Gå til innhold

erasmussen

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erasmussen

  1. Jeg vil ikke gi deg falske forhåpninger, så nei dette vil du få blankt avslag på om du reklamerer. Dette er en typisk brukerfeil, som ingen andre kan klandres for. :cry:

    Men bør man ikke kunne forvente at en mobil skal kunne tåle en liten tur i en jakkelomme når det regner :hmm: ?

     

    Jeg har forstått det sånn at det er en fuktindikator i mobilen og hvis den er slått ut så får man ikke dekket noe - stemmer dette?

     

    Har det noe for seg å bruke penger på å reparere telefonen eller er det bare å kjøpe en ny med en gang :) ?

  2. Hei.

     

    Jeg har en Samsung S3 som etter en tur i lommen i en regnjakke ikke fungerer skikkelig. Det ble fuktig (kondens) i lommen, så når jeg tok den ut av lommen etter endt tur blinket blitsen. Jeg tok ut batteriet og la den til tørk. Nå har jeg fått liv i telefonen igjen, men lyden i høytaleren fungerer ikke skikkelig og den slår seg av innimellom :hmm: .

     

    Er dette noe jeg bør ha forhåpninger om å kunne reklamere på, eller kan man ikke forvente at en telefon skal tåle dette?

     

    Telefonen har forøvrig vært i bruk i ca 9mnd og har vært behandlet forsiktig ellers (beskyttelsesdeksel etc.) :)

  3. Det jeg har resonert meg frem til er at det trolig skyldes feil på Java og/eller Flash tilleggene - høres dette ut som en rimelig antakelse :hmm: ?

     

    Jeg har prøvd å laste ned Java på nytt, men jeg får ikke "kjørt" installering pga "C:/users/erik/downloads/jxpiinstall(8).exe er ikke et gyldig Win32-program"

     

    En annen tng som pop'er opp innimellom (gjerne etter forsøk på installering av Java):

     

    "A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete.

     

    Script: chrome://global/content/bindings/general.xml:0"

     

     

    Håper noen har vært borti noe lignende og kan hjelpe meg :) .

  4. Hei!

     

    Jeg har problemer med at "layout'en" på facebook er helt ugjenkjennelig. Siden laster sent og når jeg først kommer inn på siden så fremstår siden som helt basic uten det vanlige utseendet, men jeg kan logge inn på FB. Jeg får heller ikke sett programmer på TV2 Sumo :thumbdown: .

     

    Sålangt har jeg slettet alle cookies, cache osv med CCleaner. Jeg har også installert Firefox på nytt uten hell. Facebook fungerer heller ikke i Google Chrome, Opera eller IE.

     

    Er det et progamtillegg som har streiket eller noe annet? Alle tips er velkommen :)

  5. Er du ute etter en Brabus selv? Hvilken modell/prisklasse ser du for deg? Jeg vurderer salg av min, da jeg har hatt min gokart-moro, og er klar for noe større med bakseter igjen :)

     

    Både ja og nei egentlig ;).

     

    Jeg har bare sett endel på finn.no og lest meg litt opp rundt bilene, men noe mer konkret enn det er det vel ikke :).

     

    Jeg har en Golf V pr dags dato, men er bare i vurderingsfasen om jeg skal bytte den ut eller ikke :hmm:

  6. Har nå fått felkoden på veksted:

    p0304 - forbrenningsfeil sylynder 4 oppdaget.

     

    Det de jeg kjenner som kan bil sier er at det enten er coilen eller bensinpumpa.. Noen som har vært borti dette før? Får jo ikke starta den så må nok taue den bort til møller etterpå :(

    Her er hva ross-tech sier om feilkoden:

    http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16688/P0304/000772#Possible_Causes

     

    Hvis det er en Coil så burde den startet, men gått veldig dårlig. Jeg hadde to defekte coiler på en 06 Golf GT TSI, men den startet likevel slik at jeg kunne kjøre rolig ut til Møller.

     

    Har du funnet ut noe mer?

  7. Hvorfor skal du ha brukt?

    Jeg vil anbefale deg å kjøpe ny bil av flere grunner.

    - Man slipper en sinnsykt skyhøy omregistreringsavgift som ofte er opp mot 20000 kroner

    - Bilen blir akkurat sånn som DU vil ha den

     

    Ta en titt på http://www.dinbilpartner.no

     

    Store penger å spare kontra å handle hos merkeforhandler.

     

    Ved paralellimport mister man vel litt garantier?

     

     

    Denne får du sikkert ned til 500k: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...ll&tot=null

     

    Godt utstyrt er den og ;)

     

    EDIT: Så trådstarter ønsket sedan, men Avant holder seg generelt bedre i pris enn Lim.

  8. Må inrømme at jeg har forsøkt å "clutche" når jeg har kjørt automat. Du får en liten støkk da :!: . Er vel bare å være bevisst på å holde venstrefoten helt "lam":).

     

    Som det har vært nevnt må du holde bremsen inne når du skal bevege girspaken fra P og at bilen må ofte stå i P for at du skal kunne ta ut nøkkelen. Ellers må du naturlig nok holde inne den knappen på girspaken når du skifter gir, utenom når du skal ut i tiptronic funksjonen (men det sier jo seg selv).

     

    Når det gjelder hvor bra fremdrift en bil med automat har når du bare slipper bremsen og den står i D, så har nok det med hvor mye dreiemoment motoren har. Har kjørt momentsterke dieselbiler med automat, som V70 D5 AWD, E90 320da og allroad 2,7 TDI Q, og erfaringene er at du bla. kan stå i en kraftig motbakke, slippe bremsen og bilen står dønn i ro i D. Har også kjørt Golf plus 1,6 tiptronic og der var det ikke sammekraften når man slapp bremsen sjokekrende nok.

     

    Automat er og blir enkelt.

  9. Hvordan er dekkene på asfalt og våt asfalt? Slik sto det i en annonse: Suverene egenskaper på snø/is. Mindre gode egenskaper på asfalt.

     

    Asfalt generelt var/er jo RSi dekkenes store svakhet, men ifølge en jeg kjenner som driver dekkbutikk så er det nye R dekket vesentlig forbedret på dette området iforhold til RSi dekket. Jeg har kjørt endel på RSi, men har ikke prøvd R enda.

  10. Det er jo og feks spekulert i at Audi R8 vil lide samme skjebne som Honda NSX på bruktmarkedet, altså at de faller ekstremt i verdi pga merket ikke har samme standingen i supersportsbilverdenen som feks ferrari og porsche. Verdi langt frem i tid kommer nok an på hvor mange biler som er produsert/hvor sjeldne de er.

  11. Tror den 2 liters twinturbo dieselen blir spennende :yes: Håper og at den opplevde kvaliteten i interiøret blir bedre enn dagens x3.

     

     

    Håper den KUN kommer med lakk identisk til den maskeringen der.

     

    OT: Virker som BMW liker den noe psykodeliske (sånn det skrives eller?) kamufleringen for tiden. Så et bilde av nye Z4 i autofil med lik kamuflasje:) Hva har skjedd med de vanlige "bossposene" og elektrotapen :!: ?

  12. Jeg leverte inn Bora 1,6 Highline (ingen fantastisk bil), og fikk Polo 1,2 av møller. Var bare glad de hadde en leie bil jeg:)

     

    OT: Begynn med manuell snarest - har ingenting for seg og øvelseskjøre med automat!

×
×
  • Opprett ny...