Gå til innhold

Lagrima

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lagrima

  1. Hei!

    Jeg har en Sony Ericsson W760i. Den var med meg på fest og et eller annet skjedde med den som gjorde at den tok kvelden. Nå, 2 mnd senere prøvde jeg å slå den på. Ta-ta, alt funker som normalt bortsett fra én ting: handsfree-innstillingen har hengt seg opp. Det vil si at høyttalerne og mikrofonen på selve telefonen er inaktive, fordi mobilen tydeligvis tror at det står et handsfreesett i. Når jeg setter handsfreesett i, er det lyd i det og alt er normalt, men den slutter altså ikke å være i handsfree-modus selv om jeg trekker handsfree'n ut. Når jeg sender sms til mobilen så er det vanlig sms-lyd, så høyttalerne fungerer tydeligvis.

     

    Er det noen som har vært borti dette? Hva kan jeg gjøre?

     

    jeg har prøvd å oppdatere programvare, det forandra ingenting.

    Jeg har tilbakestilt alle innstillinger, det funka heller ikke.

     

    Setter stor pris på alle svar, da jeg er stuck med en eldgammel Nokia fordi jeg ikke har råd til å kjøpe ny! :p

  2. Nytt tema fra maskråka: :D

     

    Noen av sangene jeg har overført fra pc til mobilen, er wma-filer. Disse kan tydeligvis ikke spilles av, og jeg lurer derfor på hva jeg kan gjøre for å gjøre om disse filene til mp3-filer. :hmm:

     

    Hvorfor er noen wma og noen mp3? Herregud jeg tror jeg er så blond nå... Tenk hvis jeg var like uvitende i alle livets aspekter!

  3. Under instillinger->Generelt finnes det ingen "Oppdateringstjeneste". Er det noe spesielt en må gjøre for at det valget skal dukke opp?

     

    Og har jeg forstått det riktig at om en bruker denne tjenesten og laster ned oppdateringer fra SE så forsvinner det norske språket?

    6640716[/snapback]

     

     

    Jeg brukte oppdateringstjenesten på www.sonyericsson.com, og mistet alle andre språk enn engelsk. Andre har opplevd det samme, mens noen aldri har opplevd det. Jeg vet derfor ikke om det er noe vi har gjort galt, eller om det skjer med spesielt utvalgte ;)

  4. Heisan.. jeg leste litt på forumet og fant noen tråder som så vidt berørte dette temaet, men som ikke ga meg noe bra svar.

     

    Mange venner av meg kjøpte denne telefonen og de fleste av de brukte den kule themen der menyen blir svart og hvit og ikonene blir veldig enkle, altså themen Orbit. Når jeg fikk et bra tilbud på den telefonen på sjappa der jeg jobber, så slo jeg til. Ladet den opp og begynte å trykke og trikse med den. Jeg ville også bruke den themen, fordi den ser utrolig bra ut samt at jeg forbinder den med W810i fra reklamer osv. Men hva er det jeg ser? Themen blir ikke slik som til vennene mine. Menyen blir bare helt vanlig med svart bakgrunn. Hva er dette for noe svindel? Jeg prøvde å sende over fra en av vennene mine, enten satte jeg på feil eller noe, men den ble fortsatt helt vanlig. Så jeg lurte på om noen av dere som fortsatt har denne themen med svart og hvit bakgrunn, helst uten vibrasjon, til å legge den ut her slik at jeg kan laste den over på min telefon for å se om det blir noe anderledes. Eller om dere vet hvor jeg kan få lastet den ned, eller hvordan jeg kan løse problemet på en eller annen måte.

     

    På forhånd, takk.

     

    Mvh

    Audun B

    6560948[/snapback]

     

    Hvis du går inn på wotanserver.com og flasher telefonen din så vil du også få den kule menyen som alle etterlyser. Måtte gjøre det selv da jeg oppgraderte software fra sonys hjemmesider, og mistet alle språkene. For å få norsken tilbake flashet jeg telefonen og da fikk jeg den nye menyen også. Er nå ikke så himla imponert, synes egentlig den gamle var ok, men men.

  5. Jeg lurer på om det er mulig og få min Spansk kjøpte Nokia 3120 til å bli Norsk så jeg kan få norske menyer men aller vikigst norsk T9 ordliste.

    Har for øyeblikket støtte for en hel haug med språk i Europa som jeg bare snakker og forstår ett av flytende...

    Engelsk, kan litt Spansk men nok tomprat.

     

    Er det noen 3 parts programvare som jeg kan bruke til å flashe om firmware'n med en Norsk en om det er mulig?

    6618063[/snapback]

     

     

    Vet ikke om det er mulig på din, men jeg måtte bruke wotanserver.com for å få norsk på min mobil (SEw810i) etter at en oppdatering etterlot kun engelsk. La merke til at lista med telefoner er lang, kan godt hende din telefon også kan flashes slik.

    Må ha kabel for å koble telefonen til pc, og du må betale 7 € for tjenesten.

  6. @ Lagrima:

     

     

    tror ikke du kan velge (merk: tror).

     

    men fint du fikk til iaff! og sorry for at jeg glemte å si at instillingene blir nullstilt. mistet alle nummer selv, men heldigvis har jeg alt på internett på netcom sine hjemmesider :):ermm:  :innocent:

    6630212[/snapback]

     

     

    Det gikk helt greit, har lagret alle kontaktene på SIM-kortet siden jeg ikke har så fryktelig mange.

     

    Det er vel ikke så farlig om jeg ikke får den gamle menyen tilbake, selv om jeg likte den bedre. Hvis noen oppdger at man kan bytte, så blir jeg glad for en liten notis! :thumbup:

  7. 100 spenn er da ikke så alt for galt, er det vel? Brukte selv Total Multiserver på min k800i for å fjerne netcom branding, å det funka som en drøm!

     

    Mener iallefall at det er verdt det på W810 fordi du da får flashmenyene og ikke de kjedelige menyene...

    6619146[/snapback]

     

    Er det mulig å gå tilbake til den gamle, "kjedelige" menyen etter at man har flashet?

     

    Måtte flashe for å få norsken tilbake, og vil heller ha de gamle menyene.. Syns de var finere ;)

  8. Hva med Wotanserver da, det er jo 3 € billigere...? Har du en framgangsmåte der også? Finner ikke den wotanclienten noen steder...? Har allerede satt inn 7 € på PayPal kontoen, tenkte jeg kanskje slapp å sette inn 3€ til...

    Vanskelig skal man være! :p

    6628466[/snapback]

     

    Har funnet clienten, men nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke som brukernavn.... Faen så vanskelig dette skulle være da... :no: Dette burde lære meg å ikke gjøre ting jeg ikke forstår på egenhånd...

    6628643[/snapback]

     

     

    brukernavn/passord skal du få tilsendt mail om (den mailen du har registrert på paypal).

     

    men fremgangsmåten der er kan du finne her;

     

    http://www.wotanserver.com/how-to-upgrade-firmware.php (fremgangsmåte for å flashe)

    http://www.wotanserver.com/dcu60_driver_install.php (hvordan du installerer driverne til flashdevicen, gitt at du ikke har det fra før)

    http://www.wotanserver.com/wotanclient-demo-video.php (video som viser deg hvordan du gjør det som er nevnt over).

     

    prøvde selv med wotan, men funket ikke på min telefon, så personlig vil jeg da anbefale davinci, selv om det sikkert ikke er noe særlig forskjell

    6629162[/snapback]

     

    Da har jeg fått norsken tilbake, men alle innstillingene ble resatt. Tusen takk for hjelpen, villalobos, det var verdt 7 € ;)

     

    Kan jeg forresten velge mellom slik menyvisning jeg hadde før og sånn jeg har nå? (Har lest at alle synes den nye er mye kulere, men jeg likte nå den gamle jeg ;) )

  9. Hva med Wotanserver da, det er jo 3 € billigere...? Har du en framgangsmåte der også? Finner ikke den wotanclienten noen steder...? Har allerede satt inn 7 € på PayPal kontoen, tenkte jeg kanskje slapp å sette inn 3€ til...

    Vanskelig skal man være! :p

    6628466[/snapback]

     

    Har funnet clienten, men nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke som brukernavn.... Faen så vanskelig dette skulle være da... :no: Dette burde lære meg å ikke gjøre ting jeg ikke forstår på egenhånd...

  10. Ok, i see.

    Er bare engstelig for å gjøre enda mer galt, ser for meg situasjonen dersom jeg må innrømme at jeg har fucka opp telefonen kjæresten kjøpte til meg...  :ohmy:

    Får prøve å få norsken tilbake, går det an å forklare nærmere hvordan jeg gjør det? Som du kanskje forstår så er jeg ingen racer på dette...  :whistle:

    *oops*

    6628042[/snapback]

     

     

    tatt fra annet forum;

     

    Flashing guide:


    1.  
       
    2. Download and unpack the latest client to a folder
       
    3. Enter your credit info into the client and test it by pressing "Info" to see that you have a working credit to use.
       
    4. Go to the "Flashes" tab and download the apropriate firmware for your region. Find out what firmware region you want by looking at this language list.
      ** Her skal du velge EU#04 **
       
    5. Choose an appropriate CDA number (so SEUS** can work) from the intuitive CDA list.
      ** Her skal du velge Generic - Nordic **
       
    6. Make sure your phone's battery gets completely charged.
       
    7. Install the USBFlash drivers.
       
    8. Press "Read CID/Test cable" to make sure you've successfully installed the USBFlash driver.
       
    9. If your phone's certificate (called color) reads "Brown"*, it needs to be reset to "Red"* before you can flash Red firmware (which 99% of the firmwares are on the server). This operation can only be performed on CID29 and CID36 phones, not on CID49. For this procedure, you need a service cable. The original DCU-60 can't do it.
      ** Dette gjelder ikke for de som har w810i, da telefonen er en CID49 telefon **
       
    10. Make sure your Main + FS files are selected in their respective fields
       
    11. If you have a W810 and want to enable AMR, check "Advanced" and go to the advanced settings where you select "AMR Patch" and set it to "Enable AMR"
       
    12. No also check "Finalization"
       
    13. Press "Flash" and don't mess with your computer while it's flashing.
       

    * Brown means Developer mode and is usually caused by a bad unlocking procedure. When unlocking, the phone gets set from Red to Brown mode for the unlock to work. Many unlock dongles/clips don't set it back to Red, meaning you can't flash normal (Red) firmware onto the phone before you set it back to Red.

     

    funket fint for meg, alt er som det var før tlfen "døde" (får t.o.m. flashthemes til å fungere som de skal nå også).

    så sånt sett ble det vel anvendte penger for min egen del. men skjønner deg når du sier at du ikke vil "ødelegge" mer. du kan jo evnt høre om du kan lever den inn til service der den ble kjøpt?

    6628364[/snapback]

     

    Hva med Wotanserver da, det er jo 3 € billigere...? Har du en framgangsmåte der også? Finner ikke den wotanclienten noen steder...? Har allerede satt inn 7 € på PayPal kontoen, tenkte jeg kanskje slapp å sette inn 3€ til...

    Vanskelig skal man være! :p

  11. Må man gjøre dette hver gang man oppdaterer firmwire? irriterende å bare ha engelsk, selv om det jo går bra...

    Er det forresten ingen gratis måte å gjøre dette på?

    6627800[/snapback]

     

    du må vel strengt tatt ingenting, men hvis du vil ha norskt språk osv (hvis det mangler etter å ha brukt SEUS), så er nok eneste utveien å betale en skarve 50lapp, ja.

    6627989[/snapback]

     

    Ok, i see.

    Er bare engstelig for å gjøre enda mer galt, ser for meg situasjonen dersom jeg må innrømme at jeg har fucka opp telefonen kjæresten kjøpte til meg... :ohmy:

    Får prøve å få norsken tilbake, går det an å forklare nærmere hvordan jeg gjør det? Som du kanskje forstår så er jeg ingen racer på dette... :whistle:

    *oops*

  12. Oppgraderte firmware via USB kabelen, men nå har jeg mistet alle språkene, har bare engelsk igjen, noen som har opplevd lignende? Eller har et løsningsforslag?

     

    Prøvd å oppgradere igjen flere ganger til ingen nytte. :cry:

    6621626[/snapback]

     

    prøv å flashe telefonen med den nyeste wotanclienten eller med davinci

     

    wotan: velg eu#4 -> CDA -> Generic Nordic #1 / #2 - Norway, og huk av "Finalize"

     

    davinci: velg eu#4 (Main og FS), CDA -> Generic Nordic -> huk av "Finalize"

     

     

    så flash :innocent: (på eget ansvar that is)

    6622730[/snapback]

     

     

     

    Må man gjøre dette hver gang man oppdaterer firmwire? irriterende å bare ha engelsk, selv om det jo går bra...

    Er det forresten ingen gratis måte å gjøre dette på?

×
×
  • Opprett ny...