Gå til innhold

pound99

Medlemmer
  • Innlegg

    366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pound99

  1. Originalbilde:

    (erstatt /thumb/ med /view/ og fjern filendelsen)

     

     

    9pbl8.jpg

     

    OMG!!! Hvor har du tatt den tattoveringen? Big props, den er perfekt og absolutt noe i slik stil jeg kunne tenke meg aa ta selv. ~Kjempebra! :love:

     

    Takk for det, jeg er kjempe fornøyd med den, begynner snart og bli ferdig grod og. Denne tok jegp å Let's buzz i Bergen oss Thomas. Meget dyktig tattovør så har holdt på i mange år.

  2. Jeg sliter så jævlig med stress/angst, fikk mye magesyre i spiserøret nå nyligt. Og jeg har aldri opplevd noe sånt med kroppen før, og jeg tenker det værste med en gang, at nå dør jeg. Tør nesten ikke og legge meg til og såve om nettene pga jeg tror hjerte mitt stopper. Jeg stresser om alt egentlig, jeg synst det kan være stress og ta kontakt med venner og bekjenter, er redd får og få et nei, tenker på hvordan skal jeg komme meg dit? Hvordan kommer jeg meg hjem? Går det buss? Alt for mye ting, nå er jeg møkka lei av og stresse eller ha angst om ting. Jeg blir sprø.

  3. Ne-Yo - Beautiful Monster

    T-Pain - Created A Monster

     

    ? :)

     

    Nei, er mye mer moderne enn det.. Sånn som Flo Rida - Elevator kanskje, ganske lik stemme som når Timbaland synger i begynnelsen

    minner veldig...

     

    PS, det er godt mulig det er Timbaland. Tror kanskje det er en dame som synger i tillegg i den sangen, men er ikke 100% sikker på akkurat det...

     

     

     

    Noe ala den?

×
×
  • Opprett ny...