Gå til innhold

Greimund

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Greimund

  1. Her er svaret jeg fikk fra Vitel. Noen som har fått lignende svar etter å ha spurt om ny avregning med noe mer realistiske priser?

     

    Hei!

     

    Viser til din bestilling av strøm, som ligger vedlagt. Du har her bestilt en strømavtale som heter Vitel innkjøp. Denne avtalen er ikke en avtale som kommer inn under standard kraftleveringsavtale angående prisvarsling. Dette pga av dette er enforvaltningsavtale, og ved forvaltningsavtaler kan man ikke varsle pris på forhånd. Dette fordi prisen settes etter at perioden er ferdig. De prisene som har vært representert under nytt forskudd, har kun vært en forventet pris, og ingen endelig pris før den blir avregnet.

     

    Sluttavregningen du har mottatt er dermed korrekt utifra type avtale, faktisk forbruk og pris.

  2. Byttet akkurat ut min MIO A701, har vært en trofast telefon i 1,5 år nå. Kjøpte den da den var ny, og da fantes ikke mange alternaltiver til denne med ytelse eller funksjonalitet i nærheten.

     

    Prisen som er oppgitt på være feil, jeg har en venn som kjøpte denne på elkjøp for 3 mnd siden, til 2995,- uten abb. Ny i forseglet eske.

  3. Det blir som å kjøpe en bil med ti års garanti for så å se at motoren bare har en garanti på ett :thumbup:

    9100882[/snapback]

     

    Det blir vel mer som å kjøpe en Bil med 10 års rustgaranti for å finne ut at du må skifte, registerkjede, foringer, bærekuler, styrekuler, vindusviskere, osv...

     

    Hovedårsaken til at et psu tar kvelden er varmgang pga støv og dritt... samt utslitte lager i vifter o.l. Et psu har bare en begrenset levetid i likhet med harddisker og andre mekaniske deler.

  4. Har bare positive erfaringer med PSdata selv. Så lenge man selv opptrer på en sivilisert måte, er dem meget trivelige og servicerettet. Dem løste jo saken for deg på en grei måte.

     

    Synes selv ikke at butikker skal informere kunden når en vare kommer inn, bestiller du en vare, som ikke er bekreftet levert til lager må man jo bare følge med. Blir ventetiden for lang er det jo bare å endre bestillingen.

  5. Dere sier at telefonen "tåler" en dusj, og gjentatte fall fra moderat høyde. Dekker dere reperasjonskostnadene også? Har ikke sett brukermanualen til denne spesielle telefonen, men i brukermanualen til f.eks. Nokia 5140i er det ganske så tydelig skrevet at telefonen IKKE tåler fukt.

     

    Jeg selger selv mobiltelefoner, og blir til stadighet konfrontert med tester som denne. Det eneste dere oppnår er å skuffe en ellers fornøyd kunde, da dem finner ut at fukt, klem eller støtskader IKKE dekkes av garantien. Selv om telefonen har et design som utstråler soliditet.

     

    Det skal også være sagt at ved fukt og slagskader kommer ofte ikke feilsymtomene før etter en tids bruk, kobber må få tid til å korrodere. Det samme skjer ved brudd i print, da luft kommer til og skaden utvikler seg over tid. Mange skjønner ikke dette, og disse testene hjelper ikke... for som dere så fint skriver, så fungerer telefonen perfekt etter en dusj, og et fall, men gjør den det etter et halvt år?

  6. Samsung 42" TV

     

    Varer: 12495

    Frakt: 467.48

    Oppkravsgebyr: 341

    Totalt: 13303.48

     

    13300 vs 13995 er ikke helt den store prisforskjellen synes jeg. Med tanke på at hos Elkjøp kan du se på varen før du kjøper den. Er du ikke fornøyd med denne samsung tv'n du får fra Komplett må du jo selv koste frakt tilbake til dem.

     

    Har ved flere tilfeller kommentert priser på komponeneter hos elkjøp, og i de fleste tilfeller tilbyr de varen til f.eks komplett pris + det komplett tar i frakt.

     

    Til slutt må jeg vel bare si meg enig i det som har kommet av kritikk ang. disse beskrivelesene og prisene fra elkjop.no, det er tydelig at noen har god fantasi der inne... :no:

  7. hehe fett spm :D Det er ingen vekt forskjell på en tom HD og en Full HD, det som lagrer ting på en HD er en laser stråle som "skyter" inn dataene, og lys veier ingenting så da kan ikke en full HD veie noe mer en om den er tom. :wink:

     

    Du sier at lys ikke veier noe!? Der tar du feil, lys veier faktisk noe. Lys er små partikkler som kalles fotoner, disse partikklene har en energi.. og for at en ting/partikkel skal ha en energi må den ha en masse. DVS at lys har en vekt, den er lav... men den er der! :wink:

  8. Jeg skrur pc'n min av og på en gang om dagen... Tror ikke det vil slite noe merkbart på en slik pumpe. Ellers så får man kjøpt reprasjons kit til Eheim pumper i allefall, med ny rotor, aksling og gummiforinger. Pumpene begyner også som regel å "ule" før dem stopper for godt.

     

    Han med akvariet snakket forøvrig om å lage bølger, her snakker vi om korte intervaller med av og på. Tror ikke mange sitter og restarter pc'n hvert 5 - 10 sek?

  9. Jeg har en Eheim 1048 pumpe, det er egentlig en ganske dyr sak, men jeg kjøpte min for 150 spenn brukt. Jeg ble meget imponert da jeg testa'n stille som døden! Har ikke testa den i noe kjølesystem ennå da jeg fortsatt sveiser og mekker på mitt kabinett, men det eneste jeg hørte da jeg testa'n i vasken var fossinga av vannet.

×
×
  • Opprett ny...