Gå til innhold

steingnom

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steingnom

  1. Takk for tipset

    Har selv blandede erfaringer med asus, men jeg er absolutt ikke fremmed for å kjøpe en ny asus.

    Det som ut til å være forskjellen akkurat nå er cd-stasjon og eventuell service fra nettbutikk. Der har jeg allerede god erfaring med cdon og det ser også ut som om dustinhome har bra service.

    Klarer ikke bestemme meg helt, men jeg burde helst hatt på plass en ny pc veldig snart, så jeg må vel bare ta et valg.

  2. Hei

    Min trofaste pc tok kvelden for noen dager siden og garantier er utgått. Dette var noe uventet og jeg har ikke rom i budsjettet mitt til en dyr pc.

    Pcn skal bare brukes til enkel internett-surfing og skolearbeid pluss en del streaming og fiilm-titting. Spill og sånn bryr jeg meg ikke om.

     

    Jeg har foresten en ssd-hardisk som jeg har tenkt å sette inn i pcen med en gang, så harddisken er uvesentlig.

     

    http://cdon.no/elektronikk/fujitsu_lifebook_ah532_intel_i3-2328m_4gb_320gb_15.6_w8-21464866

     

    Dette virker for meg som et veldig godt kjøp, bør jeg bare slå til?

  3. Hadde trøbbel med vista (les virus) og måtte bruke backup-cd. Hadde også Ubuntu installert. Reinstalleringen funket fint, men ved oppstart kom det fram Grub 1.5 loading. Error 22. Megafrustrert såklart, men reinstallerte ubuntu og da funket Vista, men nå har jeg dette problemet.

    partisjonuk7.jpg

    Jeg har bare en partisjon, der Vista tar opp all plassen, likevel har jeg over 200gb ledig plass, som jeg ikke får til å bruke! Forslag?

    Når jeg valgte å installere ubuntu laget jeg en partisjon på 12,5gb som jeg trodde skulle bli brukt på ubuntu, men viser seg at det er Vista som er på den partisjonen. Nå har jeg ingen lagringsplass!

  4. jeg kjørte opp for to uker siden, etter en spent natt med dårlig søvn, la jeg ut på forbredelsestimen med kjørelærern og var ganske nervøs. Kjørte mild sagt forferdelig under forbredelsen og hadde nok strøket minst 3 ganger hvis det hadde vært oppkjøring. Da vi parkerte på traffikstasjonen, gikk jeg inn og betalte gikk en tur på do, motiverte meg selv foran speilet, og gikk i bilen og satt meg. Da sensoren kom fikk jeg et godt inntrykk med en gang, ikke noe dum uniform eller noe sånt. Jeg slapp også testing av bremser o.l, jeg starter kjøringen ganske bra, følte meg veldig fokusert, gjorde en liten småfeil til å begynne med, en litt brå nedbremsing. litt senere sto en trailer og sperret veien rett før en uoversiktelig 90 graderssving, tenkte først å kjøre forbi, men ombestemte meg og spurte om råd. han ga meg tilatelse til å kjøre forbi, den neste halvtimen gikk prikkfritt, og jeg hadde følelsen av at han var fornøyd med kjøringen min. Det meste av kjøringen hadde foregått på landevei, men etterhvert komm vi inn på motorvei. Følte at jeg hadde kontroll, husket "resirk"-knappen, da vi skulle svinge av motorveien hadde jeg feiltolket skiltene og var nesten for sein til å svinge av. Jeg ble stresset, men kom på noe han hadde sagt før vi startet, at det som har skjedd kan ikke gjøres om på, så jeg glemte det fort. Allerede før vi hadde kommet tilbake til trafikkstasjonen begynte han å skrive noe på lappen sin, og jeg hadde følelsen av at han hadde goskjent meg. Da vi parkerte på trafikkstasjonen ble jeg spurt hvordan det gikk, og jeg sa "helt greit" han sa noe sånn som at jeg var beskjeden og hadde bestått. :tease:

  5. har tenkt å kjøpe meg ny cd-spiller er usikker på hvor mye penger jeg er villig til å bruke men la oss si rundt 3000. De jeg har kikket litt på er

    blaupunkt - bron

    http://www.pixmania.com/no/no/176130/art/b...onx-mp75-l.html

    er litt usikker på blaupunkt som merke - noen som har gode/dårlige erfaringer?

    alpineCDA-9853R

    http://www.pixmania.com/no/no/92827/art/al...#fichetechnique

    kenwood - kdc w7031

    http://bilstereo.no/prod_detaljer.php?id=1393

    pioneer DEHP6800MP

    http://bilstereo.no/prod_detaljer.php?id=1544

     

    tar gjerne imot tips om andre spillere.

×
×
  • Opprett ny...