Gå til innhold

KeYhOle

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KeYhOle

  1. Jeg kom på denne måten fram til at protonene fikk en fart på 299999904.9 m/s, som er 99,99996831 % av lyshastigheten.

     

    (Med et lite forbehold om feil i utregningen...)

     

     

    Lysets hastighet er 299 792 458 m/s, ikke 300 000 000 m/s.

     

    Så hastigheten på strålen var over lysfart? Det går jo ikke...

     

    Eller har Andenge regnet feil her?

  2. Jeg tror essensen i denne tråden bør være å finne konkrete fakta for hvor gamle menneskenearten er.

     

    Det har blitt nevnt keramikk som er datert til å være over 6000 år gamle. Har man noen kilder på dette? Hva slags dateringsmetode?

     

    Har man andre håndfaste bevis på eksistensen av mennesket for over 6000 år siden?

     

    Jeg savnet også noen slike bevis som trådstarter søker. Jeg tviler alikavel ikke på at evolusjonen er og blir er faktum.

  3. Det ordnet seg ganske greit.

     

    Jeg ringte til verkstedet som hadde gjort skaden å forklarte om det reprasjonssettet. Dette visste ikke de om, men de skulle ringe og forhøre seg.

     

    Dagen etter fikk jeg beskjed om at jeg kunne levere bilen så skulle de ordne opp i skaden med dette sette. Jeg hentet bilen og slapp å betale noe mer.

     

    Det ordnet seg heldigvis veldig bra:)

  4. VAGverkstedet jeg kontaktet mente verkstedet som hadde gjort dette måtte være uerfarne, siden de ikke visste om at skaden kunne utbedres med reprasjons-kitet. Han mente det var veldig dumt av dem å borre nye hull.

     

    Jeg er nok desverre ikke NAF-medlem nei.

     

    Jeg brukte et lokalt SjekkPunkt verksted i Kr.Sand. Dette verkstedet skal aldri brukes igjen:)

     

    Angående betaling så har jeg bare betalt for skifting av bremseklosser. Jeg kjører nå bare med en midlertidlig løsning i avvente på hvem som skal dekke omkostninger av utbedringen. Jeg har dermed ingen faktura å holde tilbake.

  5. Jeg hadde bilen min, en audi a3 2005 modell inne på verksted for å bytte bremseklosser. Når verkstedet demonterte bremsecalipene ødla de gjengene i festet til gjennomgangsbolten. Verkstedet måtte da borre opp nytt hull å sette inn en midlertidig bolt for at jeg skulle kunne bruke bilen. De forlanger også at jeg betaler for utbedring av denne feilen, som vil komme på rundt 7000kr.

     

    Men når jeg ringte til merkeverkstedet på bilforhandleren hvor bilen er kjøpt sier de at denne feilen kunne vært utbedret med et reprasjons-kit til 150kr. Men dette er ikke mulig så lenge verkstedet har borret opp hull til den midlertidige bolten.

     

    Hvem er da ansvarlig for betaling for å utbedre feilen? Jeg mener det er uaktuelt å betale 7000kr for en feil verkstedet gjorde, som merkeverkstedet hadde fikset for 150kr

  6. Når man har en haug av søknader foran seg er det jo selvfølgelig ikke negativt å ha gode karakterer. Det med at de med a i snitt ikke har sosiale antenner er en myte, noe de fleste arbeidsgivere også vet. Men det som er det aller viktigste er å gjøre et godt inntrykk på intervjuet.

  7. Hei

     

    Du må kalle den filen du skal ha php-scriptet ditt i for index.php(eller noe annet, bare du har .php bak). Skal du ha et mindre ikon må du bare søke på google å finne et som passer ditt design å lagre det som 1.png, 2.png osv, og lagre deg i /grafics/yr

     

    Jeg har ikke testet denne koden, men tror den skal virke. Du må skrive inn ditt stedsnavn istedet for "Vest-Agder/S%F8gne/Tangvall/varsel.xml" f.eks Aust-Agder/Åmli/Gj%F8vdal/

    <?php
    
    // Gjøre om url til fil (bruk ditt steds varsel.xml)
    $file = "http://www.yr.no/sted/Norge/Vest-Agder/S%F8gne/Tangvall/varsel.xml";
    if($content = file_get_contents( $file )) {
    
    // kjør script
    $content = file_get_contents( $file );
    $xml = simplexml_load_string( $content );
    
    //dette er skrive tekst
    echo "Været i dag: ";
    
    //dette er for å finne det riktige symbolet. Du må lagre bilde 01.png-16.png fra yr.no(http://www.yr.no/om_yrno/1.1940495). Kall de for 1.png-16.png og legg dem i grafics/yr
    echo '<img src="/grafics/yr/'.$xml->forecast->tabular->time[0]->symbol['number'].'.png" />' ." ";
    
    //dette er for å få temperaturen
    echo $xml->forecast->tabular->time[0]->temperature['value']. " °C.<br>";
    
    
    
    }
    ?>

  8. Noen som har oversikt over hvem disse 10 er?

     

    De ti er Andy Schleck, Fränk Schleck, Fabian Cancellera, Nicki Sørensen, Chris Anker Sørensen, Stuart O'Grady, Jens Voigt, Gustav Larsson, Matti Breschel og Kurt Asle Arvesen.

     

    Kilde

×
×
  • Opprett ny...