Gå til innhold

aeon_

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aeon_

  1.  

    Hva er det den gutten tenker med?

     

    Slike typer lider vanligvis av en form for autisme.

    Skal man følge den generaliseringen, så gjelder det folk som slenger ut sånne kommentarer også.

     

    Når det gjelder kommentarene over angående hva selskaper skal bruke penger på, så mener jeg det er helt innafor at de bruker mye på sikkerhet. Det er også helt på sin plass at de som utnytter mangelen på sikkerheten blir straffet.

    • Liker 4
  2.  

    For en holdning til folk har her... Guttungen har da tydeligvis et seriøst "spilleproblem".

    Står jo i artikkelen at han har tilgitt ungen og ikke prøvd å få tilbake pengene.

     

    Selvfølgelig, men det er ikke GameStop sitt problem eller feil. Foreldra dytter ansvaret i prinsippet over på en eller flere stakkars kasserere på GameStop som kun har gjort jobben sin, fratar seg alt ansvar og kaster seg inn i en offerrolle. 

     

    Jeg ville holdt kjeft om dette hvis jeg var foreldra, i stede for å gå ut til media og fremstille seg selv som tullinger. 

    Det blir GameStop sitt problem så fort menigmann tror de er kyniske og arrogante drittsekker. Vel fortjent om det skjer, sånn som de har respondert på denne hendelsen.

    • Liker 1
  3. Er rimelig mange tvilsomme ting her, ser jeg.

     

    1. Hvorfor i all verden satte ikke foreldrene pengene inn i banken?

    2. Hvorfor brant eller kastet ikke gutten verdikortene etter at de var brukt?

    3. Hvorfor reagerte ikke GameStop på noe av dette?

    4. Hvorfor er dette på forsiden hos Gamer.no? Kjip sak for de involverte, men er det relevant for resten av oss? Er ikke akkurat første gang folk oppfører seg som idioter, og ikke engang den beste historien. Hva med de to guttene som leide inn horer for å spille på Xbox sammen med dem? :p

     

    1. Har du prøvd å sette kontanter inn på konto de siste årene? Med mindre man har DNB-konto er egentlig eneste mulighet å prøve og finne et åpent postkontor og betale det inn som manuell giro, med tilhørende gebyr og x-antall dager behandlingstid.

    2. Av egen erfaring har en 13-åring ingenting å gjøre rundt lightere og fyrstikker :p

    3. Godt spørsmål!

    4. Det her er da høyst relevant for mange spillglade foreldre. Det er langt fra alle leserne her som er i aldersgruppen fjortis.

     

    - Detta ble en dobbeltpost fordi jeg tulla til svaret, pluss at jeg hadde mer på hjertet :p

     

    En normalt oppegående voksen, som jeg antar ansatte i GameStop burde være, vil reagere på at en 13-åring kommer rennende med tusenlapper (når brukte du sist en 1000-lapp?) og skal kjøpe verdikuponger. Selv om man kan tro det er konfirmasjonspenger el.l vedkommende flakser med så er det lov å stille spørsmålstegn ved kalenderen og om det er greit at en tenåring selv bestemmer at de skal gå til verdikuponger. Selvfølgelig skal ikke GameStop stå for oppdragelse av andres barn, men jeg kan ikke forestille meg at noen skulle ha noe i mot at de bruker litt sunn fornuft og viser litt medmennesklighet.

  4.  

    Canal Digital leverer innhold via parabol, kabel og IP, men de forskjellige leverandørene av infrastruktur har ganske så forskjellig tilbud. Oppleves veldig frustrerende at dette ikke er likt når alt omtales som "Canal Digital".

     

    Har akkurat fått Canal Digital via Telenor fiber og jeg aner ikke om dette er noe vi får tilbud om i nær eller fjern fremtid...

     

    Nei, du har ikke fått Canal Digital via Telenor fiber. Du har kanskje en pakke som heter Canal Digital, men det er bare navnet på en kanalpakke på samme måten som du har en pakke som heter Viasat eller C More.

    Jo, han / hun har Canal Digital via fiber. CDK er heleid av Telenor og produktet er helt på linje med deres egne "kabel" (coax / fiber)-produkter.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...