Gå til innhold

labdama

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av labdama

  1. tusen takk!

     

    jeg skjønner jeg er ny på dette, jeg aner ikke engang hvor kortet sitter.. Jeg vet at det er innebygd, men det er omtrent det jeg vet også.

     

    Jeg skal se inne på den siden og se om jeg skjønner noe, så får jeg heller ta den tilbake til butikken om jeg ikke får fikset på det med å innstallere driveren på nytt.

     

    Takk igjen!

     

     

    edit: jeg fant en driver og forsøkte å innstalere den. Så fikk jeg denne feilmeldingen

     

    n568815459_2135900_9615.jpg

  2. Jeg har et problem jeg trenger hjelp med.

     

    Ganske ofte får jeg beskjed av pcen min om at det ikke er innstallert nettverkskort og drivere så jeg ikke får kommet meg på internett. Når jeg går inn på enhetsbehandleren, ligger ikke kortet der (når jeg får den beskjeden).

     

    Det som er merkelig er at andre ganger har jeg ingen problemer med å koble meg til, så jeg aner ikke hvorfor nettverkskortet noen ganger og ikke andre.

     

    Jeg har forstått det som om at det kan være lurt å forsøke å innstallere en ny(?) driver. Problemet mitt er at jeg ikke aner hvor jeg kan finne det, ettersom jeg rotet bort cdene da jeg flyttet.

    Jeg aner ikke hvilket kort som er inni laptopen, men det er en LG E500 pc som kjører Vista Home premium.

     

    Om noen aner hvorfor pcen oppfører seg så rart, vil jeg gjerne vite det.. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg kan gjøre..

  3. Hei!

     

    Jeg trenger litt hjelp av de som har peiling på hvor lang tid elektrokjeder har på seg til å levere bestilte varer?

    Jeg bestilte en laptop hos expert for en god stund siden siden, og fikk beskjed om at den bare måtte sendes fra lageret.

    Når det hadde gått en stund og de ikke ringte gikk jeg tilbake, fikk jeg beskjed om at de hadde leveringsproblemer og at de skulle få den i løpet av uke 38. Da jeg på slutten av uke 38 kom tilbake sa de at det var produksjonsproblemer, og at jeg skulle få pc'en første uka i oktober. På lørdag 7. dro jeg til expert, og da fikk jeg beskjed om at de skulle ringe lageret å høre når den kom, men siden jeg kom på en lørdag var lageret stengt og de måtte vente til i dag med å ringe.

     

    Jeg har ikke betalt for pc'en og heller ikke skrevet en bindende avtale om å kjøpe pc'en, jeg står bare på venteliste for å kjøpe denne laptopen.

     

    Hva i all verden skal jeg gjøre? Er det noe jeg kan si slik at de skjønner at de ikke kan love meg gull og grønne skoger, eller skal jeg bare godta dette? Kan jeg kreve avslag i prisen eller noe slikt?

     

    Jeg kan ikke kjøpe pc'en et annet sted, siden jeg ikke har pc som jeg kan bestille over nett med, og jeg har ikke peiling på hvor ellers jeg kan kjøpe data billigere i med like eller bedre spesifikasjoner.

     

    Dette er så irriterende!

  4. Og hvis de menneskene var sultne nok hadde de sikkert spist hundene sine også. Jeg ser bare ikke hvorfor det er mer "tilgivelig" å ha visse kjøtt-typer i fryseren enn andre kjøtt-typer. Det som egentlig er sykt er at vi godtar at det ligger andre dyrelik i fryserene våre. Hva gir oss rett til å drepe å spise andre skapninger? Bare fordi vi har vært vant med å spise de så er det jo like galt.

     

    Jeg synes det er like slemt å ha valper i fryseren som det er å ha kylling, ku, gris, fisk, og alle andre kjøttprodukter. Mennesker også, for den saks skyld.

  5. Er det egentlig så ille å ha hunder i fryseren da? Bare fordi man er mer vant med å ha hunder på fanget enn på tallerknenen så betyr jo ikke det at det er "sykt" at noen ønsker det.

     

    Vel, ikke sykere enn av vi spiser kjøtt fra andre dyr. Hvordan hadde vi f.eks. reagert dersom det hadde vært kanin/hare? Det er jo en delikatesse her til lands, selv om mange velger å heller ha de som kosedyr.

     

    Nå sier ikke jeg at jeg spiser hunder eller kaniner, eller noe annet kjøtt for den saks skyld, men hvis man skal reagere så innmari sterkt på at noen har kjøtt i fryseren så får man heller bli vegitarianer.

     

    Ingen skapninger fortjener å lide. Kanskje alle burde stoppe å holde husdyr og heller slippe de fri der de hører hjemme? Vi trenger ikke dyr for å leve uansett!

  6. Jeg synes at kjemien stemmer blir litt dårlig fordi den ikke forklarer ting grundig nok. Jeg er veldig fornøyd med boka "Kjemi for teknisk fagskole", den har nesten hele pensum for 2KJ, og jeg klarte meg veldig bra med den.

     

    Jeg har både 2KJ, 3KJ og kjemi for tekninsk fagskole boka, så det kan jo tenkes at jeg har lest noe i 2/3 KJ bøkene som ikke står i kjemi for tkn.fagskole som det er nødvendig å vite for å bestå eksamen.

  7. Jeg så en gang denne problemstillingen på tv- de sa at når tenåringsjenter skriker mot idolene så er det fordi det er en trygg måte å uttrykke sin seksualitet på.

     

    Jeg skriker ikke når det er kjendiser i nærheten, men jeg gjør det hvis jeg oppdager en diger edderkopp eller et annet insekt på armen eller.. kroppen generelt. Jeg aner ikke hvorfor, men.. det bare bryter ut på en måte

  8. Det kan vel virke litt mer fjortis enn hva godt er, men hvis mobilen min hadde tatt kvelden hadde nok tårene begynt å renne. Den er forøvrig bare et halvt år gammel da.

     

    Dessuten, hadde enten NES, SNES, N64 eller gamecuben eller tilhørende zeldaspill gått tapt hadde jeg blitt veldig, veldig trist. Hadde huset begynt og brenne hadde jeg tenkt på de aller først.

     

    Jeg synes også det er utrolig spesielt at noe slikt kan være så viktig for meg, men det får være så! Jeg er en zelda-geek, and proud of it!

  9. før i tiden samlet kvinnene opp urin for å vaske klærne i.. Kanskje vi burde tisse litt på alle håndklær?

     

    eller ikke...

     

    Men selg det på e-bay! Det er nok av galninger der ute. I japan selger man jo brukt undertøy på automater sååå...

  10. litt mer for å snakke for min sak..

    så lenge man ikke ser på kortene man tar vekk, så må kortene vi fjerner være med i regningen som en del av de mulige avfallene, nettopp fordi vi ikke vet hvilke kort vi tar vekk. Dersom vi fjerner noen svarte kort blandt de fem, så vil de være en del av av det gunstige utfallet også.

     

    det vil si at uansett så vil det være 26 gunstige utfall og 52 mulige, som gir en sannsynlighet på 50%.

     

    Noen uenige?

  11. hvis vi tenker litt slik i stedet:

    i hele korstokken er det 52 kort. sannsynligheten for at kort nr 1 er sort er 50%.

    det er det samme om man ser på kort nr 1 eller 10 eller 17 eller 48, eller i dette tilfelle nr 6. Sannsynligheten for at kortet man trekker er svart er 50% fordi man ikke har fjernet noen kort. Greit nok, man fjerner jo fem kort, men hvis man gjør dette mange ganger ser man jo at de fem kortene forandrer seg, og ved forsøk ville man finne ut, at sannsynligheten for at kort nummer seks er svart er 50%

     

    mener ikke å være alt for påståelig altså, alle gjør jo feil. :blush::love:

×
×
  • Opprett ny...