Gå til innhold

Anarkist

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anarkist

  1. Hei,

     

    jeg har et spørsmål relatert til Samordna Opptak og det er ang. omprioritering av studieønsker. Jeg har søkt på juss studiet, både høst og vår semesteret og lurer på om hvis jeg velger vårsemesteret som første prioritering, vil det øke større sjanse for å komme inn, siden juss i vår semesteret har lavere snitt og mindre søkermasse?

     

    Kan noen avklare det for meg?

     

    Ser frem til svar....

  2. En aplaus til DEN NORSKE STATEN for den primitive idiologien om at man har rett til å ytre. Jeg mener det er i strid med den moderne sivilisasjonens utvikling og fører til at misfostre som Breivik blir avlet i et slikt primitivt samfunn som ender opp som monstrer. Breivik er den Frankensteinen som er et resultat av norske statens primitive idiologiske tankeeksperiment.

     

    21 års forvaring, det var dagens....

     

    Var han i Kina ville de laget kjøttdeig av ham og matet sultne hunder i Beijings gater. Skam ta deg Ola Nordmann. Lenge leve kommunisme.

  3. Hei folkens,

     

    nå har jeg fått meg ei kjæreste som er jomfru. Vi har forbredt oss til å ha sex, men jeg har lurt på en ting og det er om jeg skal gjøre det med eller uten kondom første gangen med henne. Vanligvis bruker jeg kondom, men siden det er ei jomfru jente så tenkte jeg at kanskje det vil gi en bedre følelse å gjøre det uten kondom.

     

    Ser frem til gode råd.....og forhåndsregler... :new_woot:

  4. Hei,

     

    jeg har merket i det siste at jeg får for lite sæd og har blitt litt beskymret for det. Har hørt at hvis man spise visse retter så får man mer og bedre sædproduksjon. Kan dere som har kunnskap om dette gi meg noen råd for hva slags mat man bør spise for å få sunnere og mere sædproduksjon.

     

    Ser frem til gode svar. På forhånd takk. :yes:

  5. Jeg var hos en italiensk escort dame og ga henne 1000 kr. Hun var utrolig pen og hadde svart langt krøllete hår og utrolig vakre øyner og kropp. Jeg har aldri sett så pen dame i virkeligheten, og hun oste av skjønnhet. Veldig fin lysbrun hudfarge, oh Gud hun hadde litt av en kropp. Jeg klarte ikke å ha sex med henne fordi det føltes så unaturlig. Jeg sa til henne at jeg ikke føler noe, hun sa jeg har forståelse for henne. Etter å ha vært hos henne en kort stund ba jeg henne å avslutte og gikk min vei. Det var utrolig kald opplevelse og kvalmt. Jeg syntes synd på henne, og tenkte hva faen holder jeg på med. Tro meg jeg følte ingenting, jeg var langt fra kåt. Dette var første og siste gang. Jeg gjorde det for spenning og nysjerrighet, men det er ekkelt og falskt.

  6. Which retarded religion and its mentally sick followers get gazmic orgies by beating and killing Christians daily like dogs ?

     

    Answer: 800 million mentally sick and retarded Hindus who and kill Christians daily like dogs for sexual ecstasy and the news are never reported in the main stream media which is projecting Hinduism as religion of peace in the industrialized Christian world where Hindus are enjoying peaceful living.

     

    Watch these two videos to find out how peaceful Hindus and Hinduism are?

     

    Hindu extremist BJP,VHP,RSS)attack on christian in india 2008 jan

     

     

    Ethnic Cleansing By RSS of Christians - LATEST

     

  7. Reipar, du er ikke annet enn en liten looser som aldri hadde klart seg i USA. Det er snakk om det sterkeste ( det dyktigste og smarteste ) som overlever. Selfølgelig har du risk i Norge også til å bli saksøkt eller bli drept som lege hvis du ikke utfører arbeidet ditt på riktig måte. Det er alltid risk i hvert spill, og det bull shitet du snakker om at noen få har det bra mens de fleste sliter. Hva mener du om eldreomsorg i dette landet. De gamlinger råtner på gamlehjem, folk som har vært med på å bygge dette landet. Norge er ikke noe bedre enn USA. Selv i Norge får ingen VIP service så lenge man er RIK. De fattige (majoriteten) må vente lenge på behandling, og når deres tid kommer er det for seint. It's best to be rich, no matter where in this shitty world you live. Only the strongest survives. :thumbup:

  8. Men folkens, hvis jeg noen gang skulle tenke meg å bli lege ville jeg ha tatt min medisin utdanning ved Harvard Medical college og tatt all turnus i USA. Har du utdanning fra prestisjetunge universitet, er du konge og hele verden er din arbeidsplass. Jeg fatter ikke hvorfor folk drar til Øst Europa for å bli leger, det er kvasi kommunist stater med utstyr fra andre verdenskrig. Fyfaen så grått og trist det er der, at jeg får vondt i hodet. Jeg var i Praha, oh Gud så grått det var der. Jakky.... :no:

     

    Vi som er født i Norge har mange muligheter til å bli gode leger på de beste vestlige universiteter i Norge, Sverige, UK, Canada og USA. Jobb alltid i Canada eller USA hvis du er lege.

     

    Det er mitt råd. :yes:

  9. Jeg skjønner egentlig ikke at hvorfor alle leger vil jobbe i Norge etter ferdig utdannelse. Hvorfor prøver dere ikke USA og Canada. Det er mye bedre å være lege der, du tjener langt mer enn i Norge og har mye høyere status. Jeg ville aldri jobbe i Norge hvis jeg var lege, hadde reist til statene og jobbet der med de dyktige leger fra hele verden.

     

    Nå er jeg ikke lege, men vil gjerne høre deres formening om dette. :D

  10. Hei folkens,

     

    jeg trenger råd fra dere ang. valg av damer ut fra høyde. Jeg liker høye damer, men treffer lave damer, og lurer på om har det noe å si om en dame er høy eller lav. Helt siden jeg var liten har jeg likt høye damer, og syns de er sexy, men desverre så treffer jeg lave damer.

     

    Kunne dere gi meg noen råd.

     

    På forhånd takk.

  11. Siden han var prest og hadde god nok innsyn i kristendom som førte til at han konverterte til Islam. Han så sikkert det de andre kristne ikke ser, at kristendom ikke var en fullkommen religion. Det manglet noe der, og Jesus kan aldri være Guds sønn. Gud har ingen sønn, for han er ikke et menneske, men lys.

     

    Wergeland var utdannet prest... Kristen prest vel å merke.
  12. netroM, hvis du noen gang får deg utdanning og blar i historiebøker så vil du finne ut at det er ikke muslimer som har prøvd å utrydde jøder men kristne. Ikke det at jeg tar noen sin side for jeg har en toleranse for alle religioner. Men ærlig talt det stakkar muslimer opplever i verden over, virker som om noen religioner og land har som mål å utrydde dem. Se hva som skjer i Palestina, det er faktisk jøder som har utrydda det landet fra kartet og erstatta det med Isreal, de får full støtte fra USA om å utrydde muslimer. I Irak har de herpa hele nasjonen, I Kashmir blir muslimer slakta og i Afghanistan har USA først skapt Taliban regime for å bruke dem til å fjerne kommunisme og når de mista kontroll vil de utrydde dem. Det som skjer i Afrika, jeg kan ikke tro at det hvite mennesket kan være så brutal, når jeg leser historiebøker så føler jeg så skuffet over den vestlige sivilisasjonens handlinger. Bunch of shit....

     

    Du snakker om islamske ledere, den store Saladin var veldig tolerang mot jøder og kristne, han kunne slakte alle korsfarere og jøder, men han viste toleranse. Det er bare disse jødiske lederne som ikke kan noe annet enn å drepe og ta landområdet fra arabere....det overasker ikke da at den muslimske verden vil fjerne disse tyranene og deres riker som er så urettferdige mot muslimer. All fakta ligger foran oss, vi vet hvorfor muslimer gjør slik de gjør. Vi vet at den muslimske verden opplever hat og hets fra hele verden. Er det virkelig dems feil eller er det pga olja og andre rikdommer de har kontroll over. Think twice...

     

     

     

    Merkelig, men sant. :thumbup:

     

    Ikkje fult så merkelig at dette er bare sprøyt og løgn.

     

    Kanskje man skulle ønske at det var sant. Han ville ikke være den første norske muslim, men også den første muslim (ever) som talte varmt og om jødene.

     

    Han ville vært en flott frontfigur mot visse muslimske ledere som har et mål å utrydde jødene og staten israel fra kartet.

     

    Så igjen.. innlegget ditt er bare sprøyt og bambus..

  13. Det som er problemet at penisen kommer ut av hullet og at når dama sitter på den så gjør det utrolig vondt for hennes vekt bøyer den. Ikke det at damene er feit eller noe slikt, men kanskje de er høye?

     

    Når jeg ser på filmer så ser det veldig enkelt ut og virker som om det skal være like lett som en misjonær stilling. Men denne ridestillingen er noe av det vanskeligste som jeg ennå ikke har fått til med damene mine :ermm:

     

     

     

    Like "intressante" innlegg som alltid anarkist.

     

    Men som russlebiff sier så må du kanskje forklare hva som ikke går sånn at man kan "hjelpe" til :roll:

  14. Hei folkens,

     

    jeg har flere ganger fundert på om hvorfor den ridestillingen ikke fungerer mellom meg og damene jeg har elsket med. Når de sitter oppå penisen min så går ikke den ridestillingen. Jeg vet ikke hvorfor? Da må vi ta misjonær stilling eller doggy style. Hva kan grunnen for det være? Kan dere gi noen gode råd ang. denne stillingen der damen sitter oppå meg og jeg ligger på ryggen. Og hun skal ri på min penis.

  15. Saken er ikke å få seg et ligg. Uansett hvor deilig sjefen min er så syns jeg det er kvalmt å ligge med mor til 2 unger som er gift og har en mann. Hun er i et fast forhold, og minst 10 år eldre enn meg. Jeg er en ungkar og har ikke mangel på damer. Det er noe som heter selvrespekt. Kan ikke ligge med alle damer. Men har aldri vært borti ei så nymfo kjerring. Hun gir ikke opp selv om jeg har sagt det klart. Gud hun gjør meg kåt, for hun er utrolig sensuell. Tror hun driver mye med aerobic :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...