Gå til innhold

jugleren

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jugleren

  1.  

    Kickstarter-produkt vil la deg koble til speilrefleksutstyr til mobilen.

    Og hvilken speilrefleksutstyr kan du koble til da ?, finner ikke noe dedikert speilrefleksutstyr nevnt i artikkelen.

    "I bunn sitter det nemlig en standard skrue til stativer og annet utstyr, og på toppen sitter det en blitssko. Ved hjelp av sistnevnte kan du koble til eksterne mikrofoner, blitser eller annet utstyr for å øke kvaliteten på opptak og bilder."

    • Liker 1
  2. Er det flere her som har problemer med å komme inn på kontoene sine hos pcutstyr.. Tror dere at pcutstyr har tatt en SHG eller hva?

     

     

    Oh, yes, det er det... Skulle inn og sjekke status, just in case, så får eg den beskjeden. Men de har jo av en eller annen grunn mekka layoutet sitt, er det det han har dreve med siste måneden kanskje..? Eg bestilte varer RETT etter at disse problemene begynte.....

  3. Hei!

     

    Jeg har hatt litt problemer med sms som eg har fått fra numrene 8501 og 8502, der det eneste sms-en inneholder, er "Meldingen kan ikke vises". Dette er svært frustrerende, for det har holdt på en stund, og jeg aner ikke hvilken melding som skulle blitt vist...

     

    Noen som har peiling, samme problem?? Mobilen dette har skjedd på, er en Nokia 1112.

     

    Håper på hjelp!

    HelgeB

  4. Eg kjøpte Creative Zen Touch for en god stund siden no, og eg er så fornøyd det går an å bli med en så gammel modell... men siden dette er programvareavdelinen, kan eg nevne at alle Creative's HD-spillere har et standard-program, à la iTunes, men enda betre er Nomad Explorer, finnes på sidene dies... den overfører musikk, endrer ID2/3-tag, spillelister, alt du trenger, ingenting mer... :thumbup:

     

    Ang kampen mellom iPod og andre spillere, er eg VELDIG imot Apples overtak på mp3-markedet, og Apple generelt... men subjektivt, creative har betre lydkvalitet, iPod "ser finere ut", creative har noe knotete menysystem, ellers er det mest smak og behag.. men ikkje velg iPod fordi "alle andre har det", er devinitivt for dårlig grunn!! :nei:

     

     

     

    Ubuntu rul(l)er, M$ har punktert! :p

    HelgeB

×
×
  • Opprett ny...