Gå til innhold

Arne90

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arne90

  1. Kingdom Come: Deliverance.

    Har bare lagt 10-12 timer i det så langt, men dette spillet er en god kandidat for å være et av de beste jeg har spilt noensinne. Bare et eksempel er hvor ekte kampene føles, har selv drevet med kampsport og i dette spillet får jeg noen av de samme følesene som man får i ekte kamp. Unikt for singleplayer spill jeg har spilt i alle fall.

     

    For å forsøke å beskrive spillet kan man si det er en miks av elder scrolls (Skyrim etc.) og Withcer 3, men uten fanatasy elementer. Er man litt historienerd vil man like det spillet enda et hakk bedre.

     

    En ting jeg har gjort så langt: dro på tidenes fylla med en prest, bølleringte med kirkeklokkene før vi hadde sex (ja kids, du kan ha sex i spillet) med ei dame hver, for så å holde preken mens man fortsatt var dritings neste dag. 11/10 IGN, would drink with priest again.

     

    (Heads up: første 3-4 timene av spillet er en slags tutorial, du må gjennom denne for å gi spillet en sjans.)

  2.  

    Einaste ankepunktet mitt er at dinosaurane har altfor lite fjøyr. Dei fleste forskera i dag er vel rimelig overbevist om at det var langt meir fjøyr på dinoane enn det gamle filmer som Jurassic Park gir inntrykk av. Merk at dette er jo ikkje nødvendigvis filmskaparane sin feil, men meir et resultat av at det var slik forskermiljøet på den tida trudde dinosaurane såg ut.

     

    Jaa joo tror det er allmenn kjent nå at de hadde fjøyr, men de fleste kjenner vel til dinosaurene slik de er fremstilt i filmene!

    I den nyeste filmen blir dette nevnt, men at de har genmodifisert dinosaurene til å appelere bedre til publikum.

  3.  

     

    Ta Rome 2 med modifikasjoner i  stede, større og bedre, Attilla er et svakt spill, som ikke fisker problemene med Rome 2 men bare legger til nye(feks om du kjøper Charlamange DLCen og du oppgraderer armbørst folka dine vil spillet ikke funke lengre, og den buggen har vært der nå i flere år uten å bli fikset) Den store forbedringa Attilla bringer er at du nå har slekts tree med mer bygging av dynasti osv. 

    [...]

    Har hørt det motsatt også, at Atilla fikser problemene med Rome 2, så er litt vanskelig å bestemme seg her :p

    Hva er det som gjør kampene bedre i Rome 2?

     

    Og hvordan klarer de å ha dårligere grafikk i Atilla? Et to år nyere spill.

     

    Ja jeg vet flere foretrekker Atilla med god margin, så jeg kan ikke si at rome er objektivt bedre, men jeg har slitt så mye med Atilla med bugs som har gjort det uspillbart for meg.

    Men det jeg liker best med rome 2 er variasjonen, Spiller du som europeiske barbrer er det en type stil, spiller du som Spanjoler er det en annen, så har du roma som har sin greie, også har du de som kjemper som klassisk greske hoplites og de som kjemper som Macedonere med sine 5.5 meter lange pikes. går du lengre øst har du nå steppe folk med lett kavaleri og horse archers. 

    Oppi dette har du fraksjoner som er en blanding, noen er en mix av hellensk og barbarisk kultur osv. 

    MEN husk jeg har ikke spilt Rome 2 uten mods siden Rome 2 var ute, fra time 2 lasta jeg ned en lite mods og siden da har jeg bare spilt større mods som gjør drastiske gameplay og grafiske forandringer og så "min" rome 2 opplevelse vil være helt anderledes enn de som bare spiller Rome 2 sånn som det kom fra CA.

    Tror jeg går for Rome 2 med en gang det kommer på tilbud. Husker du hva som er de viktigste moddene?

  4. Ta Rome 2 med modifikasjoner i  stede, større og bedre, Attilla er et svakt spill, som ikke fisker problemene med Rome 2 men bare legger til nye(feks om du kjøper Charlamange DLCen og du oppgraderer armbørst folka dine vil spillet ikke funke lengre, og den buggen har vært der nå i flere år uten å bli fikset) Den store forbedringa Attilla bringer er at du nå har slekts tree med mer bygging av dynasti osv. 

    [...]

     

    Har hørt det motsatt også, at Atilla fikser problemene med Rome 2, så er litt vanskelig å bestemme seg her :p

    Hva er det som gjør kampene bedre i Rome 2?

     

    Og hvordan klarer de å ha dårligere grafikk i Atilla? Et to år nyere spill.

  5. Spørs vel om det blir like bra som mafia 1 og 2. Daniel vavra og 2K Czech er ikke utviklere av dette spillet. Kan jo bli bra forde, tiden vil vise.

    Vavra har forresten startet i nytt gaming studio og utvikler et spill som heter Kingdom come: Deliverance. Virker veldig lovende.

     

    Er fortsatt en mulighet: http://www.polygon.com/2014/12/4/7331207/2k-games-hangar-13-new-studio-haden-blackman

     

    Var selv stor fan av Galaxies, så kan bli bra dette :)

  6.  

    En leder er en som MÅ ta vanskelig valg. Det finnes IKKE NOK MAT i verden for å forsyne alle. Det er ALLTID lett for de som ikke har PEILING på hvordan verden fungerer å klage på at Gud (Lederen) gjør en dårlig jobb. Folk er TRANGSYNTE i forhold til Gud, Gud ser ALT.

     

    Gud skapte ikke denne verden for at mennesker skulle uttnytte den så kraftig og skape overpopulasjon. Jeg ber om tilgivelse HVER gang jeg føler at jeg utnytter min posisjon i verden som et menneske.

    Selv nå, når jeg sitter her og skriver på denne PC-en, jeg har et behov for å dele min tro med andre og jeg håper at Gud vil tilgi meg for dette. En PC er noe som er UNATURLIG, men noe som er nødvendig for å kunne overleve i dagens samfunn.

     

    Men kjære deg. Han skapte mennesket. Hvis han er så allmektig som du skal ha de til så kunne han ha skapt et menneske som ikke tok dumme valg, men neida, han skapte mennesket med mulighteten til å voldta, drepe, whatever, for å så skylde på Djevelen hver gang mennesket gjorde noe ondt.

     

    Ser du hvor fantastisk idiotisk og ulogisk dette er?

     

     

     

    Dette står det om i bibelen. Har du ikke en gang hørt om Adam og Eva så anbefaler jeg deg å lese litt før du deltar i en tråd som omhandler kristendom ;)

  7. Kan ærlig innrømme at jeg var kristen da jeg var liten, men vokste det på en måte av meg.

    Det begynte med tvil, for så å avstøte det helt.

     

    Noen av de viktigste grunnene til at gud ikke finnes er i mine øyne det at det finnes andre religioner.

     

    Personlig mener jeg at det å mene at det ikke finnes en gud, er like dumt som å si at det finnes en gud. Det er god mulig at det finnes noe som kan defineres som en gud, men det er tvilsomt noe som ligner på de gudeskikkelsene mennesket har beskrevet opp igjennom historien. Vi bør alle innrømme at vi ikke kan vite om det finnes en gud eller ikke, vi vil aldri finne ut av det. Det vi dog vet nesten helt sikkert er at bibelen er en eventyrbok og at kristne, muslimer, hinduer osv. tror på noe som ikke eksisterer fordi det er helt ulogisk og går i mot all logikk.

     

    Det er likevel viktig å respektere de som tror, de fleste har ikke valgt det selv, de har blitt hjernevasket fra tidlig alder, og i noen tilfeller voksen alder. Satt sikkert en luring for noen 1000 år siden og klekte ut hvordan han skulle få hele verden til å tro på noe mumbo jumbo. Nuff said

    • Liker 4
  8. Morrowind du likosm^^ Vil påstå at ingen av spillene i Elder of Scrolls serien kan måle seg med Daggerfall jeg. Ja det var fullt av bugs, men herregud så åpent og stort og flott.

     

    Med tanke på at Daggerfall er i elders scrolls serien så mener du selv at det er spill i serien som kan måle seg med Daggerfall, nemlig Daggerfall ;)

    Tror forresten du burde spille Daggerfall på nytt, ja det var stort, men alt for mye var likt. Mye dårlig design, lite detaljer osv. Det kan ikke sammenlignes med et spill som Morrowind mener nå jeg :)

  9. Har fullført så godt som alle sidequests samt en av endingene (er vel 4 -5 store forskjeller tror jeg). Nådde lvl 30 og har alt av de beste våpnene, likevel er det

    nesten umulig å utfordre flere enn to deathclaws på en gang (spiller på normal), så det er jo bra. Ingen npcer i menneskeform som er noen utfordring foruten bosser,

    noe som igjen er litt kjedelig. Syntes også spillet ble litt kjedelig å spill da man ikke gikk etter nye lvler, var da plutselig lite motiverende å gjøre quest som ikke gav

    deg noe annet enn XP.

     

    Angående hvem den "onde" er, så er det jo her spillet er unikt. For første gang i et rpg jeg har spilt (av denne typen riktignok) har du ingen overdreven episk quest der du redder verden fra apokalypsen eller den neste apokalypsen som ville vært tilfellet her... I F:NV så er det du som bestemmer hvem som er "ond" og hvem som er "god". Dette syntes jeg bedre reflekterer den virkelig verdenen, noe som gjorde at jeg satte mer pris på spillet.

     

    Veldig enig med at spill verdenen er litt ulogisk til tider, men det bør påpekes at dette området ikke har vært rammet noe særlig av atombomber, derfor er mange bygninger svært levelige, og det ville vært rart om de bygget andre hus.

     

    Spillet bør spilles pga. de dype karakterene og det enorme antall sidequests. Kan estimere ca 15-30 timer på mainquest, og nærmere 60-80 timer på sidequsts, så det er nok å finne på her :p

  10. Jeg har diverse originalesker til gamle spill (altså tomme esker uten selve spillet). Noen som er interessert i slikt?

     

    PC:

    Monkey Island (1)

    Final Fantasy VII

    Day of the Tentacle (inkl CD!)

    Carmageddon

    Tomb Raider

    Megapak 6 (inkl 10 CD med spill)

     

    Amiga:

    King's Quest VI (inkl disketter!)

     

    Dersom noen er interessert, vennligst ta kontakt. Eskene befinner seg i Oslo.

     

    Kunne du posta noen bilder av Monkey Island og Day of the Tentacle?

  11. eg var jo så teit at eg aldri spillte gjennom første mafia spillet når eg hadde sjansen så bare for å spørre, er det noe historisk forsettelse dette her?

    altså at historien fra 1eren forsetter i 2eren eller er det helt nytt plot.

     

    uansett så gleder eg meg veldig, videoen så utrolig kul ut :D

     

    Er helt nytt plot, men anbefaler likevel å spille gjennom Mafia I, siden du ikke får et fullstendig inntrykk av spillet for du har runnet det :)

  12. Men det tilsvarer ett tap ;p

     

    Huff, fikk troen på ett nytt hitman med tanke på tittelen, men men...kan vel ikke få alt her i verden.

     

    Vet ikke om du spøkte eller ikke, men for min del så har jeg sikkert lastet ned Max Payne to 4-5 ganger, men jeg har også kjøpt det to ganger (først på cd, så på steam). Jeg har lastet det ned "ulovlig" så pass mange ganger, fordi jeg digger spillet, og det tar kortere tid å laste ned enn å finne spillet blant de 4-500 andre spillene i kottet :p

    Dette gjelder forøvrig flere spill også.

     

    Så bare så det er avklart så er ikke alle nedlastinger tap ;)

  13. Håper virkelig dette lever opp til forventningene, lite som tyder på at det ikke kommer til å gjøre det heldigvis :)

     

    Eneste spillet som kan redde 2010 som spill år for min del, var litt skuffet over AC2 (er pc gamer så det kom nå nettopp for min del), syntes AC1 var mer episk i grunnen, med større landskap og for min del mer interessant tidsalder, rennseansen vet jeg jo så mye om fra før.

     

    Har jo Metro å falle tilbake på da, mest uventede spillet i år i alle fall :)

×
×
  • Opprett ny...