Gå til innhold

MGL

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MGL

  1. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Er på vei til Zelda med en skadet Midna på ryggen, men klarer ikke å hoppe over de to stolpene til taket... Gjør jeg noe feil, eller er det bare sinnnnsykt vanskelig å få til? Jeg begynner snart å kaste opp, har prøvd i f*** meg en halvtime nå, er sinnsykt irriterende!
  2. Er litt usikker på om det er lov å drive med account-selling, så sorry til mods hvis dette ikke er lov å poste.

     

    Hei, jeg har da spilt litt for mye WoW, og har opparbeidet meg ganske bra gear. Når sommerferien startet tenkte jeg at galskapen måtte ta slutt. Playtime på alle characters er 60-65 dager, og jeg har spilt WoW litt over et år. Har kun en lvl 60: Druid med 4/8 Stormrage og annet av gode epics. Jeg spilte på Frostmane.

    Denne accounten må da vel være verdt litt? Hvor mye vil dere anslå at jeg kan få? Har noen linker til troverdige sider hvor man kan selge accounts (helst norske)?

     

    Håper noen kan svare:)

  3. Hehe, jeg tenker og tenker... Lagde selv et utkast av R.i.p. jokke inne i en gravstein med et anker, men jeg føler at det blir alt for "sterkt" å tatovere r.i.p. på kroppen. Det er jaggu vanskelig å finne på en fin tatovering, men jeg har sårt lyst på en jokketatovering :dribble:

  4. Når du skal tatovere deg,er det viktig at det er et motiv du ikke blir lei av. Hvis du liker jokke og valentinerne,så kan det jo hende at du ikke gjør det lenger om 20 år.

    7255017[/snapback]

    Det er en annen kar som har tatovert ansiktet til jokke (http://img474.imageshack.us/my.php?image=tattis2uh1.jpg) og dette er sånn typisk man blir fort lei av... Jeg tenkte mer et ordtak som "Aldri stol på en fyllik", eller "det beste til meg og mine venner". Problemet blir bare å finne et passende sted å tatovere det på...

  5. Noen som har forslag til morsomme tattoveringer som ikke er alt for store? Har tenkt mye på å tattovere meg i det siste. Jeg elsker bandet Jokke og Valentinerne, tenkte da kanskje et ordtak fra en av sangene eller noe slikt, men er redd det ikke blir humoristisk nok. Noen her på forumet som har tattis? Hvordan er det?

  6. For å øvekjøre i bil må man ha det brevet som sier at man har fullført Trafikalt Grunnkurs, og legitimasjon. Det er vel lovlig for meg da å bare ha med meg førekortet mitt for moped, jeg trenger vel ikke noe brev da? Vet dette er et veldig dumt spørsmål, men jeg stiller det uansett, for å være på den sikre siden :thumbup:

  7. Jeg er nå en aktiv medlem, og kan logge inn på Min side på chess.no og alt er gammen og fryd, nesten... Jeg får fortsatt meldingen om at jeg ikke et registrert som chess-kunde på gsm.no :mad: Hvis jeg ikke kan bestille ny mobil innen et par dager begynner jeg å koke i sinne...

     

    Og forresten, sendte en skikkelig sur mail til chess i går og refset kundeservicen deres.. Håper de lærer noe av det

  8. Nå er jeg luta lei... For nesten 3 (!) måneder siden bestillte jeg Chess Knock-Out abbonement... Det tok veldig mye lenger enn det skulle ha tatt, dette har jeg ringt og mast om til Chess en del ganger per telefon.. De sier at de "skal sjekke" det opp hvorfor det tar så lang tid, og kontakte meg opp igjen. Har jeg fått svar? Nei!! Og idag var endelig mobilnummeret overført fra netcom til Chess...

    Jeg hadde planer om å bestille Mobil fra gsm.no samtidig (med chess-pris) som jeg bestilte sim-kort. Men jeg måtte da vente i 3 måneder, og fortsatt er jeg ikke registrert som Chess-kunde. Jeg ringte idag for 5 eller 6 gang til kundesenteret, og han sa at jeg ble registrert innen en dag eller to.. Nå har det gått hele dagen, og jeg er forbanna. Jeg må liksom vente enda lenger før jeg kan bestille mobil, som IGJEN tar 3 uker å få!

     

    Følte bare at jeg måtte få ut frustrasjon over det sinnsykt elendige kundeservicet til Chess :mad: .. Noen tips, funker mail bedre enn å ringe?

×
×
  • Opprett ny...