Gå til innhold

uberkvaal

Medlemmer
  • Innlegg

    209
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uberkvaal

  1. Slenger meg på her ettersom jeg er i en veldig tilsvarende situasjon.

     

    Har nettop reinstallert windows på PCen min og sliter med å finne drivere til nettverkskortet. I enhetsbehandlingen står "Ethernet-kontroller" med et gult spørsmålstegn foran seg.

     

    Som foreslått i tråden, går jeg inn på detaljer for "Ethernet-kontroler" og skriver inn den laaange teksten inn i google. Finner desverre ingen linker til nedlasting av drivere. Har i likhet med trådstarter også lastet ned en mappe med drivere fra ASUS sin hjemmeside, men jeg finner ikke hva som er netdriveren i mappa, om den i det heletatt er der.

     

    Teksten jeg finner under detaljer i enhetsbehandlingen er: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_83671043&REV_02\4&20515DB1&0&00E5

     

    Hovedkortet er et ASUS P5Q SE2

     

    Redigering: Fikk endelig installert driver. Jeg er på nett og problemet er løst. Nå gjenstår det bare driver til grafikkort osv ^^

     

    Noen som klarer å veilede meg litt?

    • Liker 1
  2. Hei.

     

    Min datamaskin har pådratt seg et større problem; den starter ikke. Enkelt og greit. Jeg skrur på strømforsyningen og dens av/på-knappen lyser bekreftende rødt, hvilket jeg vil annta i det minste betyr at strømforsyningen mottar strøm. Når jeg derimot skrur på "hele" maskinen, skjer det ingen ting. Har så godt jeg kan skjekket at alle ledninger sitter inn der de skal, hvilket de tilsynelatende gjør.

     

    De fleste delene i maskinen er halvannet år gammelt, med unntak av kabinett inkl vifter, harddisk (200gb yay) og strømforsyning, som straks fyller 5 år. Er det mulig at problemet ligger i strømforsyningen selv om dens av/på-knapp lyser når jeg kobler den til strømmen?

     

    Rett før jeg oppdaget at datamaskinen hadde tatt natta, skjedde det noe litt merkelig; strømmen i leiligheten var gått, selv om verken varmeovn, komfyr, eller andre elektriske apparater av betydning var skrudd på. Med andre ord; strømmen i leiligheten gikk "uten grunn", og deretter nektet maskinen å skru seg på. Kan dette ha en sammenheng?

  3. Hei

     

    Vet ikke om dette praktiseres noe mer, men uansett:

    Mange av dere kjenner sikkert til parade, altså å gi unge barn på

    barneskolen en slags samfunnstraff når de bryter noen regler?

     

    Små barn blir straffet for f.eks snøballkasting med å møte opp på skolen,

    klokka 7, en time før 1. time for å måke snø, etc.

     

    Dette minner neste om straffer som voksne mennesker får i form av

    samfunnsstaff (mild vold etc?)

     

    Er ikke dette en for streng straff for unge barn?

  4. Jeg er ikke så sikker. Om nord-korea, kina og russland skulle slå seg sammen, og det er ikke usansynlig, så vil usa ha hendene fulle og ikke tid til å hjelpe sør korea. Det vil ikke bli en lang stillingskrig, for nord korea vil grave tuneller forbi stillingene og sende masse tropper for å forstyrre stillingene, så det er på ingen måte avgjort alleree.

     

    Derimot er sør-koreas hovedstad nært grensen, innenfor artilleri-rekkevidde, og dette er selvfølgelig en stor ulempe.

     

     

    Hvor vidt det vil bli en stillingskrig eller ei, var kanskje dumt sagt av meg, siden jeg er langt i fra noen millitærekspert. Men påstanden om at Nord-Korea bare kan grave seg inn i Sør-Korea blir bare tåpelig. Tror du ikke man har utstyr til å registrere om noen graver en tunnel inn i landet ditt. Dersom man hadde klart å bygge slike tunneller ville de straks bli lokalisert og Kim Jong Il vil ikke rekke å sende mange av sine stakars slaver inn i landet.

     

    Og som sagt, du kan ikke bare plyndre deg av gårde til Europa sånn helt uten vidre. En moderne hær trenger litt mer enn noen kyllinger, gress til hestene og kvinner til soldatene.

     

    Virker ikke som du helt vet hvordan dagens krigføring blir utført-

     

    Spennende hypotese uansett-

  5. Tviler på at Nord-Korea faktisk vil kunne klare å okkupere Sør-Korea, som faktisk har 500.000 soldater som er langt bedre utstyrt enn Nord-Koreas. I tilleg vil USA tre inn med en gang på Sør-Koreas side og det er allerede over 30.000 amerikanere i landet.

     

    Antar at en ny Korea-Krig ville blitt mer eller mindre en stillingskrig, pga alle de millitære stillingene i grenseland. Hadde nok endt med at Nord-Korea til slutt måtte overgi seg pga av sult, evnt en revulosjon når landets befolkning vil se hvordan det er utenfor sitt eget land.

  6. Bare les om hva den Mod-en gjør så kan du selv avgjøre om det er bra eller ei.

     

    Vil desuten anbelfale en mod som heter Battlefield Sound og Fire and Smoke. (tror de heter det). Disse gir mer realistisk lyd fra muskettebe og man kan høre marsene som blir spilt av soldatene (de spilte marsen på den tida). Fire and Smoke gir deg mer fire og smoke på slagmarken og alt ser mye fetere ut av den grunn. Må sies at denne moden kanskje spiser litt FPS, men har du en sløy PC går dette fint og slagene blir absolut megafete til tusen! : D :D

  7. Blir alltid veldig veldig spennende når man setter alt på spissen slik du gjør, og jeg ser at det er en viss realisme i det du skiver. Men:

     

    1. Det er vell ikke Palin som tar over roret om Obama tar en Kennedy? Det er vell visepresidenten, som jeg ikke husker navnet til.

     

    2. Ser ingen grunn til at USA vil krige mot Europa for olje, da det finnes såppas lite olje i Europa, men heller midtøsten. Irakkrigen kan være, jeg sier KAN VÆRE et eksempel på dette.

     

    3.En religiøs krig i vesten er utenkelig. Ser ikke noe som tyder på at noe slikt kan skje.

     

    4. Selvom Nord-Korea er stappet fulle av soldater betyr ikke det at de er i stand til å drive krig. Landet er lutfattig og vil nok ikke klare å organisere og forskyne hæren sin, især ikke ved en okupasjon. Desuten har de ingen allierte. Men dette betyr ikke at de ikke er farlige, og jeg vil anta dem som den største trusselen mot "verdensfreden". Etter å ha lest litt og sett litt dokumentarer om dette landet har jeg gjort en konklusjon at Nord-Korea er en blanding av Nazi-Tyskland og Disneyland. Les selv, og du vil forstå.

  8. Jadda, denne likte jeg : D

     

    Pluss for:

    - Kvadratisk

    - Motiv som er lett å fange

    - Morsomt motiv

    - Less is more (i denne sammenhengen)

    - God kvalitet

    - Sammsvar mellom avatar og brukernavn

     

    Minus:

    - Jeg tror noe farge på avataren ville vært toppen av kransekaka. Kanskje du skulle farge bæret rødt, hvem vet???

     

    Dermed:

    9/10

     

     

    Kan noen gjøre min avatar transparent?

  9. Hay

     

    Fått noen saftige buggs i ETW: Når jeg trykker på noen av flåtene mine på campaign-mappet så henger datan seg opp i noen sekunder og spillet skrur seg av. Dette er selfølgelig ganske rass, siden nå har jeg sikkert 5 fulle armeer i 5 fulle flåter som spiser av skattebetalernes penger til ingen nytte : (

     

    Tviler på at datamaskinen er problemet, spiller lag-fritt på absolutt totalt full grafikk. Noen som har samme bugg, evnt om det er noe å gjøre med det?

  10. Fant ut nøyaktig hvilken strømforsyning jeg har: Hiper 580W HPU-4K580. Leste litt rundt, og fant overveiende bra gode anmeldelser. Leste ikke noen steder om at watten var lavere enn oppgitt. Vil denne strømforsyningen klare delene anorde anbefalte meg?

     

    Har ikke hatt noe problemer overhode de 3.5 årene jeg har hatt denne strømforyningen.

     

    Og, kan noen gå litt nærmere i detalj hvilket hovedkort som er passelig til løsningen til anordne? Datan skal kun bli brukt til gaming og normalt bruk. Ikke noe fancy overklokking etc. etc. etc...

×
×
  • Opprett ny...