Gå til innhold

Skillz

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skillz

  1. bumper denne

     

    Har samme routeren bare meket 3CRWE554G72T altså en T på slutten

     

    Akkurat samme problemet.. signalet går mye opp og ned og plutselig er nettet utilgjengelig..Så kommer nettet tilbake men jeg må vente 1 min på at internet skal komme..

     

    Så det er jo tydelig at det er routeren som starter på nytt...

     

    har siste versjon og det ble ikke noe bedre

     

    Finner ikke noen løsning på dette og det er like før jeg hiver routeren og setter på plass den gamle ikke trådløse som fungerte som den skulle uansett

     

    Virker som om den er litt følsom overfor Wow også.. noen ganger får jeg problemer bare jeg kobler meg til wow mens andre ganger kan jeg spille i flere timer.

     

    Noen som har noen forklaringer på dette`?

  2. har søkt litt men finner ikke noe om dette.. men hvertfall

     

    den gamle Messenger som ligger i win fungere men når jeg laster ned nyeste Msn 7.5 så får jeg ikke logget på.. Det som er merkelig er at når jeg skal skrive inn bruker navn å passord på 7.5 så skriver jeg men det tar nesten 10 sek før det kommer noe på skjermen. og når jeg da trykker på logg på så får jeg at tjeneste ikke er tilgjengelig med en gang..

     

    har lastet ned et par ganger men ingen forskjell. Så da må jeg bruke den eld gamle.

     

    Så det er tydelig at messenger tjeneste på maskinen fungere men den nye er rar.

     

    Noen som har noen tips i saken?

  3. sitter på hybelen og får inn flere åpne nettverk når jeg søker..

     

    Mest sansynlig er dette skolen sitt nettverk som flere folk deler trådløst!

     

    den ene får jeg inn med god hastighet men når været tar seg til så mister jeg signalet..

     

    finnes det noen måte å få bedre signal på?

  4. Hei

     

    har et Abit nf7-s V2 og når jeghar skrudd av windows så har den slått seg av automatisk, Så når jeg formaterte og la inn win xp på nytt så kommer det opp Du kan nå slå av maskinen og jeg må trykke på knappen for at den skal slå seg av.

     

    er dette noe bios tull som er kommet som følge av en reset eller noe?

  5. Har installert win2K på en maskin som står som butikk kasse. På den maskinen er det 2 printere. En Brother 1230 laserskriver og en bongeprinter type Epson.

     

    JEg installerte bare laserskriveren og brukte den til utskrift av rapporter og bongeprinter behøvde en ikke installere da kasse systemet hadde innebygget støtte for den. Alt fungerte.

     

    Så fant daglig leder ut han skulle installere driverene til bongeprinteren fordi han skulle skrive ut en annen type kvitteringer på den. Dette hadde virket på det forrige maskinen hans. Etter at han installerte bongeprinteren såg alt ut til å virke. Han fikk ingen feilmelding. Men ved første salg og printeren skulle skrive ut fikk han opp en feilmelding. Etter dette virket ikke noen av printerene på maskinen. Tydelig at 2 programmer prøvde å bruke samme printeren på engang.

     

    Når en går under skrivere så er alle printerene vekke. Prøver en å legge til en ny skriver ved å trykke på ikonet så får jeg feilmeldingen:

     

    "Kan ikke fortsette pga manglende ressurser. Skriversystemet ikke tilgjengelig"

     

    Når maskinen startes på nytt kommer det opp en feilmelding om At det er et problem med Spoolsv.exe og at den må startes på nytt. og at det blir opprettet en feil logg. Spool er vel skriverene i win?? hvor ligger feilloggen seg?? og hva heter den??

     

    Den Spoolsv.exe versionen som ligger på maskinen er på 47K. Et søk på win2k cden gir en spoolsv.exe på 17K. Viss en bytter ut den orginale Spoolen med den fra cd'n forsvinner feilmeldingen ved oppstart men ingen skrivere og den samme feilmeldingen viss en prøver å legge til.

     

    Viss en prøver å legge til ny hardware og velger alt selv. så installere den alt men når den er ferdig kommer feilmeldingen

     

    "RPC-server er ikke tilgjengelig"

     

    Dette finner en under windows hjelp_

     

    Støtte for RPC

    RPC-funksjoner (Remote Procedure Call), som brukes til å videresende kall etter programfunksjoner til et eksternt system over nettverket, kan brukes over IPv6. Et vanlig bruksområde for RPC er ekstern administrasjon.

     

    Noen som vet hva denne feilmeldingen betyr? bruker en windows hjelp virker det som om det har noe med nettverket å gjøre.

     

    Mange spørsmål. Noen som har vert borte for det samme og kan gi meg en løsning bortsett fra å formatere eller legge inn linux :D

×
×
  • Opprett ny...