Gå til innhold

jo_sommer

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jo_sommer

  1. www.kvasir.no

     

    Best på norske sider :)

    9224704[/snapback]

     

    Ehhh Kvasir kjøper faktisk fritekstsøket sitt fra Google så resultatet blir faktisk det samme på begge søkemotorene. Men ser hva trådstarter mener har irritert meg over det samme selv. At når man huker av for å søke på norske sider så dukker det fortsatt opp helt urellevante treff på alle mulige språk.

  2. Litt synd at det har ført til en økning i alkoholinntak. Kanskje hvis man samtidig hadde kjørt noen TV-kampanjer med å vise hvordan folk rundt i verden oppfører seg i fylla (nordmenn = elendig, franskmenn = bra) så ville man kanskje både redusert canabis-bruken og fått mer kontinentale drikkevaner i norge.

    7073389[/snapback]

     

    Ja det er synd bedre at folk fyrer en blås en at de drikker en flaske sprit og banker kona. :hmm:

  3. Og jeg tviler ikke på at det er minst like mange som blir plaget av våre gamle nordmenns nattaktiviteter, jeg ser ikke helt poenget med å understreke etnisk eller religiøs bakgrunn i en sånn sak som dette?

    Det at folk bråker gjør dem jo bare til usosiale tullebukker, ikke til representanter for en religion eller en etnisitet

    7046901[/snapback]

     

    Ja men det er jo det tråden handler om. Det er jo tydeligvis en kjent greie at det er mange som er plaget med at innvandrere bråker om natta. Det er jo ikke ment som rasisme men bare å understreke at det kan vere meget plagsomt.

  4. Det skal bli gøy og se når handlekurven er på plass. Det virker som om den sitter lenger inne enn norske merkevarer.

    6632315[/snapback]

     

    Jepp det er noe som iriterer meg kraftig at de ikke har kurver der. Kom en gang å hadde ikke 10kr til vogn det var ingen kurver jeg bare snudde å gikk i en annen butikk.

×
×
  • Opprett ny...