Gå til innhold

Klinghoffern

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klinghoffern

  1. LMH1 skrev (56 minutter siden):

    Hva er problemet med den forrige? PSU? i så fall bedre å bytte til EVGA eller litt bedre en kinesisk billig.

    Generieltsett er lite vits med APU med nvidia 970 skjermkort selv om det er utdatert.

    Ellers kan jo vurdere første genrasjon ryzen eller nyere intel oppsett brukt.

    Skal få tak i et multimeter i morgen og sjekke om det er PSUen som er gåen. Det skjer ingenting når jeg trykker på start-knappen, annet enn at det så vidt rykker i prosessorvifta. Deretter må jeg skru av strømmen og la den tømmes helt for strøm, for å gjenskape samme rykket i vifta på nytt. Ellers skjer det ingen verdens ting.

    Så det kan godt hende jeg bare bytter PSU hvis det er det som er feil. Er det prosessoren, en i7 2600K, så vet jeg ikke om jeg gidder å styre med å få tak i en ny (brukt), da vil jeg heller se på muligheten til å kjøpe nytt.

    • Innsiktsfullt 1
  2. Hei,

    Min 10 år gamle Komplett-bygde PC valgte å avgå med døden i går. Sannsynligvis er det PSU, prosessor eller hovedkort som er årsaken, men mens jeg finner ut av det så kikker jeg på alternativer.

    Jeg er ute etter en budsjett-PC, helst til godt under 10 000. Jeg har kikket på denne, Kompletts Entry Gamer.

    Maskinen vil bli brukt som en allround-PC, men også en del spilling. Jeg er ikke veldig kresen på FPS og oppløsning, så 4K og 120FPS er ikke nødvendig.

    Jeg har kun brukt Intel og nVidia tidligere, men er ikke fremmed for å bytte til AMD.

    Grunnen til at jeg vurderer akkurat denne pakka, er at jeg ser på det som et billig innstegspunkt her og nå, for så og oppgradere det fortløpende ettersom økonomien tillater det. Jeg har et GeForce 970-kort i dag, som jeg kan putte inn i den der i mellomtiden. I tillegg har jeg mus, tastatur, skjerm og trådløst nettverkskort, så jeg kan få ned prisen på den der til 6500 kr.

    Hovedspørsmålet mitt blir egentlig hvordan denne prosessoren er, og hvordan er de fremtidige mulighetene til å oppgradere denne på AM4-socketen? Er det god plass i kabinettet til å putte inn de eksisterende 2 SSDene og 1 HDD jeg har fra før?
    Kom gjerne også med gode alternativer! Jeg er i utgangspunktet ikke interessert i å bygge selv.

    På forhånd takk for svar :)

  3. Hei,

    Sitter i en uvant situasjon, da jeg av en eller annen grunn er valgt som tillitsvalgt. Nå skal jeg inn til mine første lønnsforhandlinger, og i den forbindelse så lurer jeg på om noen vet hva som er vanlig lønn for salgskonsulenter i dagligvare/detaljhandel? Vi har i alle år hørt fra ledelsen at vi tjener godt i forhold til resten av bransjen, men da det ikke eksisterer noen statistikk for oss, så er det vanskelig å finne ut om det er hold i dette.

    I SSB og NHO sine statistikker finnes salgskonsulenter innen teknisk ustyr og IKT, engrosselgere og dør- og telefonselgere. Men altså ikke noe som mer spesifikt går inn på salgskonsulenter mot detaljmarkedet. Kan gjerne sammenligne meg med engrosselgere, da de i snitt ligger langt over oss, men jeg føler ikke det er en reell sammenligning.

    Om noen er usikre på hva salgs yrke dette er, så er dette representanter for leverandørene som reiser rundt i landet og selger inn varer til dagligvarekjedene, altså ikke butikkselgere. Vi transporterer heller ikke varer, kun salg via CRM-systemer.

    Noen som har erfaring fra bransjen, og kan si hva normal lønn ligger på? Vi ligger på et snitt i underkant av 500K i året - absolutt en bra lønn, men skulle gjerne visst hva bransjestandarden er.

    K

  4. Siden jeg var usikker på om bestillingen fra Elkjøp ville bli levert, så stakk jeg innom den lokale butikken på tirsdag for å høre om det var noe ledig. De trodde de hadde én ledig, men pga dårlig erfaring med mini-NESen, så ville de ikke love meg 100%. 
    Var innom igjen i kveld, og da bekrefta de at de hadde fått akkurat nok konsoller til at jeg skulle få en i morra. Da er det bare å glede seg!

    • Liker 2
  5. Hei,

     

    Har kjøpt ny platetopp, hvor ledningen var ferdig montert i platetoppen, men måtte skrus i støpselet.

    Når jeg skrur opp den gamle er det brun, blå og jordingskabel, mens den nye haren svart i tillegg. Bor i et gammelt hus med 230V, så den svarte trenger jeg vel ikke? Hva gjør jeg isåfall med den, skrur den sammen med den brune?

     

  6. Jøss, så mange intolerante og trangsynte folk samlet på et sted har jeg ikke sett siden SV og Rødt hadde felles stand borti gata her før valget i fjor.

     

    Selv vokste jeg opp med fire Kristian'er og 3 Kim André'er i klassa mi på barneskolen. Hadde vært bedre om folk hadde litt mer fantasi i navnevalgene sine for 30 år siden, enn å finne frem topplistene fra siste tiår.

    • Liker 1
  7. Ang. avstand så har jeg mitt Z2300 bare 20 cm fra kabinettet, har vært slik i to år uten merkbare skader.

     

    Når jeg leser rundt på nett får jeg motstridende meldinger. Noen sier du bør ha den minst 2 fot unna, andre sier at magnetene ikke har noe å si, så du kan ha den så nære du vil... Og siden jeg bor i blokk er det sjelden den sub'en står på så kraftig volum, så da går det nok bra med lav avstand.

    Takk :)

×
×
  • Opprett ny...