Gå til innhold

Reveprell

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reveprell

  1. vel, tror ikke akkurat det hadde blitt tilfelle uansett.

     

    Tenk deg selv at du er i en gruppe til en instance i WoW, også sier han ene underveis: "Hey guys, I wanna tell you a secret. I'm Brad Pitt!"

    Hadde du trodd på han da? :D

     

    Kan forestille meg svarene fra de andre allerede:

     

    "lol, yeah, and I'm George W. Bush!"

     

    Lurer på om han spiller...

  2. noen som har en link hvor jeg kan laste ned en hel drøss med dota versjoner? Tar utrooolig lang tid å laste dem ned inne i selve spillet :(

    6595903[/snapback]

     

    http://www.wc3sear.ch/index.php?p=Maps&sid=

     

    der finner du hvertfall noen versjoner, og hvis ikke kan du laste ned et par av de nyeste (tror de er ganske nye, hvertfall) fra

     

    http://www.getdota.com

     

    Og ja, det er ikke sarkastisk, det er en side :D

     

    Er ikke spess fan av Dota, men må jo hjelpe felles wc3-fans :)

     

    lykke til!

  3. Leste en artikkel om temaet i VG eller Dagbladet hvor de skrev at det var muligheter for at messa kun skal være åpen for spillutviklere og distributører, slik at den vil være BETYDELIG mindre neste år.

     

    Jeg er ganske nøytral i denne saken, men veit bare det at når f.eks Sony meldte sitt fravær til et eventuelt E3 neste år, nettopp pga alt styret som er der, så skjønner jeg godt at de gjør forandringer, og jeg tror det er til det bedre for oss gamere også. Tross alt vil da fler få fokus, og de ekte kvalitetsspillene blir trukket fram, og jeg vil heller det enn at noen skal få gitt ut et spill som er totalt håpløst, kun fordi han skrek høyest på messa (satt på spissen, men skjønn poenget :)

  4. Prøvde å finne en lignende thread på forumet her, men å søke på warcraft er jo håpløst når man leiter etter wc3 (wow : | )

     

    Spiller ladder aktivt på Northrend og vil gjerne diskutere strategier, helter og raser med andre som er kjent med spillet!

     

    Hva er rasen din? Strategi mot de forskjellige rasene? Favoritthelt osv osv...

     

    Svarer også gjerne på spørsmål fra de med mindre erfaring fra spillet.

  5. Hva fåretrekker du. Cs med fin grafikk og lagg så du kan stå stille og se på ting og tenke hvor fin grafikken er, men alderi ha muligheten til å spille spillet ordentelig fordi det er for lav fps. Eller spille det på alt i low og 800x600 å ha muligheten til å "eie".

     

    nå er det kanskje over et år siden jeg spilte cs aktivt, men jeg lurer på en ting her. Har aldri hatt no unormalt god pc, men helt standard, grei nok til å kjøre de fleste spill, og jeg hadde da aldri bruk for å sette ned grafikken for å kjøre 100 fps?

     

    Men er enig i poenget ditt, så klart ofrer man grafikken hvis man må, det er tross alt ikke spesielt imponerende grafikk i cs uansett, hvertfall ikke gode gamle 1.6

    Opplevelsen er jo det å kjempe med andre spillere, og det er klart at det er noe man gjør mye bedre med 100 fps enn 30 o0

  6. Er en enorm fan av Wc3 selv, og vært det en stund. Hvis du enda ikke har skaffa deg FT, så gjør det! Jeg har selv spilt NE lenge, og Warden er en av de mest fleksible heltene på spillet. (Nå blei jeg plutselig skikkelig usikker på om det er Warden som er den nye helten etter FT, men joa, jeg tror det. Ja, det er det. bare glem det :D)

     

    Uansett, kanskje vi sees på ladder ;) har litt forskjellige kontoer, men starter fresh med Reveprell snart :)

×
×
  • Opprett ny...