Gå til innhold

Mystika

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mystika

  1. CCD = biletbrikke. Det er den som registrerer lyset som kjem inn. Kamera med tre biletbrikker fungerer slik at kvar biletbrikke registrerer kvar sin primærfarge, noko som gjev betre fargegjengivnad. Ut frå sida til Japan Photo ser det ut som dei iallfall har hatt Panasonic, då det ligg nokre litt eldre modellar der.

    7462752[/snapback]

    Ah,I see. :D Det høres langt bedre ut. Da skal jeg sjekke om de har det kameraet i stedenfor. :)

  2. Hvis du har planer om å kjøpe det nytt, så vil jeg ikke si at det har noe kjempebra bildekvalitet, men er helt ok til å være 1CCD...

    Se heller på noen billige Panasonic modeller, f. eks. GS-180 med 3CCDer. Dette gir veldig mye for pengene (ca. 4000,-) ;)

    7457870[/snapback]

    Takker for svar. :) Det er jo samme pris som det fra Canon de anbefalte og skulle bestille opp for meg. Kjøpte først dm-mv 890 og det var stinky kvalitet. Har bare fått tilgodelapp,så jeg må kjøpe fra japan foto,men jeg kan jo høre om de har det fra Panasonic der. Hva vil CCD si? Er fersk på videokameraer. :blush:

  3. Elements 4; Redusert og kanskje noe mere nybegynner-vennlig utgave av photoshop. Rimelig og kraftig bildebehandlingsprogram.

     

    Du har også IrfanView. Det kan du bruke til å redigere bilder, men kanskje ikke det beste bildebehandlingsprogrammet. Gratis og kjapt er det.

    6590881[/snapback]

    Takk! Da skal jeg inn og titte litt på elements. Har fått litt forskjellig å bryne meg på. :D

×
×
  • Opprett ny...