Gå til innhold

Hansen92

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hansen92

  1. Første året som bileier og nå er det jo likningstider. Bilen står oppført der, men kun med reg nr og ikke noe pris. Hva er det da meningen at en skal føre inn og hvor finner en dette?

    Er snakk om en 2003 modell import bil. Første gang reg i Norge mai 2006.

     

    Mvh

    Henning

  2. Har en Audi A4 2003 modell som er importert og ikke solgt med norsk instruksjonshefte (selv om forbrukerkjøpsloven sier noe annet). Siden min skole tysk ikke akkurat er ned på detalj nivå, kunne jeg tenke å anskaffe en. Så om noen har en ektra liggende eller vet om noe er jeg interessert.

  3. Har en 2003 modell audi a4 med audi concert system Bose (import bil). Har problemer med at når CD-spilleren har gått en stund kutter den ut (CD-ERROR). Virker som om den blir varm. I tillegg går begge front høytallerne i dørene litt iblant. Da hjelper det som regel enten med ett lite kakk i høytalleren eller å skru opp volumet så kommer de igjen.

     

    Noen gode forslag eller ideèr?

  4. Hei

    Jeg driver med dette daglig, og resultatet er veldig avhengig av hvor mye metallic det er i lakken. Er det en mørk farge blir resultatet bedre enn med lys farge. Grunnen til at metallic er vanskelig er at metallic partiklene i lakken har en tendens til å "samle" seg når du bare pensler det på, dette resulterer i at fargen blir endel mørkere.

     

    Åssen farge er bilen din?

     

    Sørg for å få vekk all rusten før du begynner, husk at den har en tendens til å krype litt under lakken også. Gjør skikkelig rent, med fettfritt løsemiddel, feks tynner. Deretter burde du ha på en ruststopp (fås kjøpt på biltema), og så dytter du lakk i ripa. Hvis du er veldig flink, slipper du kanskje å etterbehandle den noe særlig, sørg for at det er helt tørt før du eventuelt begynner å polere det.

    Du burde ikke slipe på reparasjonen din, siden metallicen kan bli stygg av det.

    6483911[/snapback]

     

     

    Ser ut til at du har litt peil da. Har en sort metallic audi 2003 modell som har litt steinsprang. Har funnet tak i rett lakk for å fylle i de største hullene. Bruker da en tannpirker eller noe. Er anbefalt å vente minst en uke før jeg gjør noe mer over disse flekkene (vask/voks etc). Disse steinsprang flekkene er jo selvfølgelig hvite/grå og hvordan ser en da om en er er gjennom lakken eller helt inn til grunning. Er jo litt viktig med tanke på behandling videre. Ellers så vil jeg prøve å behandle noen små sprang/riper ved å gni med lakkrens og deretter vokse. Men er litt redd for å ta knekken på metallicen. Noen tips og råd her?

    Ser ut til at endel av disse flekken (som vises utrolig godt på sort lakk) har kommet under dårlig vask. Holder det ikke å spyle godt av før en bruker svamp?

     

    Mvh,

    Henning

  5. Virker som en sammenheng dette her... kortslutning i høyttalerkabelen. Er høyttaleren koblet til forsterkeren i spilleren da, så kan den bli så varm at den utvikler feil vil jeg tro.

    6634575[/snapback]

     

     

    Er jo en mulighet...

     

    Er dette noe som er mulig å se på selv eller vil det være en større operasjon? Skal sjekke ut om ledningen går direkte inn på forsterkeren....

  6. Hei!

     

    Har en brukt importert Audi A4 fra tysland 2003 modell. Denne har ett audi concert system med Bose. To små problemer der.

    1. CD spilleren fusker. Leser sanger helt fint i 2-6 låter, men så kommer det opp "CD Error". Virker litt som om at når spilleren har kjølt seg ned (eller platen) så funker den igjen for en liten stund. Ble anbefalt å prøve en rense plate, men den har ikke hjulpet. Noen tips eller råd?

     

    2. Venstre front høytaller (i dør) dette ut av og til, men dette kan rettes opp med ett lite kakk. Ligger da dette problemet i en kobling/ledning i døren og kan lett fikses selv?

     

    Mvh,

    Henning

×
×
  • Opprett ny...