Gå til innhold

goofinator

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goofinator

  1. Det er jo allmennkunnskap?
    Hehe, akkurat like common knowledge som hva metanisobutylketon er. See my point ?

    Ingenting?

     

    Du mener helt sikkert metylisobutylketon.

     

    Alt dette her er jo flisespikkeri. Fakta er at det var snakk om 28 petabyte. Det er vel ganske likegylding i forhold til nyhetssaken om det er snakk om 28 petabyte eller 28 exabyte? Og dersom en ikke kjenner til prefixene kan de googles.

     

    Forøvrig anbefaler IEC å bruke pebi i stedet for peta når det er snakk om datamengder. (Pebi er 2^50, mens peta er 10^15).

     

     

  2. Snowleopard: Ja den arbeidskontrakten skulle jeg likt å se.
    Arbeidskontrakten som lar deg skifte jobb?AtW
    Regner det som normalt at man må som toppsjef har en klausul mot å gå direkte til konkurrent, pga kunnskap til forretningshemmeligheter,..Men kjenner ikke amerikanske arbeidsmarkedet så godt, så mulig jeg tar feil.

     

    Nå står det vel ingenting om at hun har gått direkte til konkurrenten. Det står faktisk at hun slutta i Google i 2010. Så en "karantenetid" på 2 år virker sannsynlig. Og det blir nok ikke noen rettsak som noen nevnte tidligere.

  3. Du er ikke bare litt vanskelig nå da? Altså om det tar 10 år, eller 99 år med bruteforce, er vel kneggende likegyldig og kan likegreit stemples "umulig" med èn gang. Hvertfall inntil du eller noen andre finner om en brukbar kvantemaskin..
    Jeg er uenig. Det er ingenting umulig med å brute force "Jeg digger Vikingarna!", det vil bare i de fleste former kreve mye kalkulasjonskraft. 10 eller 99 år med kalkulasjonskraft er _ingenting_ når det kommer til kryptografi og kan nok reduseres til et par uker dersom du kan betale for det. I det man snakker millioner og milliarder av år er vi oppe i hva som trolig vil defineres som strong hvertfall ut tiåret, men det kan godt være det utsagnet må revideres. Umulig er det hvertfall ikke.

     

    Hei!

    Dersom man brute forcer "Jeg digger Vikingarna!" med hundre trillioner forsøk i sekundet, vil det allikevel ta ca. 9 millioner trillioner århundrer å cracke det.

     

    Jeg tolker det som umulig. Hva med deg?

     

    Ha en fin dag.

  4. Hei og god jul alle sammen!

    Jeg har som nevnt et ATI 4850 kort, og opplever at dette blir utrolig varmt. Inntil i høst hadde jeg mitt gamle kabinett som var helt uten vifter, og da holdt skjermkortet en varme på hele 107 grader under spilling av CoD6, med "alt på fullt".

     

    Nå har nytt Nvidia kabinett kommet i hus med tre vifter, noe som skulle hjelpe til med å få varmen ned, men nei da... skjermkortet holder nå en varme på ca 95 grader under heftig spilling. Og ja; vifta på skjermkortet går for fullt.

     

    Trenger tips til om det er noe jeg kan gjøre, eller om skjermkortet må byttes ut. Kom gjerne med tips til nytt skjermkort - har ikke planer om å bruke noe mer enn kr 1.500,- på dette (tror jeg ;-) )

     

    Bruker som nevnt pc'n til spill; BF2, CoD, BlackOps etc., og selvsagt til en helt ordinær familiepc. Sønnen min synes at det er viktig at Lego spillene flyter bra på skjermen - ifølge ham selv :-)

     

    Takk...

     

    Har du kjøpt deg nytt skjermkort?

    Send meg gjerne en PM dersom du ønsker å selge ditt gamle 4850!

  5. Viften på skjermkortet mitt har begynt å bråke noe voldsomt, og jeg vurderer derfor å bytte den. Er det noen som har noe erfaring med å erstatte viften på skjermkortet? Evt. hvilken vifte skal jeg kjøpe meg?

     

    Er det andre ting jeg kan prøve dersom det ikke er så greit å skifte viften?

  6. Jeg kjøpte nettopp ca. dette oppsettet;

     

    Liste

     

    Men jeg endret litt på det i forhold til de nettbutikkene jeg bestilte fra, for å få prisen ned. Tror jeg betalte 7700,- totalt.

     

    Jeg kjøpte hovedkortet, DVD-brenner og strømforsyning fra Netshop. (Byttet til Mist 650W strømforsyning.)

    Resten kjøpte jeg fra NetOnNet. Men her byttet jeg ut skjermkortene til XFX 1GB HD5770, og minne til et Kingston HyperX 1600Mhz DDR3.

  7. Takker for mange bra tilbakemeldinger!

     

    Det der så for det meste ut som et veldig bra oppsett, men jeg har et par ting jeg ville forandret på:

     


    • Hvis du går for crossfire bør du også vurdere et hovedkort som har to fulle PCI-E x16-kanaler, det vil si 790FX- eller 890FX-brikkesett.

    Har du et forslag til hovedkort med to x16-kanaler?

     

     

     

    Ah! Litt for trøtt på mårran til å legge merke til 2stk 5770..

     

    Men syntes han enda burde gå for en kvalitets PSU, 4GB RAM og droppe CPU kjøleren...

    Har nå kvittet meg med kjøleren, og oppgradert til en kraftigere PSU. 4GB RAM har alltid vært en del av listen.

     

    Er det noe poeng i å investere i 2GB til? (Totalt 6GB; 2x2GB, 2x1GB).

     

    Handlevogn

     

     

    EDIT: La til link til handlevognen. (Eller 'listen' som de kaller det nå.)

  8. Har nå også fått i oppdrag å sette sammen en HTPC til min onkel, som ønsker å kunne ta opp TV-sendinger på maskinen. Han har i dag TV fra Jæren Kabelnett (www.jkn.no), og jeg lurer derfor på om det er noe forskjell på de forskjellige TV-kortene, og om noen har noen erfaringer som de ønsker å dele?

     

    Er det slik at så lenge du har et greit TV-kort, så kan du ta opp fra de fleste leverandører?

  9. Prøv The KMPlayer! http://www.kmplayer.com/forums/forumdisplay.php?f=25

     

    Jeg prøvde å kjøre en testfil på min E8400 med HD4850 i VLC (killa.sampla.x264.mkv), og det hakket som f...

    Så prøvde jeg å kjøre den i KMPlayer, og det funket som bare juling. Anbefaler at du tester dette!

     

    Ser også frem til tilbakemeldinger på om det funker, da jeg vurderer å kjøpe samme oppsett som deg til en HTPC.

  10. Men hvis du skal velge utifra pris, er AMD et bedre alternativ, pga billige gode mATX hovedkort. (f.eks nvidia 8300)

    I tillegg er 4850e 45W TDP.

    Pris er veldig viktig for meg, så jeg er på jakt etter det billigste jeg kan "slippe unna med". Det ingen nødvendighet med XMBC i mitt tilfelle, da en vanlig XP-installasjon holder i massevis i første omgang. Derfor spør jeg igjen om oppsettet mitt (link i første post) holder til dette? Dvs; 1080p i f.eks XP?

×
×
  • Opprett ny...