Gå til innhold

jorkus

Medlemmer
  • Innlegg

    256
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jorkus

  1. :-) Har ikke lyst til å gå tilbake til ICS, legge inn root, legge inn Mobile Odin, og oppgradere til JB på nytt.. Får vente til noen kommer med root til JB, og legge inn Mobile Odin for å vente på nyere versjoner av JB.. Trenger root for å slå av taben automatisk på kvelden, og for å kjøre voodoo louder :)

  2. Menyspråk og tastatur er engelsk, men jeg bruker også swiftkey, så da blir det bare engelsk menyspråk for meg. JB fungerer aldeles utmerket, det er jo kommet inn en del greier fra S3, med sperremodus, smart hvilemodus (skjermen på når du ser på den), mer fancy låseskjerm osv. den har ikke støtte for split Windows. Jeg bruker Nova Launcher, så jeg har ikke sett om det er noen forskjell på launcheren.

  3. Stock JB 4.1.2 ligger nå ute på sammobile.com Jeg har lastet ned og installert med Odin. kun asiatiske versjoner, men med engelsk tekst. fungerer strålende foreløpig, dette betyr at NEE også kommer etter hvert, men det tok laang tid før 4.0.4 kom til nordiske land, så det er like greit å legge inn med en gang:-)

    Ingentig ble borte av det som var installert på 4.0.4, så det var smooth...

    • Liker 1
  4. Root telefonen din og legg inn Mobile Odin Pro for så å flashe telefonen din :) ...altså fra SD-kort og ikke USB kabel/Odin

     

    Jeg bruker Odin v3.04, vet ikke om det har noe å si, jeg har aldri fått failed, hverken på Galaxy S, S2, S3 eller P6800...

  5. Tar det i morra, hvis ikke jorkus har tid til å hjelpe deg i kveld?

     

    Gå inn på sammobile.com, velg firmwares, velg Tablet/Android/GT-P6800/Nordic (NEE)

    Last ned siste versjon (2013 March). (du må registrere deg på sammobile hvis du ikke er det) unzip pda fila, legg den inn i Odin (PDA) la alt stå som det er. (du må laste ned Odin hvis du ikke har gjort det). slå av P6800, hold volum Down nede og trykk på Power on, da får du en melding om å trykke volum opp for å forsette.. koble P6800 til pc-en, da skal du få melding i Odin om at enheten er tilkoblet. trykk deretter på start. vent til Odin blir ferdig (noen minutter). All fixed, ICS og NEE som du ville ha..

  6. Jeg la inn den nye nordiske ICS'en i kveld, lastet den ned på sammobile og la inn med Mobile Odin Pro. Root'et den i samme slengen via "everoot" i Mobile Odin Pro.

     

    Det fine med å flashe i Mobile Odin er at du ikke øker antallet flashinger i "Custom Kernal Counter" slik at du til slutt får en gul varseltrekant i oppstartsbildet hver gang du slår den på.

     

    Men for å få bruke Mobile Odin må du først Root'e nettbrettet ditt, noe som faktisk er ekstremt enkelt på Tab 7.7, da kan du også overklokke skjermkortet fra 266MHz til 400MHz og CPU helt opp i 1,6GHz med appen tegrak. Root er alltid kjekt å ha :)

     

    Men om du ikke flasher så ofte kan du fin bruke vanlige Odin via USB, bare last ned siste firmware her:

    http://www.sammobile.com/firmwares/2/

     

    ...husk å velg Nordic (NEE)

    Custom flash counteren teller aldri opp ved installasjon av Stock fw, uansett om man benytter vanlig odin eller mobile odin..

    • Liker 1
  7. Tenkte å flashe min og prøve JB, hva slags rom er det som anbefales?

     

    Har en utenlandsk ICS-versjon nå, er det noe forskjell på den norske og de som er opp i mot et år gamle?

    Er vel samme androidversjon.

    Jeg har testet flere varianter av JB på min 6800, og gått tilbake til ICS. Ingen custom JB er perfekte. Det er fordi Samsung ikke har offentliggjort Source, og da blir det alltid noen ting som ikke blir perfekt. Den største forskjellen som jeg ser det er batteritiden. Jeg har omtrent 2x så mye batteri med ICS som jeg hadde med JB (basert på CM10). Kjører heller Nova Launcher på ICS (smooth) og venter med spenning på en eventuell Stock JB.. :-)

  8. Hva skal du fylle nettsidene med i framtiden som de ikke blir fylt med nå?

    Skal du vente på Xperia Z så må du vente noen måneder til. Note 8 vet jeg ikke når kommer ut.

    Eneste ankepunktet mitt med 7.7 er at den bare har 1GB med minne og det irriterer noe helt vilt av og til at jeg ikke kan multitaske noe særlig. Dersom note 8 har 2gb så er nesten det god nok grunn til å gå for den i stedet. Den er derimot ikke særlig high end slik som 7.7 var ei gang i tiden. Men det er ingen highend 7 tommere som jeg vet om. Dersom det dukker opp noen så si fra:D

    Xperia Z har alt jeg kunne tenkt meg bortsett fra skjermstørrelsen..

    Jeg var ute for å kjøpe meg Xperia Z, den har alt jeg ønsker meg, spes. at den er vanntett, bruker alltid telefonen på trening.. Men... Den var jo direkte ubehagelig å holde i! det virker som om de har laget en forhøyning rundt hele telefonen både foran og bak for å beskytte glasset hvis man mister den.. Det ble ikke noe handel på meg...

  9. Satte meg ned etter jobb i går og gjorde oppgraderingen - var mye enklere enn jeg trodde! Fant en enkel forklaring på en Android-blogg, og lastet inn Hong Kong ROM'en via Odin - voilà! Ble positivt overrasket over at alle appene og data fortsatt lå der - trodde det kom til å bli en full reset.

     

    Litt mer knotete å få rootet brettet igjen (som jeg må, p.g.a. enkelte app'er jeg bruker), men etter lesing på xda-forumet, fant jeg en oppskrift som virket.

     

    Etter oppgraderingen er det som om jeg har fått et nytt brett - det er ikke absolutt 100% smooth over alt, men det er milevis bedre enn det var. Anbefales virkelig for alle andre som lurer på om de skal gjøre det samme!

    Etter å ha kjørt JellyBean i noen måneder la jeg tilbake ICS i dag. Kun en grunn... Dårligere batteritid med custom JellyBean.. så får vi se om Samsung kommer med JB etter hvert...

  10. Ikke dårlig. Det hadde jeg virkelig ikke forventet. Har vel en sammenheng med den exynos buggen eller hva det nå er.

    Uansett, tviler på jeg gidder å installere jelly bean. For å være helt ærlig så ser det jævlig ut på nettbrett. Liker absolutt ikke måten de kaster bort ekstremt masse plass av skjermen med notification bar oppe og manøvreringsknapper nede. Samt at manøvreringsknappene er midtstilte. Personlig bruker jeg brettet mitt alltid i portrett og da er det greit å ha noe i nærheten av hver tommel slik som nå med ICS.

     

    Project butter hadde vært greit nok å få men skal jeg dømme etter hva som skjedde med one x så er det bare å hilse farvel til batteritid..

    Jeg synes det fungerer fint med JB, versjonen jeg bruker (som er basert på CM10) er justerbar, slik at jeg kan endre størrelsen på icons og velge størrelse på Notification bars. Vet ikke hvordan Samsung sin versjon vil bli (hvis ryktene er sanne), men jeg tester nok den hvis den kommer... :)

  11. sitter enda på første ATO release, blir ikke å endre noe før NEE 4.0.4 slippes :)

     

    Merkbare forbedringer i den Ukrainske?

    Tja, jeg har vel lagt inn de siste versjonene etter som de har kommet på sammobile, så jeg husker vel ikke akkurat hva som er endret. Det fungerer bra. Jeg synes at Samsung sine greier er bedre enn standard ICS eller JB. Har jo testet Paranoid JB, men det var ustabilt.

  12. Ser siste android 4.0.4 rulles ut i stor stil verden rundt til galaxy tab 7.7, ser de fleste regioner og land fikk denne i forrige uke, så til dere som ikke har lagt inn ICS.. har dere fått oppdateringen når dere trykker oppdater i kontrollpanelet?

     

    Den siste oppdateringen har flere bug fixes i forhold til forrige ICS til 7.7, bl.a. er wifi-buggen helt borte med den siste

    finner ingen ny fw på sammobile, kun for Østen, har du fått en ny for NEE?
×
×
  • Opprett ny...