendelsesforløpet eller hvilken sesong det er.

    Det eneste jeg husker av denne episoden er at noen har røykt narkotika på en tur til Sør-Amerika og har mistet luktesansen på grunn av en spesiell bakterie som befant seg i jorden der.

    Veldig lite info desverre, men håper at noen hardbarka House fans klarer å hjelpe meg med denne. Eneste andre alternativet er å sette seg ned foran tv'en fra sesong 1 igjen..

  6. Har en 90-mod Audi 90 Coupe Quattro som jeg nettopp skifta støtdempere foran på. Det var montert oljedempere på den fra før, men monterte nye gassdempere nå. Men når jeg prøvde bilen så kom det noen dunkelyder fra begge sidene når jeg kjørte i humper. Bildet viser hvordan toppen av demperne ser ut nå. Er det dette som er feilen?

     

    post-105807-1252171098_thumb.jpg

  7. Skal handle ny tv og valget står mellom to stk. Tv'en skal bukes til dvd, parabol og xbox 360 for det meste, og blir sett på fra en ca 4-5 meters avstand. Elkjøp har en Philips 42" LCD (42PFL3604D) til 5995,- og Expert har en Samsung 42" Plasma (PS42B435P2WX) til 4999,-. Hva bør jeg kjøpe? Noen som har tips og/eller erfaring fra noen av disse tv'ene?

×
×
  • Opprett ny...